Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 13
stefimic spune:
salutare, mai trecem si noi pe aici, asa cate puti pentru ca timp eu chiar nu mai gasesc, acum si cu iesitul afara de 2 ori pe zi.
KITTY cu scuzele de rigoare vreau sa-i urez si eu LA MULTI ANI! lui RAUL sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
i-mi pare rau pentru bunica ta dar sper ca isi va reveni, multa putere si sanatate iti doresc.

TZUNA ce m-ai speriat cu patania voastra, eu sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva si sper ca MARIA sa fie bine sanatoasa.
MADY sanatate multa lui RAZVI, sper sa va treaca tusea si sa nu mai faceti febra.
noi suntem mai binisor, am trecut si noi de 3 luni si sper sa nu mai faca colici cel mult pana la 4 luni.
STEFI se distreaza asa de bine afara de cand iese de 2 ori pe zi, dar sufera oarecum ca nu mai merge la gradi dar din punctul meu de vedere bine am facut ca nu l-am mai dus ca spre exemlu acum aproape toata gradinita are varicela si ma gandeam cum ar fi fost daca ar fi luat el si apoi IOANA.
in rest ne luptam cu mancatul, abia mesteca si are o lene in el de zile mari, sper ca iesitul afara mai des sa- faca pofta de mancare.
haideti sa va mai arat si eu copii mei dragi.
sa aveti o zi minunata si sa fiti sanatosi.
http://family.webshots.com/album/577729991TOTmxc
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
menuet spune:
Kitty- cu scuzele de rigoare uram si noi la multi ani lui Raul , tie multa putere si bunicii multa multa sanatate
Tzuna-citind despre voi mi-am adus aminte de patania Lainei cu Antonia cand s-a lovit la cap.Si pentru Maria ingerul ei pazitor a fost acolo....Slava Domnului!
ralualexandrei spune:
Salutare!Slabutza activitate pe aici.
Tzuna m-a luat cu fiori reci pe sira spinarii,va doresc multa sanatate.
Stefi superbi piticii,pupici la grasunica si la ficior.
Siuta cresc ca din apa si zboara timpul pe langa noi.
Anne cred ca cel mai rapid este sa iei metroul pana la Aviatorilor si apoi orice masina sau pana la Crangasi si apoi tramvaiul 41.
Mady si noi ne luptaram cu tusea si mucii cam o saptamana,dar am dat Nurofen,Osciloccocinum si Vibrocil si am scapat.Multa sanatate Razvanelului.
Kitty sper ca bunica e bine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
radcarmen spune:
Tzuna, iti spun sincer ca nu imi trec fiorii reci de pe spate. M-am ingrozit! Suntem si noi cu inima si rugaciunea alaturi de voi si sunt convin sa ca Maria va fi la fel de sanatoasa ca inainte de patanie. Doamne ajuta!
Kitty, sper ca si la voi e totul ok. Suntem alaturi de voi cu sufletul!
Sanatate multa tuturor!
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Kitty sper ca bunica e bine. ![]() ![]() |
bunica nu mai e :(
menuet spune:
Kitty-sincere condoleante!Te admir pentru cum ai reusit sa te descurci cu familia si sa ai grija si de bunica.Acum va avea ea grija de voi de acolo de sus.Dumnezeu sa o odihneasca!
gaia.nevia spune:
tzuna, Doamne, ce patanie! Slava Domnului ca e bine Maria, si sa fie bine in continuare.
Teo a cazut si el cu ceafa de parchet luni si mi s-a vaitat de durere trei zile... dar nu a vomat, nu a lesinat si nu a avut febra.
Radu cade de cel putin trei ori pe zi, macar una in cap. Mi-e o frica groaznica pentru el.
Kitty
Condoleante.
radcarmen spune:
Kitty, sincere condoleante pentru pierderea bunicii tale! Bunul Dumnezeu sa ii vegheze sufletul si sa ii dea odihna binemeritata!
tzuna spune:
KITTY- acum am citit despre bunica ta. Dumnezeu s-o ierte si sincere condoleante voua celor apropiati! Cred ca iti este foarte greu. Iti vom simti lipsa aici pe grup dar toate suntem alaturi de tine.
Maria este f bine. In seara asta am fost la Ferma animalelor. Ne-a prins ploaia si ne-a alungat mai repede acasa dar tot a fost f frumos.A calarit, s-a jucat , am cercetat impreuna animalutele mai ales ca au iezi, miei, manji....Eu insa sunt stresata, tot timpul mi-e frica sa nu cada si sa se loveasca la cap. Ar fi ingrozitor sa se loveasca acum imediat. In acelasi timp incerc sa o observ de departe ca si pana acum. Nu vreau ca acest eveniment sa o ingradeasca in nici un fel mai ales ca spre surprinderea mea (si unde chiar am dat pentru medici si asistente super ok) nu e deloc afectata de vizita la spital la radiografii si totmografie. Credeam ca va fi speriata , ma asteptam chiar si la cosmaruri dar din fericire nimic. Avem o dulceata de fetita.