*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Acu' ce sa zic... sa vii de la poalele Alpilor unde gasesti cazare cu 20 de euroi pe noapte pun-te masa scoal'te masa , la frumoasa ta casuta de la tara sa stergi praful si sa platesti impozitele
...lasa, ca mai trece timpul si se mai aseaza ele si sentimentele ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Va rog, nu radeti de sentimentele mele, sunt un om mic, si slab... 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ariel_7000 spune:
olga, stela....macar voi aveti un raspuns clar. stela de la geo, olga de la sine...dar eu??? eu stiu ca vreau sa plec, eu oricum am luat-o de la 0 profesional, dar al meu imi da invariabil acelasi raspuns:"mai stam 1-2 ani sa vedem ce se intampla"
pai, cam ce ar mai fi? ca eu un drum in sus nu vad! din contra, vad cum ne ducem in jos....si nu ma refer aici numai la situatia financiara, ci la tot! mai ales la atitudine! pe mine cel mai mult ma deranjeaza ....aaaa...TOT! de la sistemul de invatamant, care mi se pare jalnic!!!!, la sistemul medical, care la fel, mi se pare jalnic! la justitie, la politie, la TOT. nimeni nu face nimic constructiv, din contra, toti au inceput sa se caineasca, sa se muste intre ei...
citeam la topicul citat de luny...mi-a lasat asa un gust amar. a disparut ultima farama de bunatate si de solidaritate. ce raspunsuri am citit acolo, mi s-a zburlit pielea pe mine!
cel mai tare m-a socat afirmatia aia:"protestati ca sa va primiti inapoi dreptul la lene sociala"!!!! adica, sa stai alaturi de puiul tau, sa-i cumperi mancare, scutece, haine....intra in categoria "lene sociala"????? ok, dar de ce sa dau eu x% din banutii munciti de mine, ani de zile, ca sa nu-mi pot permite o injectie, de teama ca iau cine stie ce molima? de ce sa fac naveta un oras intreg cu copilul sa-l duc la o gradi sa nu fie batut??? de ce sa cotizez in buzunarele unui profesor ca "meditatii" ca sa poata copilul meu sa nu fie discriminat??? cam asta se practica in scoli acum....
pe mine asta ma intriga, cainosenia asta. adica nu e suficient ca ne pun astia la pamant, ne mai punem si noi intre noi. 
eu sunt convinsa, ca in alta parte nu fug cainii cu covrigi in coada, dar la fel de convinsa sunt ca pot fi tratat ca un om. situatie critica este peste tot in lume, saracia isi scoate coltii peste tot, insa la noi, zambetele au ajuns sa fie pe bani...
ma duc in parc.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:

Olga,deocamdata dr nu vor sa il opereze de hernie in primul rand ca e prea mic iar apoi e mai imoprtant sa terminam tratamentul pt CMV.daca,insa se complica treaba-sa dea Domnul sa nu!-il vor opera..nu iti zic ce stres mare am!Ma tot gandesc de unde atatea la un bebe asa mic.....................
Si acum sunt si mai stresata ca desara aflam daca continuam sau nu tratamentul,ca medicamentul asta face bine pe o parte si rau pe altele...off,daca cresc trombocitele sistam pana cand isi revine..mama ei de viata!
Nico,Sam ieri nu a vrut sa pape mai nimic,ca el vrea cu mami
.Si azi l-am plimbat in brate"ca pe Siluan"
de m-am cocosat si mai rau!
Am atatea pe cap ca nu mai imi arde de nimic
,si imi vine sa fug din tara asta unde sa te fereasca Sfantul sa fi bonlav,sa ajungi in spitale..toate ca toate dar nu cumva sa fi bebe mic bolnav
!
Mi-e greata de tot sistemul medical,de conditii...insa am intalnit dr si asistente de nota 10
!Macar atat!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
al 2 lea rand de checuri la cuptor si o oala de ciorbita de pui pe foc..o mica pauza printre prostioarele care le face Andru in momentul asta dar io acu' nu vad nu aud![]()
olga parca dupa cel facut nu-mi mai vine sa fac inca unul,piticei
dehhhh..am zis sa mai astept pana se fac 10 zile de la UM si apoi decid incotro o apuc![]()
pentru Sofi si sper sa nu fie nimic grav la ochisori
mstela
Cata e domn profesor de spor
si
pentru cuvintele frumoase din mesajul tau..despre emigrare la fel gandeste si Cata...ce sa muncesti acolo?etc...
simo
si ma rog pentru voi sa fie bine
mimo
despre perle parca m-as intrista nitel la cum se invata in scolile noastre romanesti...
nico nu stiu d ece ti-ai dori sa vii acasa?eu imi dorescsa emigrez si nu stiu cum sa fac..si tu sa vii acasa?doamne fereste..deja v-ati facut un rost mergeti inainte cat puteti numai sa va fie bine pt ca acasa clar nu o sa fie ca acolo nici in 10-15 ani de acu' incolo
revin...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
cleme spune:
Nico nu rade nimeni de tine. Zic si eu ca Ariel, daca ati ajuns acolo stati. Pt ca terenul din Brasov va fi ideal pt vacante.
Simo
saraca de tine, te cred ca nu mai poti. Sa dea Domnul sa scapati cat mai repede de pb.
Mimo
Teo! Eu una te inteleg cu Base, prima data l-am votat si eu, acum n-am mai fost pt ca am zis ca nu am de ce. Sunt toti la fel (cel putin din punctul meu de vedere). Si au reusit sa ma scarbeasca toti, nici macar nu mai stau sa ascult ce zic.
Eu una daca reusim sa facem ce ne-am propus nu am nici-un regret. Sunt constienta ca-mi va fi foarte greu, sa o iau de la zero dar nici sa stau aici in tara sa mor de foame nu mai vreau. Stau de 5
luni acasa si nici macar nu am vreo sansa sa-mi gasesc ceva de lucru. Si ma gandesc ce viitor are Diana aici, numai cand vad cum se schimba invatamantul in functie de fiecare ministru ma ia durerea de cap... Asa ca prefer sa risc, ma gandesc ca oricum imi va fi mai bine si daca vreau sa vin in tara am la cine. Oricum dupa cativa ani petrecuti afara nu cred ca te mai tenteaza sa vii aici, mai ales ca lucrurile nu se vor schimba nici in 10 ani.
la toata lumea.
Simo27 spune:
M-a sunat o draguta de asistenta
si mi-a spus ca analizele sunt relativ stationare si vom continua tratamentul-Doamne ajuta!![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Serios acum, cate dintre voi ar pleca daca ar avea macar unul dintre soti un job bun in Ro si un cheag bun acolo? Stiu, toti ne dorim mai bine pentru copii, dar aici castigi ceva, pierzi altceva... Si da, nicaieri nu sunt numai plusuri, dar noi ne gandim la ce a ramas acasa, avem sentimentul asta ala de "acasa", greu de ignorat... Nu stim ce vom face, deocamdata vrem sa mai stam cativa ani... Mai vedem. Dar ACUM asa simtim. In Ro aud ca este din ce in ce mai greu... Uf!

ariel_7000 spune:
Doamne ajuta, Simo!
tot o masura de depasire a crizei: http://www.mangalia.mn/blog/?p=3955
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Simo, bravo!!! Doamne-ajuta!