Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
adelyna spune:
La multi ani copilasilor!!!!!!
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
absoluta spune:
De ieri Timeea stie ca azi e ziua copiilor, dar de fapt "nu e ziua la toti copii, e numai ziua mea ca asa vreau eu".
La multi ani ingerasi !!!
gaia.nevia spune:
Si Teo a auzit ca e 1 iunie, ziua copiilor, si a inceput:
ema mi-a adus cadou?
da tu mi-ai adus cadou???
da nicu, tu mi-ai adus cadou?
nu?
sa pleci de aici uratule!!!
eu vreau un cadou!!!!!
RHYANNA spune:
SI RHYANNA LA FEL
e doar ziua ei!!!!!!!!!
nu stiu ce a fcut azi la gradi doamnelor daca s-a riscat vreuna sa zica ca e ziua tuturor
o stiu doamnele prea bine
de ex,de 8 martie nu a participAT nici la serbare ,nici la pregatiri pt ca ziua mamei nu exista
numai ea are mama si-i face tort acasa sa nu strige copii pe altcineva mama
numai maica-mea(adica bunica ei e mama-eu sunt mami si nu e acelasi lucru)
pe buna nu are voie sa o iubeasca decat ea
adoarme cu mainile la gatul maica-mii,si se cuibareste dupa gradi 15 min la ea in brate si ofteaza
1 an si ceva a plans la gradi dupa ea(am dat-o la 1.8 ani
de 2 sapt nu mai plange dar maica-mea trebuie sa fie prima care o ia dintre parinti
pisikuta spune:
la multi ani, copilasii nostri dragi!
nora mea n a cerut ceva special drept cadou, dar a cerut sa fie impachetat intr o cutier mare, cu funda. si asa am facut! (poze cu desfacututl fundei dupa ce recuperez cablu' de pe unde l am lasat si pot descarca)
pup stup, o zi plina de bucurie!
diana_jors spune:
Alex a cerut "elicopterul cu schiuri, si cu masina, si cu 2 oameni" - a vazut el ceva set intr-o vitrina, sper sa il mai gaseasca sotul de cumparat dup-amiaza ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
tzuna spune:
La multi ani tuturor copilasilor! Sa fie sanatosi, bucurosi si voiosi asa cum le sta lor bine.
Si Maria a aflat ieri la telefon de la mama ca e ziua copiilor. Cum ziua mea? Si a ramas cu respiratia taiata de fericire. Azi a primit 1 acadea (ca ne cere de vreo 3 zile) pe care chiar a mancat-o, am fost la cofetarie cu o fetita de la bloc (prajituri am mancat noi adultii ca ele nu s-au atins dar a fost frumos) si cand ne-am intors acasa i-am dat o carticica de la Teora cu ajutorul careia facem jucarii din ciucurei. E f draguta. Am facut azi un pinguin, un soricel si o oaie si mai avem de facut 11 animalute. Maria ma ajuta si pune ea lipiciul pe ciucurei.... am murdarit oita de lipici....Dar a fost frumos. Acum incerc sa o culc de o ora de fapt dar fara succes. Ne-am trezit mai tarziu azi (8.30) si vad ca nu prea ii e somn. Sper sa adoarma in maxim 1/2 de ora ca altfel nu mai vad rostul somnului.
Maine ce-o mai fi cu greva?
ane2200 spune:
sunt de coma copiii astia. Deja au inceput cu figurile. Raul a cerut un trenulet de lemn - are deja colectie de trenuri. Si pe el il cheama Thomas, nu Raul. Eu sunt Gordon si maica-mea e James. Asa ca... mai ramane sa facem uuuu, uuuu si e totul in regula. Ca fum deja scoatem.
Ah, l-am inscris la gradinita. Din 15 septembrie incepe si el "facultatea", primul an la sectia romana, ca deh, daca nu stie copilul sa vorbeasca germana ![]()
ddana spune:
La multi ani, copilasi! Sa cresteti cu totii mari si sanatosi!
Roxana, multumesc de intrebare. Sunt bine, dintr-un punct de vedere strict practic; pe de alta parte, am trait intr-o luna de zile cat o viata de om condensata. Cu multe multe intamplari care m-au dat peste cap, nu numai pierderea copilului, dar atatea altele, atat de diverse, si cu efecte atat de puternice. Imi dau seama ca nu prea are sens ce zic atat timp cat nu detaliez. Ideea de baza e ca sunt pe linia de plutire, in refacere din multe puncte de vedere si extrem de recunoscatoare ca am iesit dintr-un blocaj in care ma simteam captiva.
M-am tot gandit la ce i s-a intamplat Mariei, fetita Tzunei, m-am infiorat cand mi-am dat seama cat de vulnerabili sunt(em). Ma bucur mult ca e bine si fara urmari.
Va doresc o zi, cel putin azi, in care sa redeveniti copii.
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddana La multi ani, copilasi! Sa cresteti cu totii mari si sanatosi! Roxana, multumesc de intrebare. Sunt bine, dintr-un punct de vedere strict practic; pe de alta parte, am trait intr-o luna de zile cat o viata de om condensata. Cu multe multe intamplari care m-au dat peste cap, nu numai pierderea copilului, dar atatea altele, atat de diverse, si cu efecte atat de puternice. Imi dau seama ca nu prea are sens ce zic atat timp cat nu detaliez. Ideea de baza e ca sunt pe linia de plutire, in refacere din multe puncte de vedere si extrem de recunoscatoare ca am iesit dintr-un blocaj in care ma simteam captiva. M-am tot gandit la ce i s-a intamplat Mariei, fetita Tzunei, m-am infiorat cand mi-am dat seama cat de vulnerabili sunt(em). Ma bucur mult ca e bine si fara urmari. Va doresc o zi, cel putin azi, in care sa redeveniti copii. |
Nu stiu ce alte probleme ai avut, dar ma bucur din suflet ca esti bine si ai revenit pe linia de plutire!