Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
rein spune:
Am fost si noi azi in plimbare si va aducem www.flickr.com/photos/33881321@N03/ br / " target="_blank">poze proaspete de la Mogosoaia .
ralualexandrei spune:
Dzeu s-o odihneasca pe bunica si voua multa putere ,Kitty
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
elpower spune:
Condoleante, Kitty! Bunica va priveste acum din ceruri si va va fi alaturi mereu! Stiu ca e o consolare slaba pentru pierderea ta. Te imbratisez strans detot!
elpower spune:
Catalinaaaa! Ce grasunica mica ai tu acolo! Sa fie sanatosi! Si ce ochisori superbi are Stefan!
Demult nu i-am mai vazut. Ca tot mi-am amintit. La salina mai vreti? E la Unirea la etaj, dar cred ca stiti deja. Noi o sa ne ducem de maine, vreo 2 saptamani. E 10 lei pentru copil si 12 lei pentru adult la abonament de 15 sedinte, cred. Sedinta e de 1 ora pentru ca in salinele de suprafata concentratia de sare e mai mare. Noi am fost zilele astea si a fost distractiv pentru Thea. Poate pun ceva poze cand descarc de pe aparat. Daca te hotarasti, poate ne si intalnim candva.
elpower spune:
Tzuna! Prin ce ati trecut si voi! Lasa ca Doamne -Doamne vegheaza asupra Mariei si totul a fost bine.
elpower spune:
Si acum sa va spun o chestie care , oarecum, m-a dat peste cap. Un picut. Zilele trecute in parc cu Thea. Dupa ce stam la leagane vreo 2 -3 ore, abia o conving sa mergem spre casa. In drum mai este un fel de cupola la care se mai joaca copiii. Erau cateva fetite si Thea a mai vrut sa stam. Doua fetite, un pic mai maricele decat Thea, cu care ar fi ravnit sa se joace, i-au spus lucruri urate. Adica i-au zis ca are sandalele urate, ca e grasa si uracioasa. Ea este , e adevarat, un pic mai retrasa si precauta cu copiii apropiati de varsta ei, dar tottusi... Eu am vazut atunci ca fetitele isi tot susoteau la ureche cate ceva si ar fi trebuit sa intervin, dar deobicei o las sa se descurce singura. de data asta n-am facut bine. Acum i-am zis, ca daca i se mai intampla sa o faca cineva grasa sa raspunda oarecum rautacios. Stiu ca nu e ok, dar decat sa sufere... Oricum, rememorez copilaria. Stiam ca sunt cruzi copiii, probabil ca si eu am fost. Imi pare rau insa ca i se intampla ei. Sper sa nu se repete. Probail ca nu e chiar bine sa o las sa se descurce cu toate. O sa mai intervin din cand in cand. Ca asa vad ca interactioneaza mai mult daca "ma bag" si eu. Scuze ca mi-am varsat naduful, nesemnificativ, dealtfel. Somn usor!
Lumi_Nag spune:
Neata!
Kitty, condoleante! Dumnezeu sa o ierte si sa se odihneasca in pace.
Ela, nu este deloc nesemnificativ. Asa e, sunt rautaciosi unii copii, tot din cauza parintilor si cred ca ar trebui sa intervenim noi atunci cand sunt asa rautaciosi. Eu am patit cu o mamica in parc care imi sublinia cat este de slab George si ce frumos si grasut e fiul ei.
Eu si asa eram complexata pe vremea aia ca e slabut fata de alti copii, dar asa e el...nici macar nu e slab, de fapt e normal ca e si inaltut. Imi imaginez ce era in sufletul tau atunci, dar mai ales acum, cand iti faci mustrari de constiinta ca nu ai intervenit. Pe viitor ai sa stii ce sa faci, desi iti doresc sa nu se mai intample. Theea oricum e copilul tau frumos, perfect si iubit.
Stefimic, ai copii superbi. Foarte frumos tort si lumanare la botez.
Rein, si ai tai sunt grozavi, si seamana foarte bine intre ei nu? Gata, pot sa fac inca un baiat...merita!
Tzuna, bine ca e bine si va urez sa nu se mai intample.
Eu intru rar dar sunt online vesnic si va citesc.