Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
Cris2010 spune:
Fetelor, am pus pe mail-ul comun proiectul de OUG referitor la asistenta sociala. Despre indemnizatii gasiti la art. XIV. Cica se diminueaza cu 25%.
Cris
30+ cu
racusor2010 spune:
merge prost netul 
am pierdut nu stiu cate mesaje pana acum 
matusa, princess sanatatate multa voua si bebeilor vostri! cu liniste si rabdare ajungem noi cu bine la capat 

matusa, ce rapid a recuperat, saracutul, ii era fomica
bine ca acum e ok
belu ai grija cu fetele si de tine!! te asteptam cu vesti bune de la eco 
eu ma simt mai bine, am papat un snitel cu paine si nu mai starea ai proasta de la stomac...si nici de moleseala si lesin...sper sa fie bine si sa nu apara contractii,ca dimineata burtica era cam tare ..
ieri sotul m-a avertizat
ca din saptamana 33 tre sa mananc des si sa nu ajunga sa mi se faca foame, ca sa previn contractiile...sa merg cand imi vine la baie, sa beau apa, sa mananc fructe, legume, lactate si carne...a citit el pe net
ca o sa iau 500 gr pe saptamana , din care jumate ia bebele 
coteasca tu joci la juniori....auzi, 8 kg 
eu am 12 kg, am recuperat si ce slabisem in spital..si in afara de inghetata de ieri, dulciuri si paine f putine....eu ma multumesc daca sunt doar vreo `16 pana la final ![]()
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Victo spune:
neata..
ooo..elena, imi pare rau de voi.e nesuferita varicela asta.Uf..sa faca si amandoua deodata cred ca si tampesti.
la cap.kile eu tot in lotul fruntas, cu plus 13. c/est la vie.
ma pun satermin lucrarile pe ziua de azi, ca intr in CO o vreme si sa fie totul in ordine p[ana ma reintorc. daca am reintorc :)
si eu ma gandesc ca am plictisesc acasa. de aia tot ma rog sa mai pot veni la serv.
Paula
cu
Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
rodyka spune:
beluistef, cum s-au adunat toate la tine de dimineata?! sa fiti sanatosi cu totii...
www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 30+ AMR 9- 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
anca_vlad spune:
nu stiu cum va plictisiti acasa-mie asa de bine imi vine statul in pat si bantuit pe net!
Si eu sunt o agitata din fire!
dae asa ma bucur de perioda aceasta ca stiu ca nu ma voi mai intalni cu ea!
dACA AM CHEF DE CEVA ESTE DE O PLIMBAREALA PRIN MALL AFI CA NU AM MAI FOST DE MULT...
dar in rest imi place lalaiala asata de dimineta mai ales ca dupaamiezile mi le tin ocupate sotul si Vladut!
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
crissy77 spune:
eladea, trimite link in contul comun si zilnic ne aduci aminte aici, pe forum. Am votat si eu, votul cu nr 73. Nu pot vota de la acelasi calc. la acelasi concurs desi sunt concurenti diferiti. Sanatate piciului. Dupa cum spunea si larissa ieri, numai mama de copil bolnav sa nu fii 
Carla, Dragaica, racusor, sanatate! Aveti grija de voi
arissa, de la tine am primit cerere de adaugare pe messenger?
laurika, no comment despre copilaria ta, trist... tocmai de aceea vei fi o mamica minunata!
Eu am visat ca am fost descalificati la concurs pe motiv ca am primit prea multe voturi
. Oricum ceva nu e bine ca pozele noastre din Galeria foto nu pot fi vizualizate de catre vizitatori, eu le vad cand ma loghez in cont. Cine nu a votat si are placere... link am la semnatura
bumblebee, esti de coma cu gogoasa ta infuriata. E bine ca nu ti-ai pierdut simtul umorului
matusa, pate cu ajutorul tratamentului isi revine juniorul.
