Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Carla ce frumos vorbesti de micutii tai !!!!Si noi o consideram deja pe leti membru deplin al familiei si vorbim cu ea si de ea ca si cum ar fi in camera ei, chiar si referitor la camera ei, ii spunem camera lui Leti ![]() |
la Sofia am stiut pe la 7 luni cum o cheama
la 38 de saptamani deja tati zicea ca iese8v-am mai zis,ca a iesit la 40s si 2 zile) .si se punea in genunchi si o pupa,adica burta,si se ruga de ea "hai,mai,tati,iesi odata de acolo ca nu mai pottttt !!!" .si ii spunea ca o asteapta camera,EL mai ales !!
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui paula_m M-ati innebunit cu contractiile...sunt singura de aici care nu stiu daca am sau nu contractii . Mi se pare imposibil, cand va aud pe voi, sa nu am contractii, dar eu nu simt nimic, doar pe bebe il simt...oare sa confund eu contractiile cu miscarile copilului? ![]() ![]() Burta nu mi se intareste, doar cand misca copilul, si atunci nu toata, doar unde e el. O singura data, cand am mers mult pe jos si am ajuns acasa imi era un pic mai tare toata, dar dupa aceea, si-a revenit...Ma tot gandesc acum ca am si eu contractii si nu realizez si stau prea linistita...![]() Paula, 29+ cu Raul Codin |
Idem si la mine. Nici eu nu am contractii sau am si nu stiu eu
25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
aelita spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Aelita, ce faza cu lichidul amniotic. Dar ei chiar nu s-au gandit timp de 10 ore. Uite de aceea tin eu cu dintii sa fiu treaza si sa stiu ce se intampla cu copilul meu mereu. |
da,si eu eram treaza,si aveam copilul cu mine in camera,noroc ca asa insistam si sinsitam si o vedeam cum doarme,si ii tot chemam,si ea se trezea 2 minute ,o puneau la san,ea molfaia un pic dar cand ei ieseau pe usa ea adormea.
fiind la primul copil aveau impresia ca sunt mofturi de-ale mele,ca nu stiu sa dau sa suga sau probabil ca suge si nu stiu eu.
ultima oara cand au venit,le vedeam fetele calme,si le-am zis sao trezeasca ele daca pot,au vazut ca nu si nu au decis sa faca proba aia de glicemie cu un aparat mic,asa pe loc,si deodata le-am vazut ca se schimba la fatza si au luat-o pe sus.
eu atunci am inceput sa plang,10 minute cat au lipsit cu ea ma gandeam ca moare...
au venit si mi-au explicat ce s-a intamplat..noroc ca imi spun,nu inventeaza altceva.
probabil sunt lucruri care se intampla si pe care ei nu le vad din prima...
eu daca nu insistam si eram una care zicea " ce bine ca doarme copilul " si ma culcam...ea ar fi dormit pana dimineata asa.ca era deja seara ,eu nascusem dimineata,nu supsese toata ziua,asta se intampla seara deci daca intram as ain noapte cu ea si dormeam amandoua...
Nu am considerat ca e vina lor,am zis ca a fost o intamplare ,bine ca a trecut cu bine.
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
CarmenAlbu spune:
Aelita noi am vrut neaparat si dpdv legal, ea se va naste cetatean german, inainte de nastere trebuie facute declaratii catre statul german, inregistrari catre oficiul districtulal, declaratii ce le completam online ca sa nu fie nevoit sotul sa zboare in Berlin pt asta, doar declaratii nu documente oficiale, in cazul in care pana la urma se razgandeste in privinta sexului, eu sper ca nu!
Plus declaratia de recunoastere, ca deh... casatorii mixte, cand vreau pasapoarte de 2 cetatenii.. si asta doar ca sa nu umblam chiauni cand e deja nascuta , ca nu-mi da drumul din spital fara certificat de nastere![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
aelita spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 va rog lamuriti-ma si pe mine ![]() ![]() intaririle de burtica cand se face bebe guguloi sunt sau nu contractii? ![]() ![]() uneori se intareste numa pe mijloc, unde sta bebe alteori simt ca se intareste toata burtica, dar tot in fucntie de bebe guguloi, dar simt si cum apasa jos...eu am inteles ca asta e contractie...nedureroasa...asa mi-a zis si dr cand eram la CTG... eu trebuie sa le monitorizez si pe astea, ca nu imi fac bine la col ![]() cu toate medicamentele luate. eu am si din astea..![]() fetele care stati la pat, cu tratament, voi mai aveti vreun fel de contractii? sau tot timpul burtica moale? ![]() va intreb pentru ca doctorita mi-a zis sa sun daca sunt dese..mie nu mi se par dese sau periculoase, dar cine stie...il mai intreb luni pe dr meu ![]() Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
insa,la sarcini cu risc nu stiu cum e...
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui coteasca
bine ai venit in club!!! si eu sunt de luni in prenatal si simt ca ma urc pe pereti de plictiseala desi ies pe afara in fiecare zi, gatesc, curatenie, rufe, dar parca ma gandesc ce bine era la serv. Mai o barfa cu colegele, mai o cearta cu sefu dar trecea altfel timpul. Acum abia astept sa vina sotul de la serv ca sa am si eu cu cine comunica, il astept ca pe un cires copt. Bine ca vine week si sta cu mine. Si eu ziceam la fel ca tine la inceput... vaii concediu abia astept sa vina si cand a venit...Dar nu te deprima o sa vezi ca sunt si parti bune in CO. ![]() 32+ ![]() Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei |
ai explicat exact ce voi simti si eu
cred ca persoanele care au o viata activa le vine foarte greu la inceputul perioadei de stat acasa...da lasa ca vin bebeii si o sa avem program full time
Oana
32+ AMR 7- Matei
maurice spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad dragele mele daca ascultati de dr vostri se ajunge cat mai aproape de termen cu sarcina si cu colul deschis la exterior fara dop gelatinos...puneti o perna sub fundasdtfel sa apese bb pe col! eu la 28s nu am mai avut dop gelatinos col scurt moale si deschis! si am ajuns la 35s, dar am stat numai in pat! |
Anca, stiu de povestea asta a ta de mai demult, si vroiam acum sa te intreb, ce faceai toata ziua in pat? Mie inca imi este greu sa ma acomodez cu statul in pat, desi am voie sa ma mai misc, ma doare coloana daca stau rezemata si tot asa

