Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
rein spune:
Ada, cel cu albastru de metil, pedi a zis ca are voie 2/zi. Asa ca are tot timpul limba 'cea mai albastra' si evident degetelul
.
Siuta spune:
Din toamna merge si copila mea la gradinita ! Of ce trece timpul..
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ralualexandrei spune:
Si Edy la fel Siuta gata ii avem "studenti" si parca ieri l-am adus in pragul lesinului pe consort cand i-am spus ca sunt gravida,iar![]()
Robert nici nu mai zic peste un an deja e la liceu ,are 46 la picior 1.77 si 65 kg ,ma ia in brate ca pe un fulg.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
Neatza....o
???
Eu beau deja, razvi e bolnavior,alaltaieri a inceput sa tuseasca,dupa ce avea muci de vreo 2 sapt,si aseara a facut febra 39.5,si a tusit toata noapte din 5 in 5 min,a planssss....offff mi se rupe sufletul!azi stau acasa!
va doresc o zi buna!@
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
pisikuta spune:
kit, daca n ai mai scris nimic, banuiesc ca esti foarte prinsa la spital si, sper eu, inca mai sint sperante de bine.
tzuna spune:
Si eu sunt pe aici....
De miercuri seara sunt intoarsa pe dos. Ma simt f rau si nu-mi revin din soc. Si inca nu am avut timp sa analizez prea bine ce si cum....
Deci patania noastra. Sincer e stupida si o asa inamplare se potrivea mai bine cand copiii aveau 6-12 luni dar totusi.
Era miercuri seara, sotul obosit abia venit din delegatie statea pe langa Maria ca ii fusese dor. Asa ca o pregateste de culcare, ii da si aiurtul, se duce sa duca paharul la bucatarie si in urma lui un buf puternic. Nu va spun cat de rau s-a auzit. Am sarit ca arsi, Maria a tipat o data , am gasit-o la marginea canapelei cazuta pe spate,apoi s-a invinetit, a lesinat si a facut o semipareza pe partea stanga. I-a trecut repede ce-i drept. Am alergat cu ea in brate la baie, am udat-o cu apa si si-a revenit si din lesin si a inceput si sa se miste bine. Am sarit in papuci si am plecat jos. Am luat un taxi pana la Grigore Alexandrescu. Acolo a vazut-o medicul de garda, i-au facut radiografii, i-au monitorizat pulsul, tensiunea, respiratia si era ok. Ne-au trimis la Bagdasar cu ambulanta lor impreuna cu o alta fetita si mamica (era cu 1 an mai mica decat Maria si cazuse din picioare pe gresie dar si ea lesinase)ca sa le vada neurochirurgul pediatru care era de garda. Deja se facuse ora 23. Acolo jale: resuscitari, suturi aproape pe viu.... Ne-a venit si noua randul, neurochirurgul a fost multumit de starea lor, fetita a plecat imediat acasa, pe noi ne-a oprit pentru tomografie. Maria era fff bine, vorbea cu toata lumea, povestea cum a cazut de pe pat, alerga pe acolo. Totusi medicul ne-a explicat ca era mult mai bine daca nu-i ramaneau mana si piciorul stangi rigide.
Din fericire pentru noi Maria a stat f cuminte la tomografie, nu s-a miscat deloc, m-au lasat sa stau cu ea (slava Domnului ca nu eram deja insarcinata) ca initial se pregateau sa o sedeze ca sa stea nemiscata. Si tot din fericire nu a aparut nimic la teste. Asa ca acum sunt la serviciu (ieri mi-am luat liber) si sunt cu inima la gura sa nu pateasca ceva. Azi a fost putin mai mataita in rest e bine. Nu a vomitat, nu o doare capul nici macar unde s-a lovit, misca degetele tot. Urmatorul control e peste 1 luna.
Nu pot sa cred prin ce am trecut, cum intr-o secunda totul se poate schimba. Ce stupid sa cada de pe canapea si atat de tare. Daca era bebelus si se rostogolea mai spuneam. Nu a cazut nicodata asa rau cand era bebelus. Loviturile ei mai serioase erau cand mai cadea si nimerea fix in buza si si-o spargea dar atat. Daca ar fi cazut de pe dulap mai ziceam.... puteam preintampina pe viitor. Asa? Se poate repeta oricand practic.
Sunt convinsa ca va fi bine ,cu ajutorul lui Dumnezeu, ca si noi vom uita ce am vazut atunci seara, ca nu stiam ce sa-i facem.... Acum ma gandesc.... Putea fi mult mai rau, cred ca nici nu trebuia miscata intr-o prima faza...trebuia chemata ambulanta ...(mi-a fost ca nu vin imediat si ca ne duc la Victor Gomoiu sau alt jaf de spital unde nu au ce0i face) nu stiu... Ideea e ca nu suntem pregatiti pentru chestii de astea. Si nu cred ca vom fi vreodata.
Kitty0 cum e bunica ta?
Va urez tuturor multa sanatate!!!!
ane2200 spune:
Mady, sanatate multa lui Razvi 
Kitty - i'm speechless, asa ca
si 
Felicitari noilor "studenti". Sper ca si al meu sa inceapa in toamna. Aflam saptamana viitoare.
Diana - ajutoooor!!! Unde e stadionul Iolanda Balas? Cu ce mijloace de transport se ajunge acolo?
Edit: Of, Tzuna, m-am ingrozit citind prin ce ati trecut. Sanatate multa si voua si un
mare, mare pt Maria.
Siuta spune:
Kitty,
.
Andra, asa e, avem copii mari ...of
Tzuna,
. Prin ce ati mai trecut si voi ...eu cred ca ma pierdeam de tot. Sanatate multa va doresc si pupicei Mariei.
Anne, stadionul Iolanda Balas e langa Manastirea Casin( vizavi de Agronomie, in zona aia ).
Weekend linistit sa aveti
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ane2200 spune:
| Citat: |
Anne, stadionul Iolanda Balas e langa Manastirea Casin( vizavi de Agronomie, in zona aia ). |
Si din Mihai Bravu cu ce ajung acolo (presupunand ca circula mijloacele de transport in comun)? Ne vedem cumva prin zona?