Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,eu tot in spital,am terminat perfuzia la 7,n-am dormit decat vreo 2 ore, sunt rupta,ca o colega de salon are deviatie de sept si a sforait mai rau ca un tractorist.

nu am mai facut efort ca sa ajung in spital cu contractii,au continuat de atunci.Acum probabil mai stau cateva zile pe aici.Noroc cu laptopul.

Mirela eu am facut hiperstimulare fff nasoala si m-au tratat cu perfuzii cu sulfat de magneziu in glucoza tot din 2 in 2 zile,si din 3 in 3 zile imi dadeau si albumina.La fel mi s-a adunat lichid in abdomen ff mult ca la 9 zile de la ET au trebuit sa-mi faca punctie sa-mi scoata lichidul/: 5litri.Iti spun asta ca sa te incurajez,pt ca hiperstimulare la cateva zile dupa ET se face DOAR IN CAZUL IN CARE S-A PRINS SARCINA,pt ca in caz de sarcina ovarele lucreaza si produc hormoni care sa hraneasca uterul si eventualul embrion/i!Deci sunt 99% ca ai bebe/bebei!!!!Intr-adevar a fost horror prin ce am trecut cu hiperstimularea dar dr ma incuraja inainte de test inca cu cateva zile ca sigur s-a prins.Cu 5l de lichid in abdomen aratam ca acum,crede-ma!!!!!!!!Deci eu imi permit deja sa te felicit!!!!!!!!!In 17 faci testul?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Criss nu ii face nimic sughitul!
Enika eu nu, am galme, dar simt cum se intoarce de pe o parte pe alta si tot, simt cum se intoarce burtica pe dos

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Racusor eu incerc dar asa nu suport pers astea care cer bani,si mor de ciuda ca al meu a cedat si mia zis abia dupa ce ia spus ca da in loc sa imi ceara parerea inainte

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mycya te inteleg perfect. Si eu am o situatie asemanatoare... Ai lui mai cer din cand in cand bani de la el... si ma enerveaza de mor ... Ideea e ca ii cer lui, cand il prind singur...cand e cu mine nu sufla nici unul si cum gasesc un moment in care e singur hop si ei cu cereri... Bine ca al meu cand ii spun sa nu ii mai dea, se consoleaza... Pe de-o parte ii inteleg...nici ei nu au prea multi bani, dar nici noi nu stam fff bine si mai ales acum ca vine ghemotocul...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ochidut asa e si la mine, fff moale...si cica nu se mai intareste

tie ce tratament ti-a dat in afara de repaos la pat? eu iau si ovule, tre sa pun 12, ca sa nu se duca nimic la bebe...desi nu aveam nici o candida, nimic...

o sa treaca timpul, sa stam cumintele la pat, asta e cel mai importanat

tocmai am vb cu o amica si ea la 33 saptamani a pierdut dopul si de atunci sta in pat...si mai are 12 zile si ajunge la 37 saptamani...deci se poate, curaj si rabdare sa avem

vad ca suntem pe aproape, eu am facut 32 saptamani miercuri...

acum sper sa nu ma pricopsesc cu vreo raceala...ca e ultimul lucru de care am nevoie dar am stranutat deja si simt gatul cam iritat

curaj iubita

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

tratament acelasi: no spa, magneziu, scobutil supozitoare. Mi-a luat tensiunea, era ok dar putin cam mare si mi-a zis ca gynipiral inca nu imi recomanda, sa nu imi dea probleme. sa stau cuminte si daca am orice contractii sa il sun si vedem daca bagam si gynipiralul sau ceva injectii cu litice sau altele...... Oricum el este genul doctorului care evita sa iti prescrie prea multe med, analize din prima, nu stiu cum sa iti explic..e calm si incearca sa iti impuna si tie in primul rand o gandire pozitiva

mi-a subliniat insa ca cel mai important este repaosul, ca nu vrea sa ma panicheze dar sa constientizez riscul si ca statul la pat este esntial; poate si pt ca ma stie mai agitata

de ovule nu mi-a zis chiar nimic; mi-a luat secretie pt.cultura de col si mi-a zis ca ne auzim dupa ce iese rezultatul

ff motivanta si incurajatoare povestea cu amica ta!!

multumesc de incurajari si ai grija de tine

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Princess, Ochidut Sanatate multa si sa stea bb la adapost cat trebuie!

Elena, asteptam si noi vesti bune de la tine! Imi pare rau pt fetele bolnavioare.. Sanatate multa!

Denisa, o sa fie bine, bine ca esti pe maini bune,

Anca, mama ce emotii ti-a dat juniorul, bine ca pana la urma a fost bine!

Medicul meu de familie mi-a dat reteta pt gogoasa infuriata, ca sa se mai retraga olecuta pana ce vine bb, e bun ca merge si pe varice dar si pe stimatii H Mi-a dat si prenatal initial, intram si noi in randul lumii. Dar azi a fost o zi ciudat de pozitiva, toate femeile mi-au urat nastere usoara, bb sanatos, parca nu-mi venea a crede... eu de regula la cabinet eram cu nervii la pamant din cauza acriturilor de pe-acolo...

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mirela, si eu si verisoara mea, am facut hiperstimulare dupa fertilizare, cu apa in duglas, dureri infioratoare si tot tacamul. la mine nu s-a prins atunci bb (dar s-a prins "the old fashion way" la 4 luni dupa, tocmai cand voiam sa reincepem tratamentul). la vara-mea a fost cu succes. oricum bea multa apa (si verifica sa elimini cam tot cat bei) si manca albus de ou (fiert). sau ti se dau perfuzii cu albumina? lasa, ca trece...si semn rau nu e!

matusa, dar ducu e zdravan la 29 de saptamani. bbica mea avea doar 1050 gr si doc a spus ca e ok (e drept ca la limita de jos a normalului). totusi, mai zi-mi si mie o data ce tratament ti-a dat pt a creste greutatea lui bb.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc fetelor de incurajari!!!!!Sunteti niste dulcici!inca am contractii,dar stau cuminte,ma droghez cu cocktailurile lor,gynipral,diazepam...,pap tot si incerc sa nu ma enervez ca nu pot dormi,desi am dopuri de silicon.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, bebelina mea sughite foarte des. Ieri am simtit-o de trei ori. Azi, chiar in momentul asta e deja pt a doua oara... Indica ceva negativ sughitul des al bebelusului? Nu vreau sa caut nod in papura, dar parca cu atatea probleme pe care le aud .... intreb si eu.

Cris 30+ cu

Nu e nicio problema, ba chiar e bine, exerseaza micutza respiratia...asa ca bebelina se pregateste pentur aer, asa ca nu te ingrijora..
Ochidutz: tinem pumnii..Hai ca nu mai e mult...la fel si RACUSOR

Laura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor voi patiti sa se faca o galma mare si intarita intr-o parte a burticii de parca bebe scoate funduletul ??

26+ cu o minune de
poze

Da...mie mi s-a intamplat . Tocmai le intrebam pe fete zilele trecute. Ele mi-au confirmat ca e bebe acolo si de aia se simte asa...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

mersi mult de raspuns..sper sa fie asa..si nu altceva..
ca m-a luat cu transpiratii cand am vazut..noroc ca nu m-a tinut decat vreo cateva secunde

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Denisa: sa vb cu micutzii sa stea cumintei acolo pana la termen...ca sa le ia mami si tati tot ce vor ei.
Mirela: tinem pumnii sa fie cu ochisori

Laura 29+ cu

Mergi la inceput