*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, o singura fata din clasa ei mai merge acolo, deci nici macar de dorinta de a fi langa fostii colegi nu poate fi vorba. Sor'mea nu vrea sa ii impuna ceva, pentru ca asa a facut tata cu noi ( desi eu trebuie sa recunosc ca in cazul meu, alegerea si decizia lui a fost una corecta- printre putinele ). Dar nici nu poti lasa un copil de nici 15 ani sa isi decida viitorul. Il consiliezi ce il consiliezi, dar daca vezi ca tot de-a-n-boulea vrea sa o ia...

M-a sunat mama, cica cu greu a dus-o la etajul clinicii, ca ea nu vrea la "docol", si o auzeam cum zice "buni, sa medzem zos, sa medzem la p'imbale" De ce naiba nu m-oi fi dus eu, ca eram in pauza de masa

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Conjunctivita bacteriana, Tobrex de trei ori pe zi, peste o saptamana la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgutzu,pup mami nelinistita..se va rezolva.
Tot tobrex i s-au prescris si Teodorei,de 3-4x/zi, cand a avut conjunctivita..si a fost ok..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Stelutz . Au usturat-o picaturile pe Tea, cum a fost?

Mergi la inceput

Olga,nu mami,nu ustura..e doar senzatia aceea rece..sper doar sa stea,ca Teo se zvarcolea ca nu vroia sa-i pun..dar am trecut..Si tot parca o sapt i-am pus.
..si stiu ca nu ustura fiindca mi-am cumparat si eu aceleasi picaturi cand am avut nush ce la ochi (conjunctivita am zis eu)si au fost ok picaturile.
sa te linistesti.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ofof...nu cred ca ustura Tobrexul ala , si eu l-am folosit la Dudu (a a avut si el asa ceva cand era mic de tot) si nu a plans . Trece f repede, duminica e ca noua
Despre Alexandra, wow Si eu cred in indrumare corecta dar nu impunere cu sila. Oricum, e bine de stiut ca se poate transfera oricand la alt liceu in caz ca nu ii va fi bine. Asta daca nu poate fi convinsa acum, decat sa iasa scantei
Stela fac eu ce fac si te intarat Hai ca nu mai fac politica...azi. Fac varza cu carne la propriu

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo,esti ceva..

Fug la o sampanie si-un piscot ca-i ziua unui coleg.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am intrat sa ma plang de niste dureri de mijloc...

Gata, m-am plans, acu' trebuie sa ma apuc de treaba...

Diseara va fac o tratatie cu un vin rosu...daca mai traiesc pana atunci..Daca nu, maine sigur

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo nu pot sa zic decat ca la fel simt eu despre Geoana!
nicoleta si eu zic ca fetele.. plus ca sunteti niste fericiti si privilegiati sa puteti alege, cred ca macar din punctul asta de vedere, sunteti linistiti.. de aici incolo, faceti cum considerati a fi cel mai bine ptr familia voastra:) f fain locul de joaca!
olguSophie sa fie bine, de fapt sigur este!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput