Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Colul e ok, lung si inchis, 5,4cm.
Cintractii pai depinde cum stau si ce fac, de ex noapte le am daca stau pe o parte iar ziua daca ma misca mult sau fac treaba. Nu sunt regulate, cam 1/h sau la 2 ore, sau pot fi 3-4 intr-o ora.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

[/quote]
dragaica si tu poti dormi pe spate?adica din cate inteleg mai rar pe o parte.

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

carmen asa deci, e o perioada de acomodare, dupa care...hm, poate incepe sa ne placa, n-o sa mai vrem sa ne dam jos
Asta e o lectie de viata, pentru cele foarte active, sa invete s-o ia mai domol ...eu inca nu sunt impacata, aveam atatea planuri ...inclusiv sa mergem sambata viitoare la milano, sa luam carucior si niste hainute ...dar acum Sara sa vina cu bine, si om vedea ce-om face, cred ca suntem singurii dintre delfinasi care n-au cumparat absolut nimic pentru bebe

aelita mi-am imaginat "maimuticile" tale frumoase atarnate de baldachine si de jucarii m-am distrat!

25+

nici eu nu am luat absolut nimic pt bebe sau pt mine dar nu am avut timp sa umblu. dar nu intru eu in prenatal? atunci voi avea tot timpul din lume

28+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Oana si eu simt presiunea asta jos, iar cand stau in pat de multe ori simt ca ma impunge jos. E dureros, dar nu am ce-i face, cum sa il dau in sus? Am incercat si cu perna sub fund, dar degeaba, ca el tot jos loveste.

Ariana1
33 - Stefan Calin

Mergi la inceput