Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Laurika
, inchide-ti telefonul, da-i incolo, ai alte prioritati, armonia din casa ta o sa stearga multe din amintirile neplacute din casa parinteasca.
Mov, concediu placut!

Tina, eu la drum stau cel mai bine in fata, scaunul rabatat aproapte la maxim, perne sub fund, cap, n-am avut probleme. La drum cu hartoape mi se intareste burta aproape instantaneu, dar nu merg decat sa ma risc. Asteptam vesti bune

Eu ma pregatesc sa merg la dr. de familie, vad de cand intru in prenatal, sa-mi dea si analizele de trim 3, poate-mi recomanda vreo rostopasca pentru gogoasa infuriata![]()
Alina
28+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Cam multa lume cu probleme, si noi ne incadram la acest capitol.
Luni am fost la control- vesti proaste bebelu nu mai creste, luase in greutate extrem de putin cam 150 gr in 3 saptamni, masuratorile mici, medicul ne dat de urgenta un tratament- pastile din sange de vitel vreo 6 pe zi.
Ieri am stat internata in spital am avut un spasm cumplit, am crezut ca sunt contractii dureroase spre fericirea mea si a sotului nu erau contractii iar bebe a recuperat i-a crescut abdomenul si a luat si in greutate a ajuns in parametrii normali -tratamentul a dat roade.
Desi nu este foarte activ in burtica e un pic mai puturos dar e de inteles sarcutul a stat flamand.
hai ca am reusit sa va plictisesc!
saptamana 29
Ducu
bumblebee spune:
Matusa, ma bucur ca bbloiul a inceput sa recupereze in greutate. Ti-a dat medicul vreun motiv pentru relativa stagnare? Placenta, alimentatia ta? Oricum, bine ca bb e bine!
Alina
28+ cu 
gargarita
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mov_79 Neatza fetelor, azi e prima mea zi de CO , am 3 sapt si dupa intru in prenatal...in sfarsit acasa linistita, sper sa nu incep sa ma plictisesc.... Carla imi pare rau ca ai probleme, multa rabdare ca o sa fie bine ![]() Va doresc o zi frumoasa 31+ |
bine ai venit in club!!! si eu sunt de luni in prenatal si simt ca ma urc pe pereti de plictiseala desi ies pe afara in fiecare zi, gatesc, curatenie, rufe, dar parca ma gandesc ce bine era la serv. Mai o barfa cu colegele, mai o cearta cu sefu dar trecea altfel timpul. Acum abia astept sa vina sotul de la serv ca sa am si eu cu cine comunica, il astept ca pe un cires copt. Bine ca vine week si sta cu mine. Si eu ziceam la fel ca tine la inceput... vaii concediu
abia astept sa vina si cand a venit...Dar nu te deprima o sa vezi ca sunt si parti bune in CO.

32+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
rodyka spune:
matusa, bine ca acum e in regula, o sa recupereze bb... inafara de pastile, ti-a recomandat dr vreo dieta, ceva?
www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 30+ AMR 9- 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
princess spune:
Buna, fetelor!
Saptamana aceasta am fost la control la dr. gineco si la Fundeni. Valorile de pe arterele uterine s-au reglat, insa cea de pe artera cerebrala medie a lui bb a ramas la fel de mare si cu flux telediastolic nul. Desi dr. ma linisteste si imi spune ca totul va fi bine cu bb daca urmez cu strictete tratamentul prescris si ca sunt atatea gravide cu probleme de genul acesta, eu nu ma impact cu gandul ca exista ceva in neregula la bb
. Colul este cam scurt (3 cm), insa inchis. Pentru contractii dr. mi-a zis sa iau cate 3 No spa pe zi si Magne B6 4/zi. BB are 750 g la 24 saptamani, deci destul de voinicel. La Fundeni, mi s-au repetat analizele specifice pt coagularea sangelui si mi s-a marit doza de Clexane la 0.4 ml/zi.Am reusit sa obtin tratamentul gratuit pt doua luni (in valoare de aproximativ 820 lei). Peste doua saptamani din nou la control la dr. gineco si la Fundeni. M-am saturat de drumuri si de bani cheltuiti! Macar cu toate eforturile astea, sa fie bb sanatos!
Am citit despre atatea gravidutze cu probleme. Va doresc, fetelor, sa depasiti cu bine toate obstacolele acestea si sa duceti cu bine sarcina la termen, iar bebelusii sa fie snatosi si voinici!
Pentru Dana: ma rog si eu la DD pentru fetita ta! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Dumnezeu sa iti dea putere ca sa mergi mai departe!
Pentru fetele care nasc la Polizu: ce stiti despre rezervele cu plata? La prima sarcina eu am optat pt o astfel de rezerva si a fost foarte bine din toate punctele de vedere. Acum 4 ani, cand l-am nascut pe Rares, o rezerva costa 65 euro/ noapte. Care o mai fi tariful acum?
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
24+ cu 
RARES are...
BEBE
bumblebee spune:
Coteasca, eu m-am obisnuit intr-o letargie totala
, daca pana prin luna a 5-a singurele vizite erau la bucatarie, baie, doctor, dup-aia deja eram leguma obisnuita, acuma ca mai ies la plimbare, gratarel, oricum, toate in ritm mosnegesc, mie mi se pare parfum
, daca bb n-o sa fie letargic ca mine o sa fie comic pana ma mobilizez. La inceput imi era asa de nasol, citeam, ma uitam la tv, mai un forum ceva, dar eram ataaat de plictisita, pana m-am resemnat, si acuma sunt putoare putoare
, cred ca de aia de kg-mele multeeeee.![]()
Alina
28+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Offf, fetelor, din ce in ce mai multe probleme... Matusa, Princess, multa sanatate va doresc. Aveti grija de voi si de delfinasi
.
Cris
30+ cu
coteasca spune:
Apropo de "gogoasa infuriata"
si mie mi se mai intampla sa am senzatii d-astea dar doar cand stau foarte mult pe scaun. Nu am dat cu nimic revine la forma initiala dupa 2-3 min.
Apropo ca tot veni vorba de subiecte mai intime - am si eu o intrebare: Voi cum stati la capitolul
??? Noi am decis ca de la 3 luni sa intrerupem activitatea sa nu-i facem rau lui bb. Va pup
32+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
matusa77 spune:
medicul mi-a spus ca de vina ar fi cordonul ombilical nu trece prin el sufiecienta hrana cata i-ar fi necesara lui bebe , acum e bine luni avea 1156gr ieri 1421gr
saptamana 29
Ducu