Carmen, intreba o viitoare mamica de injectiile de maturare a plamanilor. Din cate stiu doar tu ai facut. Era ceva cu "dex...". Poate stii tu mai multe despre inj. respective.
beluistef, bafta la dr. Sanatate fetelor, lasa ca e bine ca fac varicela la o varsta frageda ca fac o forma usoara. A me a avut la 3 ani, in prima zi de Craciun era plina de beculete rosii
. Daca tu ai facut in copilarie ai anticorpi si e posibil sa nu mai faci.
Cristina
25 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad nu stiu cum va plictisiti acasa-mie asa de bine imi vine statul in pat si bantuit pe net! Si eu sunt o agitata din fire! dae asa ma bucur de perioda aceasta ca stiu ca nu ma voi mai intalni cu ea! dACA AM CHEF DE CEVA ESTE DE O PLIMBAREALA PRIN MALL AFI CA NU AM MAI FOST DE MULT... dar in rest imi place lalaiala asata de dimineta mai ales ca dupaamiezile mi le tin ocupate sotul si Vladut! Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
anca, asa si eu, profit cat pot de diminetile astea lalaite...
daca o sa fie la fel de energic cum e acum in delfinariu...
www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 30+ AMR 9- 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
anca_vlad spune:
...si sa va povestesc de ce emotii am avut parte aseara in parc!?
la plecare ma uitam pe unde este vladut sa il chem sa plecam (il luase tati de la gradi si ne-am intalnit in parc la ho si min) acolo mergem pt ca e ff frumos si e ff usor de supravegheat!
Nu stiu cum si-a facut un prieten mai mare care l-a incurajat sa se urce pe spalierele acelea inalte pe care sa stea atarnat-si copilul meu s-a urcat inaltimea unui astfel de spalier este undeva de la 2.50m, un domn mai in varstra dar nu foarte se uita de pe banca la el si ii spunea sa se dea jos - dar Vladut nu mai avea putere sa se tine xcu mainile dar nici nu mai prindea lateralele spalierului cu picioarele!
Cand l-am vazut am crezut ca nu mai ajung la el sa il prind (distanta dintre picioarele lui si podea era de cel putin 1,5m) m-am grabit chiar am incercat sa ajung la el dar centrul meu de greutate e altul si eu nu am mai tinut cont si m-am si impiedicat mai sa cad cu greu am reusit sa parcurg cei 10 pasi pan ala el-cand m-a vazut si-a dat drumul peste mine...am tras o spaima de toata frumusete ca in drum spre casa m-a apucat un plans isteric numai la gandul la ce se putea intampla!
Sotul luase lucrurile de pe banca si se indrepta spre masina sa o aduca mai aprope si eu sa il iau de mana sa merg cu el-nu s-a mai urcat acolo niciodata....da domnul de pe banca oare nu se putea ridica la el sa il prinda de picioare sa il dea jos?!
OFFF cata nepasare...eu in general cand vad asa ceva reactionez si incerc sa dau copilul jos de pe unde se catara si se afla in dificultate!
Se putea intampla si mai rau decat sa cada peste mine-nici nu stiu cum am ramas eu in picioare!

Anca +26s
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Carmen-e vorba de dexametazona-eu am facut doua una la 30s si alta la 32s de sarcina!
pe vlad l-au aujutat nu a fost nevoie de incubator doar o mascuta de oxigen in primele 48 ore dar nu in permanenta
Anca +26s
POZE VLADUT
Mycya spune:
Racusoracum jumate de ora au plecat,dupa ce le-am facut micul dejun,ca dim au fost plecati sa vada de masina si nu avea nimic
au stat pe capu meu degeaba
ca si contractii am avut aseara vreo 3 intr-o ora si nu mai avusesem de ceva timp asa....
au venit la cerut bani nenorocitii,m-am certat cu sotul si azi nici nu il mai bag in seama
ca le-am mai explicat odata cand erau in tara ca nu avem si al meu la insistentele lor lea dat,si nu va imaginati ce nervi am ca nu mai pot face ce mi-am propus
burtici cu problemutze va urez sa va faceti sanatoase si bebelusii vostri sa stea pana la 40 de saptamani in burticutza
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen