Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

racusor...o fi prins gust de discoteca bb tau..
asa ca noaptea petrece si ziua se reface..

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa felicitari pentru saptamana la cat mai multe

mirela tinem pumnii acum aflu si eu de la voi cum e ccu FIV-ul asta....saracutele de voi, prin cate treceti jos palaria pentru voi

ochidut mi-am adus aminte...ca m-ai distrat cu mama ta

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

ce vitzica sunt... buna iubitele

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

racusor la mine deranjul la stomac a inceput cu o noapte dormita prost, burta era umflata si cu crampe usoare, la intestine, iar dimineata am avut scaunul moale, repetat dupa 2 ore, si atat.
Sper ca la tine a fost doar alarma falsa

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna dimineata!
Cam multa lume cu probleme, si noi ne incadram la acest capitol.

Luni am fost la control- vesti proaste bebelu nu mai creste, luase in greutate extrem de putin cam 150 gr in 3 saptamni, masuratorile mici, medicul ne dat de urgenta un tratament- pastile din sange de vitel vreo 6 pe zi.
Ieri am stat internata in spital am avut un spasm cumplit, am crezut ca sunt contractii dureroase spre fericirea mea si a sotului nu erau contractii iar bebe a recuperat i-a crescut abdomenul si a luat si in greutate a ajuns in parametrii normali -tratamentul a dat roade.
Desi nu este foarte activ in burtica e un pic mai puturos dar e de inteles sarcutul a stat flamand.
hai ca am reusit sa va plictisesc!

saptamana 29 Ducu

Ma bucur sa bebe e bine.
Ma oftic, prea ulte probleme au inceput sa apara, ce Dumnezeu se intampla cu noi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

racusor...o fi prins gust de discoteca bb tau..
asa ca noaptea petrece si ziua se reface..

26+ cu o minune de
poze

asa de mic?

oare se aplica chestia sa il simti la 2 ore , ca eu nu il mai simt, de cand se reface ziua

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

racusor la mine deranjul la stomac a inceput cu o noapte dormita prost, burta era umflata si cu crampe usoare, la intestine, iar dimineata am avut scaunul moale, repetat dupa 2 ore, si atat.
Sper ca la tine a fost doar alarma falsa

25+

inceputul seamana cu ce am simtit eu...pana la faza cu mersul la baie...la mine era relativ ok...dar mi-am revenit pe la 11 dupa cfe am papat mai bine.... cine stie, si mie mi s-au parut ca niste contractii dimineat...dar nu m-am miscat de la pat...vedem luni cum se mai prezinta colul meu, daca a ramas tot de 3 cm e bine, inseamna ca nu il afecteaza contractiile care le mai am

mercic de raspuns

tu cum te mai simti?

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Am schimbat semnatura!!Doamne-ajuta-ne sa ajungem cu bine la 34-36 sapt!!!!!!!

Am facut si eco: bebei au 1100gr si 1200gr!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Felicitari, is marisori bebeii tai, foarte bine.
Sa dea DD sa stea cat mai mult la caldurica,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

carla_2008, eu am facut hiperstimulare la 2 zile dupa ET, dar n-a fost asa grav ca la tine, am scapat usor (sau nu ) doar cu o perfuzie cu albumina in spital si apoi m-au trimis acasa cu indicatiile ce le-am zis (apa multa si albus de ou fiert). la vara-mea a fost mai rau. si ea a fost super umflatica, dar acum are o superbitate de fetita: frumoasa, sanatoasa, grasunica. ce mai, perfecta.

si bebeii tai sunt perfecti se pare. au greutate super!!!

mi-e mie cam ciuda, ca a mea e cam matulica. la 29 de sapt-1050 gr. am inceput sa iau elevit si parca a mai crescut burtica. dar nici eu, nici ea, nu ne ingrasam usor. eu acum am 7,5 kg in plus. pana acum am fost fericita ca n-am pus mult, dar acum incep sa-mi fac probleme.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica si eu tot greoaie ma simt,obosesc de la orice,si de la intors in pat de pe o parte pe alta.Contractiile sunt neregulate,asta e ok,dar sunt dese,aprox o medie cam la 15 minute erau ieri,azi sunt cam la juma de ora,o ora,depinde.Singurul efort pe care l-am facut a fost sa merg in Ungaria miercuri la medic,si sa mai iau 2-3 lucrusoare pt bebe!80% le-am luat deja,cam ce avea si Carmen pe lista.
La restul o sa-l trimit pe sot,nu mai fac nimic,ca bebeii tre sa stea la caldurica inca 8 sapt macar.Deci menajeaza-te si va fi ok.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput