Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Of Ochidut, sa stai in patut si sa te gandesti ca nimic nu e mult pt bebe, el sa vina sanatos!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
crissy77 spune:
Am gasit mesajul, era in capitolul trecut, traiasca functia GASIRE
| Citat: |
| Autor: cris_ales Raspuns la: 13/05/2010 18:27:04 Mesaj: Buna, am o intrebare legata de administrarea de injectii cu dexamed (am retinut ca unele dintre voi ati facut deja injectii cu steroizi)pentru a matura plamanii fatului.Am citit pe situri in lb. engleza ca efectul acestor steroizi e maxim daca nasterea se produce intre 24 de ore si 7 zile de la administrarea acestor injectii si ca repeterea dozei saptamanal nu e recomandata datorita efectelor negative care nu sunt bine cunoscute. Asa ca mai ajuta cu ceva daca a trecut mai mult de o saptamana de cand s-au facut injectiile? multumesc |
Cristina
25 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)Ajutati-ne sa castigam o masuta pt activitati dotata cu tot ce-i trebuie unui viitor artist. Votati Poza 1 , Poza 2, Poza 3. SMS nu costa, vi-l trimit ei pt validarea votului. Am ajuns in top 10, multumim celor care ne-au votat!
racusor2010 spune:
ochidut asa e si la mine, fff moale...si cica nu se mai intareste 
tie ce tratament ti-a dat in afara de repaos la pat? eu iau si ovule, tre sa pun 12, ca sa nu se duca nimic la bebe...desi nu aveam nici o candida, nimic...
o sa treaca timpul, sa stam cumintele la pat, asta e cel mai importanat
tocmai am vb cu o amica si ea la 33 saptamani a pierdut dopul si de atunci sta in pat...si mai are 12 zile si ajunge la 37 saptamani...deci se poate, curaj si rabdare sa avem 
vad ca suntem pe aproape, eu am facut 32 saptamani miercuri...
acum sper sa nu ma pricopsesc cu vreo raceala...ca e ultimul lucru de care am nevoie
dar am stranutat deja si simt gatul cam iritat
curaj iubita 
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ochidut spune:
O sa stau linistita pt. ca intr-adevar numai gandul la bebelina ma motiveaza si imi da rabdare.
Racusor, zici ca nu sunt sanse sa se mai intareasca????
Eu exact la asta ma gandeam de dim, ca sa ma consolez
: ca poate daca stau fff cuminte si cu tratament, se face tare la loc![]()
Mama mi-a suportat teoria si apoi mi-a zis sa imi bag mintile in cap, ca oricum la pat voi sta![]()
31+ cu 
Cris2010 spune:
Fetelor, bebelina mea sughite foarte des. Ieri am simtit-o de trei ori. Azi, chiar in momentul asta e deja pt a doua oara... Indica ceva negativ sughitul des al bebelusului? Nu vreau sa caut nod in papura
, dar parca cu atatea probleme pe care le aud .... intreb si eu.
Cris
30+ cu
crispro spune:
Hei, CRIS, eu stiu ca e ok cand sughite. Papa prea mult lichid amniotic, si de aici sughiturile. Inseamna ca e o papacioasa, se pregateste pe cand va papa laptic ![]()
Cristina
31+ cu 
enik83 spune:
fetelor voi patiti sa se faca o galma mare si intarita intr-o parte a burticii de parca bebe scoate funduletul ??
26+ cu o minune de 
poze
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 fetelor voi patiti sa se faca o galma mare si intarita intr-o parte a burticii de parca bebe scoate funduletul ?? 26+ cu o minune de ![]() poze |
Da...mie mi s-a intamplat
. Tocmai le intrebam pe fete zilele trecute. Ele mi-au confirmat ca e bebe acolo si de aia se simte asa...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Mycya spune:
Racusor
eu incerc dar asa nu suport pers astea care cer bani,si mor de ciuda ca al meu a cedat si mia zis abia dupa ce ia spus ca da in loc sa imi ceara parerea inainte

Ochidutz
imi pare rau ca si la tine au aparut problemele,sa stai cumintica sa dai exemplu la bebelina si sa stea si ea pana la termen
oboseala burtici duce la probleme,ar trebuie sa luati pauza cu munca,ca nu e de glumit.sper sa nu va suparati ca zic dar conteaza mult odihna

Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen