*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Fata Luny, eu nu. Pentru mine ala are o singura insusire pe care i-a facut-o publica Iliescu 
Nu poti fi parsiv daca esti prostanac, parol ...nu-ti iese 
Valen amestecam eu aici in varza mea si ma gandeam " o fi gata lasagna aia?" Mai poti 
Stela tu cu sampania ta
Pai in bloc la mine nu se sarbatoreste nene niciun vecin care sa ma invite si pe mine
Dar stii ce revelatie m-a troznit? Ce sa se sarbatoreasca nene, ca-s numai pensionari . Daca nu-si mai platesc astia la iarna intretinerea am imbulinat-o
Ca de inlocuit amortizorul usii de la intrare nici nu poate fi vorba , bubuie intr-un hal
Singurul avantaj ar fi ca sper din suflet ca au taiat si subventiile pentru reabilitatrea termica a blocurilor si in felul asta am scapat de calvar
Ii si vedeam p-aia pe la geamul meu calare toata vara zbierand unii la altii dimineata la 8 "doreleee" .Na, ca incet incet incep sa vad si partea plina a paharului 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
hac..hac..hac..ma credeti ca sunt beata la propriu??

..si 6 inshi suntem si toti suntem beti dupa 2 pahare cu sampanie de fiecare bauta cu piscoturi inmuiate in sampanie.

Doamne mama..barem sa nu ma urc in alt troleu..
V-am pupat..hac..hac

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Pentru mine ala are o singura insusire pe care i-a facut-o publica Iliescu ![]() Nu poti fi parsiv daca esti prostanac, parol ...Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

nu ai remediu..
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Gata..se inchide pravalia..v-am pupat..sa aveti vikend bun cu soare afara si in suflet..

hac..
numeioana spune:
Buna, fetele!
Simo, ma bucur ca Micu' e spre bine! Doamne ajuta sa se faca sanatos rapid!
Nico, misto locula ala de joaca...dar daca zici ca e cam jegos...
S-au distrat vienezii, i-am vazut. Sa stii ca la fel ca tine simt si eu... n-as putea sau mi-ar fi extrem de greu sa emigrez... Te inteleg, deci!
Despre mine...tot cu greata sunt, azi mi-a venit de 2 ori sa vomit cand m-am urcat in masina, ca mirosea a aer inchis si incins... bleah! Am ajuns acasa aproape lesinata, tremurand, cu o maaare pofta de friptura. Mi-am facut o ceafa la gratar, am mancat-o si mi-am revenit la viata
. Apoi m-am culcat cu David si m-am trezit iar cu greata...
De vreo 4 zile David nu mai e adormit cand ajung acasa. Mi-am dat seama ca stie ca vin si ma asteapta sa dormim impreuna. Cand ajung ii face pupici bonei si se baga in pat, asteptandu-ma sa-l urmez
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
ei, Mimo, ai dreptate, de el personal.. eu insa vad ansamblul lor, pesedeul![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Am uitat sa zic ca azi e ziua soacrei si spre seara mergem la ea. Sa vad ce-i cumpar, ca nu i-am luat nimic
Ca tot vorbea Mimo de kitzy, scria saracuta ca are niste scurgeri bej si era f ingrijorata, sper sa fie bine...
Cuscra, astept sa ne zici ce-ai rezolvat cu agentia si ce probleme ai avut... Si ce ati ales in Bulgaria? Auzi, ai uitat sa spui si ca amandoua uram maslinele!![]()
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Eu credeam ca v-ati convins ca Basescu le face pe toate! Sunt absolut convinsa ca oricare alt conducator de-ar fi fost nu ar fi fost atat de rau cum e acum!
Asa suntem noi, romanii, zicem ca la fel ar fi fost si sub altul...ca sa ne resemnam...sau mai bine zis, ca sa ne convingem ca trebuie sa ne resemnam!
Ioana,David si samburica
cleme spune:
Mai exista vreun copil care nu doarme la pranz?

Pe mine ma dispera Diana, intr-o sapt daca doarme o data e bine. Ieri a dormit cu chiu cu vai o ora in leagan. Nu doarme, nu mananca
Olga sunt OK picaturile, am folosit si noi la Diana si nu au nici-o reactie.
Mimo ![]()
Nicoleta misto locul de joaca, cat despre protagonisti
ariel_7000 spune:
edit....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
olgule, nu ustura picaturile. ca sa dispara si senzatia de rece, incalzaste-le putin intre maini inainte sa i le pui in ochisor. pune-le in coltul intern al ochiului si spune-i sa clipeasca apoi, ca sa se distribuie uniform. aveti grija ca este foarte contagioasa chestia asta.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"