*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cum Cleme, si cancaleaua ce face , sta singura???
Ariel cum justifici fata disparitia din stoc a marfurilor luate cu factura? Defect profesional

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va invit la o gura de cu lapte si o feliuta de chec...

mimo

Citat:
Fata mea e in vizita la fac de medicina (ceva orientare profesionala, desi nu vad cu ce ajuta vizitarea sediului, dar ma rog ) Mi-a dat SMS :" bine ca nu ai ales medicina"
aoleuuu imi adusesi aminte de perioada mea de stundentie pe cand stateam in caminul medicinistilor...eram in anul 2 si am nimerit cu studente de anul 1 la medicina...care erau innebunite cu invatatul,cu mersul la laboratoare,facut poze cu cadavrele..pfiuuu pfiuu parca si vad pozele alea,una dintre colegele de camera era tare mandra cu ele si mi le arata mai tot timpul...brrr si cate povestiosre mi-au auzit urechile,sa mananci langa cadavru,cu o mana scormonesti cu una bagi in gura..etc...cate lesinuri,cate peripetii.. fata mimo tu esti nebuna rau cu iliescu ,cu basescu,cu geoana...eu nu ma uit,nu ascult ,nu ma interesez decat ce-mi zice soacra mea ,parca imi este si putin rusine cand ma intreaba daca am vazut ce a zis Base,ca a iesit lumea in strada dar nu mai pot ,mi-e greata de tot ce se spune ,de toate minciunile si rautatile care vor sa le faca acestui popor...soacra mea e stresata ca blocheaza astia pensiile anticipate tocmai acum cand s-a hotarat si ea sa iese la pensie,saraca ii e frica ca inchid astia fabrica si o baga in somaj dupa 35 de ani de munca...off ce caini am fost si ce javre am ajuns...

simo si ma rog pentru voi sa se lucideze o data problema lui siluan si sa fie bine,sa scape fara operatie..off la un pui atat de mic,pe tine sa te intareasca Doamne Doamne si sa-ti de putereacum am vazut si ma bucur pentru vestea data

cleme eu o am pe sora mea plecata in germania de 2 ani,a plecat cu inima indoita pentru ca nu stia ce va face ,unde va locui,daca va reusi sa invete limba pentru ca nu stia nimic..cand au ajuns in germania a stat la o matusa de-a sotului dar a fost si bine si rau,in sensul ca aveau unde sa stea dar cum s-a angajat toate cheltuielile le plateau numai ei si nu puteau sa zica nimic pentru ca aveau nevoie de casa ei ,de ea...sotul ei a lucrat f putin,in schimb ea de cand a ajuns acolo a lucrat tot timpul ,la un restaurant,la inceput la facut curatenie,spalat de vase(unele cu mana altele cu masina,in mare parte cu masina ca aia sunt civilizati) apoi usor usor a ajuns ajutor de bucatar..in februarie ,anul acesta s-au mutat singuri intr-o garsoniera pentru ca deja nu se mai intelegeau cu matusa sotului...au luat-o de la zero,nu aveau nici unde sa doarma,o luna si ceva au mancat numai si numai uscaturi pana si-au cumparat aragaz..usor usor si-au mobilat toata garsoniera...mobila luata dupa site-ul de care zicea ariel ca s-ar baga si ea cu produsele ei..acum imi scapa cum se numeste...trebuie sa aveti rabdare si incredere in D-zeu si trebuie sa munciti si sa plecati capul pentru ca sotul sora'mi e mai tare in gura ,ca sa zic asa si cam deasta nu face purinci cand isi gaseste ceva de munca...nu o sa faceti munca care ati profesat-o dar daca ies bani ce mai conteaza...acum sotul ei lucreaza si el dar doar cateva ore /zi cred ca nu-i sare salariu de 500 de euro/luna dar in schimb lucreaza ea si nu-si pierde increderea in d-zeu ca o va lasa la greu..aveti incredere,mergeti mai departe si munciti cat puteti si va tin puterile daca reusiti sa ajungeti in alta tara...la noi e vai viata noastra..eu nu sper la mai bine si imi pare rau pentru ca eu cu greu am sa-l conving pe al meu sa plece in strainatate..noi o avem pe sora randunoiului la barcelona si pe sora mea in germania deci am putea sa plecam ..dar al meu nu e de acord...
nico f frumos montajul

mstela aia cu alura de prof m-a dat pe spatedaca ar scade putin burtica dar cine-o fi de vina ..din neam i se trage taica'su tot prof de sport a fost pana asta toamna si la fel cand l-am cunoscut eu acum 10 ani mama ce m-am mai minunat de el cat de bine arata..aveam o colega care imi zicea tot timpul ca ea e indragostita de socra'miu si acum cand vorbesc cu ea la telefon ma intreaba de el ce mai face ,cum mai arata..sa-ti fie de bine sapmania..gogaltz,gogaltz...

olga off mititica si o sa fie bine

ioana la multi ani soacrei si sa fie sanatoasa

kitzy doamne ajuta sa nu fie nimic grav...

raluca am semnat...

si mie mi-a aparut ceva maroniu,acum astept sa vedem ce se mai intampla dar e fff putin..hmmm..am vorbit si cu cumnata mea si mi-a zis sa mai astept pana se fac 10 zile apoi sa mai fac un test daca si asta iese negativ, sa fac analiza beta CGH si daca si asta e negativa clar nu-s gravi...acum sa vad ce se intampla dupa secretia asta maronie...si apoi oricum ca vine sau nu vine vreau sa merg la un control gineco ...ea zicea ca daca vreau sa provoc ciclu sa iau utrogestan ca nu -mi face nimic chiar daca as fi gravi ..dar nu vreau sa iau nimic de capul meu ,stiu despre ce e vorba ca am luat cand eram gravi cu andru dar mai astept si mai bine discut cu un medic ..asa pentru linistea mea sufleteasca...dar sigur e dereglare..aoleooo deja am inceput sa ma dereglez,e de rau....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Mai exista vreun copil care nu doarme la pranz? Pe mine ma dispera Diana, intr-o sapt daca doarme o data e bine. Ieri a dormit cu chiu cu vai o ora in leagan. Nu doarme, nu mananca
mami de diana andreea - 18 martie '08

si andru a avut o perioada cand mi-a facut probleme dar asta din ambitie pentru ca el vroia la tv sau sa-i cant si eu ii ziceam ca tre'sa faca nani...dar am scapat ..acum doarme dar cand se culca imi cere sa-i cant,sa-i spun povesti etc...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Cum Cleme, si cancaleaua ce face , sta singura???
....

.... edit

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ieri si azi am vandut la grei pe okazii...fara factura si ma simt al naibii de bine, am o asa satisfactie!!! uite asa, m-am enervat!

si la mai multe vanzari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, tin minte ca ziceai ca voi folositi servicii de curierat. Am semnat ieri cu o firma care are preturi fff bune si livreaza in afara localitatilor mari fara a percepe taxe pe km suplimentari. aaaa si taxarea este pe primele 2 kg, la care se adauga kg suplimentare.
Pt fetele din Bucuresti, care ar putea avea nevoie de curier, tariful este de 8.5 lei...aproape ca la posta.
Firma este Bookurier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Ramo la mine cand au aparut chestiile maronii au fost asa zisa "insemnare" de sarcina
Mimo calacateaua sta si singura, mai sta Diana in ea. Razi tu razi dar mie imi vine sa-mi iau campii ca nici macar alea 2 ore de liniste nu le mai am. Sa-ti zic ca seara nu se culca neam mai devreme de 23.00?
Ariel din pacate uite unde suntem nevoiti sa ajungem, faci niste chestii care contravin principiilor tale...
Am uitat sa va zic faza. Acum 2 zile eram in parculetul din fata blocului cu Diana si o prietena de-a ei. Si avea pustoaica 3 mingii de tenis, din care 2 voia sa i le dea Dianei. Si fetele au inceput sa se catere in topogan, in leagane si la plecare cand strangem jucariile mai era doar o minge. Si ne zice o mamica ca le-a luat o bunica care era cu nepotul si a auzit-o cand ii zicea "ce-ai gasit sa fie al tau". Deci ce pretentii sa mai avem?

Mergi la inceput

valen special pentru Lucutza si prin crestinarea de maine Bunul D-zeu sa-i dea sanatate,intelepciune,omenie si caldura in suflet...ai facut lasagna ?cum arata?ce praji ai facut?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ramo, tin minte ca ziceai ca voi folositi servicii de curierat. Am semnat ieri cu o firma care are preturi fff bune si livreaza in afara localitatilor mari fara a percepe taxe pe km suplimentari. aaaa si taxarea este pe primele 2 kg, la care se adauga kg suplimentare.
Pt fetele din Bucuresti, care ar putea avea nevoie de curier, tariful este de 8.5 lei...aproape ca la posta.
Firma este Bookurier.

mersi mult mi-am notat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, esti de groaza Pai si daca faci factura pe numele altcuiva se cheama ca le vinzi la negru? Zau asa
Cleme, calacateaua maaa, scuze, uitasem cum e corect Rad eu rad, dar te inteleg ...nu e de bine
Ramo, poze cu cadavrul Nooo, saraca de tine Si pentru faptul ca tii pasul cu politica zau daca ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta, n-ai pierdut decat o caruta de nervi

Mergi la inceput