*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Edit.

Ieri, la joaca. Va rog NU CITATI linkul, fiindca vreau sa-l sterg mai pe seara.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, eu in locul tau m-as bucura ca nu vrea medicina Teo Eu o vad pe ea facand limbi straine, o vad calatorind, cunoscand lume, lumea Serios!

Nico, ce frumooooos parca i se maresc ochii lui Matei din ce in ce

Simo, super!!!! Doamne ajuta!!! Cate zile trebuie sa reziste Micul mic pentru tratamentul cu antiviral? 21? La cate timp ii repeti analizele?

Peste o jumatate de ora are Sof programarea, am inima in gat

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa Olgu, dar n-am absolut nimic cu medicina, niciun vis nicio speranta...eu m-am distrat tare crezand ca sediul i s-a parut neprietenos Caci cred eu ca nimic nu poate fi mai odios decat polithnica de la gara sau cea din victoriei Dar ea mititica vazu' masa de disectie ,valeuuu .
In mare, stie ce vrea...vrea mate-info din mate/universitate. S-o tina Dumnezeu sanatoasa si hotarata
Bafta si sanatate lui Sof, sa ne aduci vesti bune

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bre Mimo,scot bota!Pai tu crezi ca noi,astia,prin alegerea "raului cel mai mic" ne-am gandit ca ne punem nadejdea in Base?Eu una m-am gandit ca Geoanul ar strica si mai rau ca Base..sau la fel..Nu vezi ca unul "ca lumea" nu isi baga nasul in politica?Si sunt convinsa ca exista muulte capete "bune" in tara asta,cu idei de recladire,dar tot asa ii e si lui..
Mama lor,ca toti o apa si-un pamant...si cel mai grav ca nu vad remediu pentru tara asta plina de o gramada de oameni scarbiti,care din scarba arunca si ei hartia in strada/munte/parc,tot scarbiti fiind de tot ce ne inconjoara,ne gropi,tzarana pe bulevard etc,lasand civilizatia naibii ca tot ca naiba e tara..
A,si crezi ca Geoanul nu ar fi iesit pe sticla sa zica acelasi lucru:Ca e numai vina noastra!El,care tot timpul s-a dat in barci cu discursurile lui..hai,sa fim seriosi..si sa incheiem.

Ariel,mooor,fiindca al meu nu intelege ca noi aici tot 0 suntem

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Olgule, pai stii, e musai ca soacra sa-l placa pe ginere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, Alexandra a luat ieri 10 la testarea aia nationala la mate. La romana are 9,70, si media de admitere la liceu in worst-case-scenario va fi 9.81. Iar ea vrea intr-un liceu ( teoretic ) cretin dupa parerea noastra, a tuturor, pentru ca are calcaiele aprinse dupa un maimutoi ( frumos foc si destept al naibii, e drept ), cu care e best-friend, iar ala ramane acolo, pentru ca clasa de mate-info va fi luata de actualul lui prof de mate din V-VIII. E cam al treilea liceu dupa media de admitere, dar e mic, urat, cu laboratoare naspa si cu viata sociala nesarata.

In weekend face sor'mea consiliu cu ea, sa vedem ce vrea de fapt, pentru ca mie imi spune doar ca e nehotarata, soacra-mii la fel...sora-mii i-a trantit aseara varianta asta, sa vedem cat de serioasa este. As fi super-ofticata pentru ea! Va tin si cu asta la curent.

Abia astept sa ma sune mama!

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Olga, greu cu amicii care merg in alt liceu... Sper sa se hotarasca totusi pentru ceva mai fain de atat...

Mergi la inceput

Si apropo de "lene sociala":s-a externat socrela care intre timp a "scapat" pietroaiele cand avea durerile alea de moarte..dar are altele,splina marita..uoff..
Iar Geo aseara mi-a spus ca e frant dupa o saptamana cu Teo,asta cand l-am rugat eu sa faca nush ce, ca el ar fi mai odihnit..Si ca prefera sa alerge la serviciu decat sa stea dadac..."lene sociala",ce neghiobi...chiar ca au uitat de unde au plecat.
Si exact ca Ariel cred si eu referitor la "crezi ca in alta parte ne-ar fi mai bine?": macar probabil voi fi tratata ca un om acolo.
Si,cel mai important,asta pt cine nu e aici mare scula (ca mine adik):nu merge acolo,te intorci la aceeasi oala aici,deci nu se pierde nik..Cleme

CuscraDoamne ajuta
Ramo,pupici.pt Domn profesor.Sa-ti zic un secret:cand l-am vazut pe Cata parca mi s-a parut ca are alura de prof.
Nico,cred ca din cauza dorului de casa vrei sa te intorci...dar noi de aici ti-am sugera clar sa-ti vezi de drum acolo si sa veniti aici doar in vacanta.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Cu Sophie, va fi bine!!

Mergi la inceput

Si eu sunt tot pentru facultatea de limbi straine.Asta imi doresc pentru Tea,fiindca mi-am dorit si pentru mine dar nu a fost sa fie.
Am vazut ochi albastri!

mami de TEA

Mergi la inceput