Noua ne-a fost recomandat colostru cu probiotice de la Medlife la un moment dat. tunci eram disperata si i-as fi dat orice. Numai ca tb comandat si pretul este intre 140-170 lei/cutie. Eu ii dau oricum ecoflorina..... a mai luat si vitamine ocazional (dupa cate o boala)... nu stiu ce sa spun. Si pe prospect scrie oricum ca e din colostru bovin. Nu stiu ce sa spun.... Deci nu e chiar colostru uman sa faca minuni (parerea mea). Ca din prospect ar tb sa ajute la orice dar eu sincer nu prea cred. Din pacate nici nu am gasit multe pareri pe net si nici bani de aruncat nu am.
Anne ma bucur ca ti-a placut! Eu de pe la 9 am inceput sa ma rog de sotz, stiind ca mai tarziu nu am nici o sansa dar n-a mers nici asa. Cand s-a terminat credeam ca s-a defectat ceva, nu mi-am inchipuit ca e gata asa devreme. Cum a cantat Nicu Alifantis?

Roxaniciule 
Sa ai un an bun si sa ti se implineasca toate dorintele!
Pisiko iti multumesc de dedicatie, mi-am mai facut o formatie favorita. Sunteti grozave in poza, sunteti amandoua atat de expresive si pline de viata!! Nora pare mai mare decat este, are un aer de domnisoara si este foarte eleganta!
Andra foarte bine ii sta Mariei in galben si are un par superb!!
Prin bunavointa Anei am ascultat la telefon "ploaie in luna lui marte" a lui Alifantis si niste Dylan....Ane striga "ma auuuuzi?" si eu urlam inapoi "nu pe tine vreau sa te aud!!!!" 
Sanatate Teo si Bianca!! Nervi tari pt mamele voastre!
Sanatate Jo!!
Rein ti-am spus ca ma bucur ca te vad mai mult in stup?