Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 10
CarmenAlbu spune:
Cred ca am sarit mesajul cu steroizii!
Eu am facut la 25 saptamani cand mi s-a descoperit colul de 1 cm, pentru ca plamanii ar fi suferit, doctorul mi-a recomandat repaos total la pat ( nu plimbari prin casa, nu mancat la bucatarie, ci exclusiv la pat) sa vada rezultatele, cum colul nu a mai suferit transformari dupa prima saptamana de repaos a hotarat sa-mi opreasca administrarea saptamanala de steroizi, si sa continui cu repaosul total, va incepe administrare doar daca vede ca se deschide sau micsoreaza si mai mult, altfel nu!Dar pentru asta trebuie sa ai o relatie buna cu medicul( sa-l suni pt orice schimbaresi sa raspunda la orice ora), si vizite saptamanale, eu merg lunea, sm sarit lunea asta dar am vorbit la telefon, medicul m-a sunat sa vada evolutia contractiilor si mi-a explicat matematic, deasemenea mi-a spus daca am 4 contractii dureroase intr-o zi sa-l sun de urgenta ca ele deschid colul, la fel si cu cele nedureroase, ( nu mai mult de 4-5 pe ora)!
De la 34 sapt pot manca in bucatarie si pot avea 30 minute pe zi in casa ( dus,masa, putina miscare) daca nu mai pot, pentru ca riscurile pentru pitica sunt minime de acolo in colo!
Elena le pup pe mandrele tale frumoase si sa le treaca repede 

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
Cris2010 spune:
Anca, prin ce emotii ai trecut. Bine ca a avut final fericit toata tarasenia. Sper ca Vladut si-a invatat lectia.
Cris
30+ cu
CarmenAlbu spune:
Anca prin ce emotii treci si tu!!!
Ofofof iarasi probleme, se vede ca se cam apropie termenul si sper sa ajungem toate bine!!
Cu kg eu am stagnat.... nu stiu de ce!
Dragaica sa iti iasa bine rezultatele!
Carla draga mea, imi pare rau ca iar trebuie sa mergi la spital...!!!!
dar pt bebelusii tai frumosi trebuie sa rezisti!
Eu va spun sincer de cand stau in pat nu am mai acuzat probleme majore si sper sa o tin asa, desi situatia la serviciu ne e tocmai placuta au inteles!
Katalina pentru bolnaviori

Racusor 
Mycya ce lipsiti de consideratie sa vina la voi in garsoniera si sa faca galagie si aglomeratie cu tine gravi! Bine ca au plecat!
Eu nu primesc nici prietenele pana nu se termina balamucul, m-au sunat sa ma intrebe daca pot trece pe la mine, si le-am spus ca nu, ma deranjeaza sa stau in pat si ele sa isi faca de treaba desi am 5 camere! Familiei i-am pus in vedere sa nu vina in primele 2 saptamani dupa nastere ca am nevoie de adaptare, au inteles!
Cineva se duce la Bucuresti la control, ai grija, si e mai confortabil pe scaunul din fata lasat complet cu o perna sub cap si perna gravidei daca ai, eu asa merg la clinica, in spate te vei incorda la fiecare frana si nu vei avea suficient echilibru!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu 
anca_vlad spune:
ce sa zic bine ca a trecut!
dar prin ce emotii am trecut...........
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
anca_vlad spune:
sper sa fi inteles ca nu e de joca cu asa ceva si ca acolo are voie doar insotit de tati!
Aseata m-a intrebat daca mi-a trecut supararea si sperietura si daca bb Elenuca e bine?
Anca +26s
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
uau eu acum am vazut ca suntem la capitolul 100

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anca +26s
POZE VLADUT
enik83 spune:
matusa...carla..princesss multa multa sanatate si voua si la bebici..
eladea.. sanatate multa si la Eric
26+ cu o minune de 
poze
racusor2010 spune:
of bianca stai linistita...bine ca au plecat si gata.....incearca sa te linistesti sa nu ai din nou contractii, ca mai avem pana la final, bine iubita? 
sotiorului tau trebuie sa ii explici ca nu mai trebuie sa dea curs rugamintilor, ca acum are alte responsabilitati si trebuie sa fiti pregatiti....acum iarta-l, ca sa nu mai stai nici tu suparata 

carmen 

maya au venit uratii sau nu??
anca ce emotii, dar bine ca totul s-a terminat cu bine...cred ca si vladut s-a speriat...
am papat , am forte proaspete
mama se pregateste de plecare. a fost bine sa fie aici , atat timp cat nu a stat la mine in camera
...saptamana viitoare trebuie sa comand 
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ochidut spune:
Carla, matusa, princess multa multa sanatate voua si la bebei, sa treaca toate problemele astea si sa dea Doamne Doamne sa stea cuminti acolo pana la capat.
Si la mine vesti nu chiar bune, ieri am fost la dr meu si verdictul este: colul s-a scurtat si mai mult si problema este ca acum e si moale. Mi-a zis ca aproape ca ii intra degetul...
si ca e riscant, repaos total fara exceptii si acelasi tratament in continuare, sa stau f cuminte ca sa putem sa il mai tinem pe bebe acolo
Asa ca Racusor, ne luam de manuta, noi cu colurile noastre moi
Cand te-am auzit pe tine chiar ma intrebam daca asa ti-a zis doctorul, ca e moale si cum o fi asta
; nici nu ma gandeam ca mie mi s-ar putea intampla
Nu stiu ce se intampla in odisee... numai probleme.... parca ne-am molipsit una de la alta. Inca nu imi vine sa cred ca e chiar asa nasol si voi sta lipita de pat de acum incolo
Am facut 32 de sapt, am uitat sa schimb semnatura....; mi se pare si mult cand ma gandesc cate au trecut dar si putin cand ma gadesc ca trebuie sa mai stea acolo si eu in pat....
31+ cu 
racusor2010 spune:
ochidut asa e si la mine, fff moale...si cica nu se mai intareste 
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!