Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica lui Kitty!

tzuna Doamne! bine ca s-a terminat cu bine!!

ela cred ca in cazuri din astea cel mai bine este sa o inveti cum sa accepte rautatile. cu siguranta nu o poti feri la nesfarsit si nu poti fi mereu cu ea.
noua ni s-a intamplat acum, de cand e in grupa cu copii mai mari, sa vina sa ne spuna cum unul i-a zis tantalau, cum altul ii zice piticanie ... din pacate nu este genul ironic, este chiar foarte pasnic. deocamdata ma documentez sa vad cum ar trebui "educat". o pupam pe thea cu sandalele ei cu tot.

matei a fost ieri in excursie la teatru pt copii si la zoo. la teatru n-a stat. a inceput sa tipe ... l-a scos mama afara, a mai intrat putin, a aparut un "leu", iar a inceput sa tipe si gata! asta a fost piesa "motanul incaltat".
apoi la zoo a intrat cam asa: am energie multaaa!! uraaa! cata energie am!!! si a iesit cam asa ... mamaie, mai e mult pana acasa???

sambata/duminica facem si noi in intalnire de "1 iunie"?

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Tzuna si noi am fost la Ferma animalelor chiar in perioada aia cand a inceput ploaia. Noroc ca am apucat sa o dam cu poneiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza cum nu a dat nimeni cafea ,dau eu,deci:

Ela din pacate copiii pot fi extrem de cruzi in limbaj si in actiuni,uneori intervin ca n-am incotro,alteori ii las sa se descurce singuri,depinde de situatie,insa cert nu-i las sa sufere la fetita si mamica.

Ioanoai sters praful?!

Noi ieri am fost doar cu Robert acasa,cei mici au plecat cu Radu la plimbare undeva la tara,Klaus a stat sa invete,eu mi-am gasit de facut una alta prin casa si dupa amiaza am iesit sa vedem un film,l-am luat si pe Robert evident.
Seara au venit cei mici murdari din cap pana in picioare,bronzati si f fericiti,au mers cu carutza au cutreierat ulitele in picioarele goale,au hranit bobocii de rata,o distractie totala.

Apropo de distractie mi-ar placea sa ne intalnim sambata sau duminica la ferma cred ca ar fi super.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

andra facusem eu cafeaua, dar e buna si aia facuta de tine, ca a mea era cu lapte.
daaa ... am sters praful!!! sa vi sa te uiti bine!!!
mie mi-ar conveni o intalneala. la ferma ... intr-un parc ... sambata dupamiaza sau duminica oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare! Multumesc fetelor! Asa ma gandesc si eu ca n-avem cum sa ii ferim. Din pacate eu nu eram atunci chiar langa ea, ci pe o banca mai departe. N-aveam cum sa aud ce-si spun, doar am suspectat ca e ceva in neregula. Mi-a spus Thea mai tarziu ce-i zisesera fetitele si n-am ami avut cum sa le apostrofez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ela, nu pot sa te las sa nu vezi ce baieti am.uite asta-i link direct: http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Kitty,. Cu inima alaturi de tine.
Anne, dar de ce intrebi de stadion ? Daca vrei Bob Dylan- s-a mutat la Zone Arena , pe Barbu Vacarescu. Si ai grija, ce se lasa cu ploaie . Eu nu cred ca ajung... ca de-abia mi-a trecut raceala si parca nu as canta in ploaie, inca....
La noi iar s-au sucit toate ca a venit taica-su din delegatii.. deci iar smiorcaiala, alint...greu ii mai stapanesti!

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ABSOLUTA - Cum ati fost cand a inceput ploaia? Adica eram in "imensa ferma"in acelasi timp si nu ne-am vazut? Ce pacat....

Si eu vreau sa e intalnim in week-end dc se poate.... Mai dupa-amiaza de preferat ca sambata dimineata lucrez. La Ferma ar fi chiar dragut asta dc nu mai au vreo aniversare ca atunci ar fi prea multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Cris condoleantele mele, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Tzuna ... foarte ciudata intamplarea voastra! Sanatate multa!

Sanatate tuturor celor care mai sunt un pic muciosi sau cu probleme de urechi sau gat! sa va faceti bine puilor!

Ai mei suntbine pentru moment si sper sa ramama asa.
Bianca a inceput sa mearga singurica, dar numai prin casa. Afara inca vrea sa o tin de mana.
A inceput sa fie mai dificil sa ies cu ei, insa trece repede perioada asta si apoi o sa imi fie greu sa alerg dupa ei..
Problema care a aparut este ca Tudor a inceput sa plece de langa mine. E drept ca in parc toata lumea cunoaste pe toata lumea si sunt mai mult bunici/bone/mame cu copii, insa sunt si alti oameni ca peste tot. Astazi de exemplu a facut schimb cu un copil si i-a dat bicicleta lui iar el s-a urcat pe trotineta si a plecat sa se plimbe. A luat-o cumva sa dea roata locului unde eram, deci el cam stia pe unde trebuie sa mearga, numai ca eu m-am intors si ia copilul de unde nu e. Celelalte persoabne care erau nu au vazut pe unde a luat-o si ia-o cu Bianca in brate si uita-te pe aleea aia pe aleea aia si copilul ioc. Am inghetat pentru cateva secunde.
Apoi l-a vazut o bona cum venea din partea opusa. L-am certat foarte tare, am tipat la el, l-am luat sa plecam acasa si i-am dat si o palma la fund.
Problema este ca nu e prima data cand face treaba asta si imi este foarte teama ca se poate intampla o nenorocire.
Nu am nici cea mai vaga idee ce pot sa fac ca sa inteleaga ca nu e bine sa plece de langa mine si ca sa pot sa fiu cu ochii pe el trebuie sa o tin pe Bianca in carut ceea ce nu se mai poate tot timpul.

sa aveti o saptamana linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Stefimic sa iti traiasca dodoloata frumoasa! Sa fie sanatoasa si sa fie protejata de fratiorul ei! Mie mi se pare ca e "fata lu' tata" .

Rein am vazut si frumosii tai. Sa fie sanatosi! Au un par superb si sunt tare simpatici!
O singura reclamatie am ... lasa pozele cu flori ca flori vedem toti si pune mai multe cu feciorii.

Mergi la inceput