Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
Kitty spune:
Sunt pe aici, va citesc, inca n-am cuvintele la mine, dar va multumesc pentru gandurile bune.
gabi78 spune:
La Multi ani tuturor copilasilor!
Sa fie sanatosi si voiosi, sa ne aduca multe multe bucurii!
Tudor nu a cerut nimic si nu a parut interesat. I-am promis ca mergem sa mancam in oras, pizza, evident si asta intr-adevar i-a placut. Daca nu va mai ploua probabil ca o sa iesim, dar acum e o vreme tare smiorcaita si nu da semne sa se insenineze.
Siuta spune:
La multi ani copilasi dragalasi !
Anastasia ieri si-a cumparat singura cadoul- niste figurine cu personaje din Cartea Junglei si 2 rochite la papusi - "ca sunt si ele copii ".
Ddana, ai grija de tine
.
Eu nu mai am idei de mancare si a devenit un adevarat stres gatitul- tot iau retete de pe net, dar ...parca nici nu mai am chef sa stau atat in bucatarie.Astept sa vina vara, desi urasc caldura dar ploaia ma omoara.Cred ca intru in depresie...
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Kitty spune:
Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi în frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche, inseamna sa transformi bostanii în calesti si soriceii în telegari, josnicia in noblete si nimicul în orice - Francis Thompson
La multi ani pentru toti copiii si pentru copilul din noi!
(asta cu copilul din noi am citit-o de dimineata, ii apartine Adei
.)
arturicii spune:
Buna tuturor
,
Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.
As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.
Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).
Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.
Va multumesc
,
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Kitty spune:
Buna dimineata! 
Am citit din urma si m-am ingrozit si eu de patania Tzunei, in momentele astea cred ca lumea ti se intoarce cu susul in jos... Bine ca a fost fara urmari!
Stefimic ce draguti sunt copii, ma topesc pozele in care sunt impreuna! Sunteti o familie frumoasa...
Rein nu stiu ce sa admir mai tare, copiii atat de frumosi, florile ...pe voi, tineri si frumosi?
Ela e foarte greu de gestionat situatia cu rautatile copiilor, ideal e sa invete copiii sa se descurce cu situatia si sa nu-i pese prea mult (de genul plecam de acolo, nu-i bagam in seama, "nu ne pasa de ce spun cei rai, ei nu conteaza!" si in primul rand ne gasim prieteni buni si ne jucam cu ei), dar e inca mult prea curand pentru micutii nostri. Eu spun ca e bine sa intervii, dupa mine ceva de genul "haide Thea sa gasim niste copii draguti cu care sa ne jucam" sau chiar sa le intrebi de ce vorbesc asa de urat.
Raul e mai sensibil (si era tare "mutulica" acum cativa ani) si a fost tinta unor rautati, in ultima vreme cred ca stie sa tina situatia sub control, are prieteni buni si faptul ca socializeaza foarte mult mergand la tot felul de activitati l-a invatat sa se descurce.
Gabi te inteleg, asta e si groaza mea , ca o pierd, Giulia se ia si pleaca, nu-i pasa daca suntem langa ea - si in magazine si in parc. M-am tot gandit sa-i pun o bratara cu nr meu de telefon.
Ddana multumesc pentru cuvintele frumoase, poate ne vedem zilele astea.
Noi suntem...bine, cat se poate. Inainte cu o seara de inmormantare Giulia mi-a facut febra, iar in ziua inmormantarii lui Raul i s-a facut rau (se pare ca emotional) - greata si apoi adormea de la o clipa la alta. Intr-un fel asta m-a ajutat sa ma adun, ca n-am avut timp sa clachez, a trebuit sa fiu prezenta pentru copii.
Cadouri de 1 iunie: Giulia un puzzle cu Fifi (e absolut obsedata de puzzle spre incantarea mea) si Raul un set de Origami "Space".
gaia.nevia spune:
La CMU se desfasoara saptamana aceasta o campanie de strangere jucarii de la copiii nostri pentru copiii de la orfelinate.
Am dus si noi aseara o sacosa de jucarii atent selectionate de Teo, si a primit in schimb o alta jucarie (un cadru de lemn din acela cu sarme pe care circula piese de diverse forme, nici nu stiu cum se numeste), plus a ales dintre cativa mutzunaki de plus unul pentru Radu.
Acasa a venit TL cu un ferrari care aprinde farurile si scoate sunete de motor
, iar pentru Radu un tren (James) care se monteaza - lego.
Va pup pe toate,
serviti?
pisikuta spune:
hello!
doamne, ce de zile ploioase! azi e si tare frig, cam 14 grade. mi e dor de soare...
ddana si kit
. ma bucur ca sinteti fete puternice. ca tot deschisesem trendul cu dedicatiile muzicale pe aici, am o pesa ptr voi. are cuvinte bune. e un indemn. http://www.youtube.com/watch?v=xKG7nlKpNFY
ieri, petrecere nebuna cu multi copii. al meu, inger. nu s a batut cu nimeni, adica. in rest, la fel de energica cum o stiu. dimineata, surpriza zilei, febra. mica, totusi, dar cu un pic de rosu n gat. i ma dat nurofen, peste 6 ore panadol, la 5 la medic, programata. ce sensibila e, doamne, ce ma fac la gradi cu ea??
poze cu cutia impachetata de care va ziceam ieri: http://family.webshots.com/album/577847521pNLixr
o zi cu soare!
ioanaradu spune:
buna! 
cafea vreau eu. ma simt sfarsita ... lipsita de vlaga si nu-mi ajunge timpul!! pt nimic!!! 
cred ca de vina este presiunea atmosferica. deja a sarit peste 1000.
v-am spus ca am otita???? ei bine, dupa 1 saptamana de antibiotic si alti pumni de pastile, pe mine ma doare in continuare gatul si imi pacane urechile!!!
matei a primit 1 acadea de 1 iunie de la mama si urmeaza sa vedem ce ii luam noi pt cand ne vom vedea cu el in weekend. probabil ceva masinute, trenulete, avioane ... pe el dc il intrebi ce vrea raspunde invariabil: un dulce!
diana_jors spune:
Ioana,
Recomand din nou banala Solutie Otica ![]()
Sotul n-a gasit elicopterul pe care il vroia Alex, asa ca i-a luat din Real un set cu elicopter. In prima faza a strambat din nas, ca nu era ce vroia el, apoi i-a placut, apoi iar a strambat din nas ca nu zboara
pana la urma se joaca si cu setul asta, dar mai vrea si un elicopter cu telecomanda, care sa zboare ![]()
Nici eu nu am cuvintele la mine in ultima vreme, sunt frustrata ca nu ne iese treaba cu casa, cam nervoasa, am senzatia Alex s-a gasit acum sa isi manifeste "varful" de criza de 2/3 ani sau cati or fi (de fapt se comporta la fel dar nu mai sunt eu capabila sa abordez situatiile cu acelasi calm), invata toate prostiile de la gradinita (de la uitat urat, dat ochii peste cap, scos limba cand se supara, pana la lovituri cu picioarele sau cu chestii pe care le are in mana). A reusit sa il scoata din sarite si pe tati, care cu el manifesta un calm extraordinar...
In rest, suntem bine
nimic nou sub soare...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)