Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
rein spune:
Adica o sa fie concert in Barbu Vacarescu? ce sa va zic... s-ar putea sa am sanse sa-l aud din balcon 

rein spune:
Am fost cu Calin cel mic la un medic ORL sa vad daca i-a trecut de tot otita si am intrebat ce mai trebuia sa fac in afara de spray cu apa de mare si aspirat acei muci galben-verzui care l-au tinut o luna fara alte simptome. Acum raspunsul a fost: e ok sa fie dat cu spray si aspirat dar probabil incarcatura microbiana a fost prea mare si nu am facut fata. Concluzia: data viitoare sa pun si cate o picatura de solutie cu antibiotic in nas de ciloxan sau ciplox care contin ciprofloxacin. Mi-a zis ca la asta micu' merg max 4 pic/zi. Astea acum le-am pus in ureche ca trecuse infectia acolo, mi-a spus ca sunt cu acelasi efect.
Si Otocalmul este numai pentru durere pt ca are xilina si amorteste dar nu vindeca.
menuet spune:
Stefimic, tort, lumanare, copii superbi
Sa va traiasca si sa fie sanatosi
Rein-faini ficiorii tai
Sunteti o familie foarte frumoasa
Gabi78-mai ieri cu colici si acum mergeti singurele..Doamne ce mai trece timpul.Cat despre Tudor te inteleg perfect
roxanici spune:
La Multi Ani,copilasi dragalasi!!!
Rein, io am totusi o intrebare: cand o crescut dom'le copilul ala mic asa mare?!?! ![]()
Ela, asa e, nu ii putem feri mereu, dar nici nu tb sa facem tragedie din rautatile lor.
Tzuna ce patanie, doamne feri!!!
Ddana, cum mai esti?????
Elianaaaaaaaa, hai scoate nasul din ale tale si mai zi-ne de baieti.
Kit,
noi bine, vremea ma omoara, dimineata soare, seara nori cu ploicele intermitente. Duminica am fost la pietrele lui Solomon si atata i-o placut lu rares; ii place ca urca "pe munte", apoi vreo ora a aruncat pietre, pietricele, bolovani in apa, apoi au facut (el si cu nasica lui) nu stiu ce ciorbita cu apa din izvor, apoi a coborat pe macadam cu bicicleta....si asta ii place tare dar mi se pare f periculos.
Poze n-am ca in desteptaciunea mea am luat aparatul, dar fara card si am facut o mare branza de poze.
v-am salutat din mers