Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Maurice, stai linistita, nu esti singura care nu a cumparat nimic delfinasului. Si eu sunt tot in situatia asta .

Ariana1
33 - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ochidut sa stai cumintica in pat…
Enik mie mi se intampla sa simt asa ...funduletul lui bebe

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice, eu am comandat carutul, si restul bine am facut ca le-am luat din timp ca acum.. sotul mi-ar fi luat cine stie ce minuni, in rest comanda online ce poti, dar incearca intai la site-urile internationale, au preturi mai mici calitate mai buna, daca ai spre exemplu pe cineva in Londra, si iti poate pune comanda intr-un magazin Marc and Spencer de noi nascuti un set de body-uri cred ca 7 , costa sub 10 lire, samd, eu am cont, aleg si copiez trimit pe mail unei prietene care se duce in magazin, comanda , da adresa mea, si intr-o saptamana ajung la mine la usa!
Bine la mine sunt si alte motive, in primul rand aici calitatea pret lasa de dorit.. inferioare calitativ si mai scumpe..ca sa iau aceeasi calitate as plati mult mai mult, de asemenea este petit bateau care are home delivery, din punctul meu de vedere calitatea este exceptionala, iar preturile in italia si franta sau online la harrods, sunt mai mici decat aici, adica 3-6 euro bucata se deschid in fata si au o multime de promotii! Verifica tot ce are reduceri in materie de branduri de copii, ca cele mai multe livreaza si in romania, eu asa imi petrec timpul, ca doar am tiiiimp

Fetele care aveti baietei de 10 ani? imi puteti da pm?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Aelita ce dragut povestesti tu de piticii tai.Sunt adorabili in poze cum i-am mai vazut!Sunt tot cu contractii,nu f dese,merci de intrebare.
Carmen si cat platesti femeia?daca nu te deranjeaza sa-mi spui evident!
Dragaica colul meu e de 2,5cm ,dar inchis si dur.Si era de 4!Si totusi am stat destul de cumintica in sarcina la pat.Bine,m-am si plimbat in ultima vreme doar cate f putin prin magazine de bebei,am gatit putin,am mai pus rufe la spalat,dar nu iti imagina ca am facut mari eforturi.Hainele ude le duceam afara la uscat bucata cu bucata,sa nu ridic mai mult de 1kg.de gatit stateam pe scaun intotdeauna,vase nu spalam.Daca colul tau e ok stai calma.Cat de dese sunt contractiile?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-ati innebunit cu contractiile...sunt singura de aici care nu stiu daca am sau nu contractii. Mi se pare imposibil, cand va aud pe voi, sa nu am contractii, dar eu nu simt nimic, doar pe bebe il simt...oare sa confund eu contractiile cu miscarile copilului? Burta nu mi se intareste, doar cand misca copilul, si atunci nu toata, doar unde e el. O singura data, cand am mers mult pe jos si am ajuns acasa imi era un pic mai tare toata, dar dupa aceea, si-a revenit...Ma tot gandesc acum ca am si eu contractii si nu realizez si stau prea linistita...

Paula, 29+ cu Raul Codin

Paula stai linistita ca si eu ma intreb la fel, cum or fi contractiile astea ...ori poate le am si eu da nu imi dau seama ce si cum...
il simt pe bebe cum misca, are o activitate intensa ...si simt cand se impinge sau se gheia o pauzaste intr-o parte a burticii ...dar contractii sau dureri nici vorba

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Maurice, stai linistita, nu esti singura care nu a cumparat nimic delfinasului. Si eu sunt tot in situatia asta .

Ariana1
33 - Stefan Calin

si eu, si eu...

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica colul meu e de 2,5cm ,dar inchis si dur.Si era de 4!Si totusi am stat destul de cumintica in sarcina la pat.Bine,m-am si plimbat in ultima vreme doar cate f putin prin magazine de bebei,am gatit putin,am mai pus rufe la spalat,dar nu iti imagina ca am facut mari eforturi.Hainele ude le duceam afara la uscat bucata cu bucata,sa nu ridic mai mult de 1kg.de gatit stateam pe scaun intotdeauna,vase nu spalam.Daca colul tau e ok stai calma.Cat de dese sunt contractiile?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Colul e ok, lung si inchis, 5,4cm.
Cintractii pai depinde cum stau si ce fac, de ex noapte le am daca stau pe o parte iar ziua daca ma misca mult sau fac treaba. Nu sunt regulate, cam 1/h sau la 2 ore, sau pot fi 3-4 intr-o ora.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

ochidut - si eu simt aceasta presiune jos, cand ma ridic in picioare; uneori, cand stau intinsa si bebe misca simt iar presiune jos, asta pentru ca mi-a zis dr ca sta cu capul foarte jos si apasa.

25+

de partea asta cu presiunea va povesteam si eu cu cateva saptamani in urma...o simt cand ma ridic pentru cateva secunde dupa care trece....sau daca umblu pe jos mult timp

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui ooana

...am terminat si programul administrativ pe ziua de azi...sunt "lesinata" ...la finante era nenorocire...bine ca am terminat si uite asa a trecut si ziua mea de concediu
...si la 7 ma duc si pana la croitoreasa, dupa care chiar declar inchis programul pentru ziua de azi

am achizitionat un blender de mana, imi doream de mult...aveam doar din acela tip cana
...si o paturica pentru bebe

voi luati pompa de sani, ma gandisem la Avent Isis...si la un sterilizator tot de la Avent IQ cu aburi
nu stiu daca sa le iau acum sau dupa ce vine bebe

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

dupa ce vine bb sterilizatorul ca poate alaptezi mai mult timp si nu ai nevoie iar pompa e bine sa o ai dinainte-eu am avut nevoie de ea in maternitate!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

saru'mana de sfat

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla ai pm

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!