25+
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Ce tare esti, am ras cu lacrimi ![]() ![]() ![]() Asa mama- fii rea, nu-i lasa sa se acomodeze la tine ![]() 25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |

Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
CarmenAlbu spune:
Maurice din pacate in perioada de acomodare te doare mereu cate ceva asta dureaza 4-5 zile pana cand inveti ce este cel mai bine pt tine
Mycya ce m-ai distrat!!!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
maurice spune:
carmen asa deci, e o perioada de acomodare, dupa care...hm, poate incepe sa ne placa, n-o sa mai vrem sa ne dam jos![]()
Asta e o lectie de viata, pentru cele foarte active, sa invete s-o ia mai domol ...eu inca nu sunt impacata, aveam atatea planuri ...inclusiv sa mergem sambata viitoare la milano, sa luam carucior si niste hainute ...dar acum Sara sa vina cu bine, si om vedea ce-om face, cred ca suntem singurii dintre delfinasi care n-au cumparat absolut nimic pentru bebe 
aelita mi-am imaginat "maimuticile" tale frumoase atarnate de baldachine si de jucarii
m-am distrat!
25+

!!!!
. Mi se pare imposibil, cand va aud pe voi, sa nu am contractii, dar eu nu simt nimic, doar pe bebe il simt...oare sa confund eu contractiile cu miscarile copilului? 

nu stie ca nu se spune asta??
si bag in mine de cand au ajuns,de nervi credca