Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

florentina si mycya... nu sunteti singurele in cazul asta..
si eu am o soacra care nu stie altceva decat sa cerseasca.. si cum fi-so ii milos.. ne usureaza cam de 400 ron in fiecare luna..
plus ca v-am povestit ca acum vreo 2 luni cretinul de cumnatu-mi-o a facut-o lata si a trebuit sa ii trimitem 15 milioane ca sa nu il bage la puscarie..

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

florentina si mycya... nu sunteti singurele in cazul asta..
si eu am o soacra care nu stie altceva decat sa cerseasca.. si cum fi-so ii milos.. ne usureaza cam de 400 ron in fiecare luna..
plus ca v-am povestit ca acum vreo 2 luni cretinul de cumnatu-mi-o a facut-o lata si a trebuit sa ii trimitem 15 milioane ca sa nu il bage la puscarie..

26+ cu o minune de
poze

Stii care e marea problema?ca neamurile nu le alegem..doar la prieteni avem acest privilegiu..asa ca nu avem de ales...ca daca s-ar putea...as ca nu va mai faceti sange rau, se pare ca e ziua cu suparari din partea celor care se cheama FAMILIE...

Laura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Mirela,are dreptate Ela,trebuie sa bei peste 4l de apa!!!!cel mai important lucru!!!si sa papi f multe proteine,si plus stat la pat!Dar ma mir ca la Ela nu s-a prins desi facuse hiperstimulare,ciudat!!!!Ela simptomele au aparut la tine dupa ET sau dupa punctie?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Am schimbat semnatura!!Doamne-ajuta-ne sa ajungem cu bine la 34-36 sapt!!!!!!!

Am facut si eco: bebei au 1100gr si 1200gr!!!

28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

enik la mine se aseaza asa cu fundul si se face guguloi, de zici ca si burtica mea ia forma de fundulet

doar ca al meu bebe din pacate s-a gandit sa isi schimbe programul...ma laudam cu bebe cuminte, care doarme noaptea si galopeaza ziua, si ce credeti?? de cateva zile, ziua abia misca asa din cand in cand si noaptea zici ca e cal de curse

ati vazut ultima varianta www.incont.ro/job-uri/varianta-oficiala-indemnizatia-pentru-mame-scade-cu-25.html" target="_blank">indemnizatie

am uitat ce voiam sa mai zic, de cand cu netul asta ce merge din 2 in 2

aa, denisa te asteptam acasa!! fii cumintica te inteleg, eu am stat singura in rezerva si nu prea am dormit in spital, asa ca te cred ca esti obosit...doar ca la mine mergea perfuzia non stop si nu ma deranja, nu o auzeam..doar ca trebuia sa o scot din priza sa merg cu ea la baie, peste tot

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fetelor,

eu nu sunt tocmai ok,sunt in spital acum iar cu perfuzii,ca am contractii.E deprimant in spital dar n-am ce face!!va mai spun maine cum sunt.
pupici

27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

Ai incercat sa le inumeri, din cat in cat ai contractiile, ai mai mult de 5 /h.

Eu nu pot dormi noaptea , merg de 4-5 ori pe noapte la baie, aseara am inumarat cam 3-4 contractii la diferite ore. Daca se intetesc mai rau cred ca am sa o tai si eu la spital.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hop si eu!

V-am citit, insa am fost si sunt necajita de vestile despre Dana. Nici nu imi pot imagina cat de greu i-a fost sa ia o decizie precum embrioreductia si totusi sa nasca atat de prematur. Ma si eu alaturi de voi, sa fie puternica Mihaela, sa aduca bucurie in casa parintilor atat de greu incercati.

Fetele de la patut, aveti grija de voi. Nu mereu col scurtat e ceva de panicat. Ganditi-va ca unele dintre voi, cele care ati intrat in luna a 8-a, e normal sa se pregateasca si colul de nastere cand trebuie sa fie moale si sa se deschida mult de tot. Eu am stat la amandoua sarcinile cu colul deschis de 2 cm, cate 3-4 saptamani. A doua oara chiar m-am bucurat teribil cand la 36-37 mi-a spus ca s-a deschis asa de 2 degete, era una din premizele bune pentru nascutul normal.

Eu am fost ieri acasa, asa ca in traducere libera de miercuri dupa-amiaza am tot iesit cu fetele pe afara la locurile de joaca, m-am bucurat de compania lor. Ieri am tras o plimbareala lunga de tot dupa care am cazut toate late si cand ne-am revenit am bucatarit un aluat de cozonac din care am facut guguloaie cu stafide si un cozonac, am facut si paine de casa, la aparat evident . Ma gandeam cu groaa cum ar fi sa fiu consemnata la pat, cat de greu ar fi cu fetele.
Am fost azi la doctor, iar fac infectie urinara , nu mai zic ca am pus kilograme multe, gata sa sar de traditionalul kilogram saptamanal dar deh, imi trebuie cozonaceala.

Mirela, daca faci un sondaj la FIV sunt convinsa ca multe din fetele cu hiperstimulare au ramas insarcinate. Tinem pumnii sa fie bine!
Carmen, o saptamana pana la AMR 75 .

Cate un gand bun, o si un pentru fiecare graviduta plus mamica Dana.
O sa am trei zile libere, luni e sarbatoare nationala, nu stiu cand mai intru.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica iubita dar cum de esti asa absenta pe aici?numai cate putin si gata?ast mai mult sa scrii ca asa ne-ai obisnuit
Btz_ovima bucur ca sunteti bine si sanatosi,sa dea DD sa fie asa in continuare

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Pentru ca stau mai mult la orizontal si imi este greu sa scriu, sincera sa fiu nici n-am avut un chef nebun de conversatie.
Sarcina incepe sa se complice, ma simt greoaie, abia ma misc, simple miscari ma lasa fara suflu, parca asa fi astmatica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

eladea2005 – votat bebe Eric (ce bine suna... nu te superi ca ti-am “furat” numele, nu?)
Andreea,Denisa, princess, Ochidut, matusa , aveti grija de burtici, delfinasii trebuie sa fie cumintei si sa stea in burtica cat le trebuie!
Anca prin ce emotii treci si tu, off!!!

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata delfinariu
am ajuns aseara la doftor ca am facut ditai hiperstimularea
vroia sa ma opreasca acolo, dar nu m am lasat, azi ma duc sa fac niste analize si om vedem ce mai zice apoi;......ovare peste 6, stangul era peste 7, lichid in abdomen, ce mai eu si aia bolnavi de ciroza
in rest la furtuna de aseara s a spart un geam....din astea
pupi fetelor si sa fiti cuminti

sa fie cu ochisori!!! pupici

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

matusa, dar ducu e zdravan la 29 de saptamani. bbica mea avea doar 1050 gr si doc a spus ca e ok (e drept ca la limita de jos a normalului). totusi, mai zi-mi si mie o data ce tratament ti-a dat pt a creste greutatea lui bb.

Ela 30+ cu

problema consta in faptul ca nu mai crestea atat cat ar fi trebuit, in saptamana 26 avea 976 gr iar la 3 saptamani 1156 luase ff putin si nu -i mai crestea abdomenul.
Pastilele se numesc ACTOVEGIN dar cred ca trebuie sa ti-le recomande medicul.

saptamana 29 Ducu

Mergi la inceput