Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza!!!Parca merge o ,deci poftiti!

Menuet

Tzuna nu au sala de sport ,au inchiriat de la Liceul Kiritescu tocmai ca sa evite sufocarea si aglomerarea ,lucru f inteligent dupa parerea mea.
Da serbarea a fost f reusita si ei au fost adorabili la un moment dar chiar ma fleoscaisem si imi dadusera lacrimile,dar asta e secret.

Despre copii/oameni rai sau buni in mare atitudinea mea este asemanatoare Dianei dar mai din topor asa in sensul ca le spun ca fiecare face/zice cat il duce capul si daca lor nu le place cum cineva se comporta sau vorbeste cel mai bine este sa-l ignore.Cele mai mari probleme le-am avut la scoala cu Robert unde avea un coleg care il provoca in continuu constient fiind ca Robert nu va reactiona violent fiindca nu isi permite,asa ca zilnic il injura ba chiar ii mai dadea si cate o palma in vazul clasei.La iesirea din curtea scolii fii-miu si-a pierdut rabdarea la un moment dat si l-a imobilizat si i-a spus ca numai o data daca mai incearca sa-l atinga e vai si amar de pielea lui ,el e mult mai puternic decat el si ii este usor sa-l bata ,nu o face pt ca stie ca se pot intampla lucruri grave(vezi cazul baiatului care si-a pierdut viata tot dintr-o lovitura)se pare ca asta l-a speriat pe respectivul si a incetat sa-l mai necajeasca pe Robert insa si-a gasit alta victima si ieri am aflat ca era sa dea de bucluc .
Maria insa are alta abordare ea insista sa se imprieteneasca cu cei care ii fac sicane si mereu reuseste ,e o diplomata innascuta fata mea,sincer nu stiu cum reuseste insa pe ea nimeni nu o dezarmeaza,ea vrea sa fie prietena tuturor dar mai ales a celor care la inceput o sicanau.
Cu Edy ramane de vazut ,pana acum ii ignora pe cei care stiu eu se comporta aiurea,el are comportamentul ursului,calm,impasibil,intoarce spatele si pleaca,nu protesteaza ,nu reactioneaza nicicum.

Ioana asa te vreau

Rein

Diana deja ne dau replici asa ca sti cum se spune ciocu mic si joc de glezne ,si abia au inceput.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Da, exact asa am fost educata sa gandesc si eu. Numai ca acest fel de gandire m-a transformat intr-o potentiala victima. Sa dau exemple:
Eram studenta si trebuia sa ma intorc seara la camin. Treceam printr-un gang, pe scurtatura. Ei, pe acolo a venit unul la mine si a incercat sa-mi smulga geanta si sa se lipeasca de mine. Eu, copil educat, m-am albit, eram scurtcircuitata(cum, eu care nu am facut nimic acestui om), am gasit de cuviinta sa incep sa-l rog frumos sa ma lase. Noroc ca a trecut cineva pe acolo, nici nu-mi mai amitesc daca era barbat sau femeie si am scapat.
Alt exemplu: in autobuz, inghesuiala, mai aveam vreo 30 de mii (cand erau banii vechi) in buzunar si mainile ocupate cu sacose. Am simtit ca ma buzunareste cineva, dar bunul simt m-a impiedicat sa 'fac scandal' pentru doar atat, ca poate hotul ala avea si el nevoie de o paine, un drog, ceva...
Sau vad frecvent prin anumite zone drogati care cer copiilor ce trec singuri, bani, chipurile de un suc.
Oare e bine sa ii las sa creada ca acei oameni sunt de fapt buni, dar au gresit buzunarul? sau ca fac un bine lasandu-i sa perpetueze greseala?
A, mai sunt si desenele si jocurile animate pe care le joaca inevitabil cu personaje de rau extrem. Cu astea cum facem?
Nu stiu incotro va merge lumea, am un feeling insa ca gesturile publice extreme se vor intensifica.
Ma gandesc ca daca ii spun, il avertizez, poate nu va fi la fel de surprins ca mine, mai am sechele si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si mie imi mai scapa chestia asta cu RAU... nu mai zic maica-mii care, daca nu o asculta vreunul din copii imediat e rau, vai ce copil rau si obraznic. Socrul, acelasi lot. Asa am fost noi crescuti.

Eu tind sa cred, cel putin in exemplele tale, Rein, ca e vorba de atavic, de animalul din noi, lipsa de educatie si de autocontrol, n-are nimic de-aface cu rautatea.
Si golaniile de grup, le vad tot ca pe ceva care tine de animale. Spiritul de haita si nevoia de apartenenta la grupuri de acesti tip... in fine.
Nu stiu cum as defini rautatea, poate ca e doar un cuvand idiot care face... ghici ce... RAU! daca este folosit ca o eticheta "nevinovata".

Nu va mai zic ca toate povestile copilariei incep cu zana cea rea, era un om rau rau, era o femeie asa de rea ca nimic... etc, etc...

Mergi la inceput

Teo are 40 de grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sanatate pt Teo

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

De acord cu Ada, cu spiritul de turma si animalul din noi. Cred ca ai nostri copii incep sa se prinda care e diferenta intre bine si rau.Deunazi Anastasia a venit si mi-a spus, dupa a 100000 oara de uitat pe cartea cu Alba ca Zapada, ca ,pana la urma vanatorul nu e chiar atat de rau, ca nu a omorat-o.I-a trebuit un an, dar s-a prins cum sta treaba.
Teo bolnavior !
Anne, cum a fost la Dylan ????
stup

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Teo are 40 de grade

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Are si Bianca 39, dar se vad incisivii centrali de sus. Sper sa fie de acolo.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Siuta - a fost foarte fain concertul. Cel putin pentru mine, care nu sunt mare cunoscatoare a discografiei lui Dylan, multe piese au fost in prima auditie si au sunat chiar bine, mai ales cele blues. Desi muzicuta.... e inconfundabila. Imi pare rau ca nu ai venit si tu. Acum am ajuns acasa; inca am gatul anchilozat de la pozitia din timpul concertului, ca deh, iar am nimerit in spatele echipei de baschet . Rein, la 10 si jumatate deja era prea tarziu sa iesi - atunci a fost bis-ul si gata; s-au stins luminile.

Va pup acum ca ma duc sa fac un dus si ma bag in pat (dupa ce vad 1-2-3 episoade din noul meu serial preferat Mady)

Mergi la inceput

Am fost cu Teo la CMU, inca astept analizele, "la mana" n-are nimic decat febra foarte mare si un pic de ros in gat.
Ne-a dat Klacid pe reteta, in asteptare sa vedem ce iese la analize.

Pustiu a fost un erou, s-a uitat la toata procedura si n-a zis nici pis!!!! A zis doar uite o atza hoatza cu aripi, mi-a furat niste sange.
Vorbea de furtunasul si acul cu aripioare cu care se recolteaza din vena.
Am ramas masca si eu si doua asistente si doctorita. Si o tanti psiholoaga ca am folosit cabinetul ei din motiv de spatiu pe moment...

Vreau sa va intreb daca ati auzit de First Defense http://www.childlife.net/node/58/
eu am luat First Defense si incep sa-i dau lui Teo in seara asta. Ma astept la chestii miraculoase conform prospect, altfel nu mai cumpar a doua sticla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mie de la firma asta despre care zici tu Ada mi s-a parut cu adevarat miraculos acest produs. Adica ar trebui sa facem numa' Supermeni cu chestia asta.
Nu am incercat nimic de la ei, insa.

Mergi la inceput