Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

rein, de care Decasept ii dai lui Petru? e vreo varianta pentru copii?

eu am incercat unul cu propolis si albastru de metil... m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kitty, o mare imbratisare de la mine si multa putere.
Doamne ajuta!

La multi ani, Raul! Ce ti-a urat mama ta e absolut minunat, asa sa fie!

Siuta, daca ai markeri de rubeola in sange inseamna ca ai facut boala, vorbeste cu dr. tau la telefon sa-i citesti valorile si sa-ti confirme.
Asta ar insemna ca nu e niciun pericol pentru sarcina.

Am avut si eu vreo 2 saptamani de panica pe tema asta cand eram gravida cu Radu.
Teo a facut niste bube pe el, cu ganglionii inflamati, l-am dus la infectioase si dr. de acolo mi-a zis ca poate fi rubeola.
Pediatra lui zicea, nu, nu, nici gand, e roseola. Dar fa-i analizele ca sa stii sigur.
Pana la urma ca sa nu intep degeaba copilul si asa stresat, am facut eu din nou analiza de anticorpi la rubeola si mi-a iesit totul ok, cum ca as avea imunitate.
Dar eram deja disperata, ma gandeam chiar asa sunt ciuca proastelor, la Teo varicela, si acuma rubeola!?!?!?!
Dar Dumnezeu e mare si ne-a ferit de necazul asta.

Tzuna, sanatate Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Kitty,

Despre muci, nu stiu care Diana are cuvantul, dar eu sigur nu sunt cea mai potrivita, ca sunt foarte relaxata la capitolul asta dupa cum am zis, nu ii dau cu nimic in nas, nu il aspir, il pun doar sa sufle nasul de cate ori aud eu ceva fornaiala. Si primele vreo 3-4 zile ii dau Nurofen la sfatul medicului, dupa care ma opresc, ca sincer oricum n-am remarcat sa ajute la ceva. Otite n-a facut niciodata. De trecut - mda, fara tratament trec mai greu, cei colorati se "intind" cam o luna... deci rabdare, mai ales ca e si copilul mai matzait ca el are muci

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

kit, la multi ani ptr dragul ficioras, sa va traiasca, sa creasca mare si puternic. ai avut tu grija deja sa creasca si inconjurat de lucruri bune, baiatu' sigur isi stie lectia, nicio grija! tortul, ca de obicei, deosebit de creativ.
ptr. problema cu bunica, toata inima mea e la tine la doua zile.ma rog sa fie cum poti tu sa duci mai bine.

sanatate la puisorii bolnaviori! va imbratisez pe toate, mamici cu griji mari zilele astea.

roxis, felicitari! sa va fie cu mult noroc si sanatate!

la noi, nimic nou, multa joaca pe afara. imi prinde bine si mie, ca alerg pe langa ea continuu.

mai voiam sa va ntreb cat de corect vorbesc micii vostri (nuuu aia de pe gratare, mah!).
eu mor s o aud stalcind si cam calc pe laturi, o incurajez asa. si..ntz, nu e bine. copila nici acum nu vb prea corect, ba din contra.
ca s ai stimulez vorbirea, avem recapitularea zilei la culcarea de noapte. ea e spontana, la varsta lor e normal, si arunca zilnic cate o minune pe gurita. dar cu povestitul organizat mai greu, c o fura peisajul.

o zi mai usoara la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Kitty, draga mea, nu pot sa-ti spun decat ca ma gandesc la tine
Multumesc frumos de raspuns fetelor. Sper sa fie bine.
Gaia, si eu am avut aceeasi problema cu varicela la Anastasia( nepotul meu a facut varicela cand eram insarcinata in 3 luni). Deci tu intelegi cel mai bine cum ma simt .
Va pupacesc pe toate

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KITTY- multa sanatate bunicii tale si multa putere si credinta tie. La multi ani scumpelului tau, Raul. Am vazut tortul si mi-a placut tare mult. Parea asa bun.....

MUCI- eu cred ca ma incadrez in categoria care nu stiu cum sa-i tratez. Eram calma ca Diana si a facut copilul o data otita si o data faringo-amigdalita urata.... Am sarit cu tot arsenalul pe ei acum 2 saptamani, i-a trecut fetei, s-a dus la gradi si dupa 1 saptamana iar faringo-amigdalita dar fara sa curga nasul.... Deci ce sa inteleg? Ca acum ma descurc cu nasul ei dar nu si cu gatul?

De la Gr. Alexandrescu mi-a dat reteta pentru Physiomer- spray de nas cu apa de mare dar e un spray cu jet mai lung si mai puternic. I-au trecut mucisorii instant (oricum nu avea decat f putin) dar Maria urla si nu sta deloc sa-i pun ala in nas din cauza jetului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Despre vorbit corect: ce invata acum nou le spune destul de corect (in 80% din cazuri ii iese si "r-ul", si in ultima vreme si "sh-ul"), dar ce a invatat de mult spune in forma in care le-a zis prima data si chiar daca reuseste sa le spune mai corect dupa ce se gandeste putin, cand le spune spontan le spune tot pocite (de exemplu, pisica e "pisica" daca are timp sa se gandeasca inainte sa spuna, dar e tot "fafa" daca e spontan - daca vede una brusc pe strada de exemplu)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna!

kitty si pt tine si pt bunica ta.
La multi ani lui Raul! intre noi fie vb, e un flacau asa .. flacau!

otita am eu! ma doare de moooor!!! imi venea sa ma dau cu capul de pereti in adevaratul sens al cuvantului azi noapte. si ma doaaaareeeee!!!
iau oxacilina si astept sa-mi treaca.
despre muci ... noua toti doctorii ne-au spus sa bagam ser/apa de mare si sa aspiram "insistent". prima si singura data cand nu am aspirat insistent a facut otita. asa ne-a spus dr.
va dorim sanatate multa.

am vazut ca ziceati de niste zeci de ani de convietuire. va doresc multi inainte. noi avem 7! 7 ani de cand suntem impreuna si 5 de la casatorie. cica ar fi o criza de 7 ani. in anul asta crizat ... ce naibii criza sa mai fie?

vorbit/mieunat corect matei vorbeste uneori destul de corect, dar are cuvinte pe care le pronunta stalcit indiferent cat exersam cu el. am observat ca dupa o perioada in care ii tot repet incepe sa se corecteze singur: adica am spus bine? e corect asa?
eu tot zic ca tin jurnal cu toate cugetarile lui dar ... timpul ... timpul.

sambata se juca el foarte frumos si zicea: pai da, uneori sunt chiar baiat de treaba!
apoi noaptea. daca ne vedem rarut, doarme cu noi. peste noapte tati a evadat in alt pat si eu m-am dus la baie. am auzit cum a sarit matei din pat si venea dupa mine. ma intorc cu el in dormitor si il vede pe misu (elefantul lui albastru). misuleee!!! ce faci??? te-ai ratacit?? doamneee! treci si te culca!
avem o veioza de veghe. daca sunt bateriile mai slabe, lumineaza mai putin. matei: auzi mami, cred ca lumina asta e stricata. eu:de ce? el:pai nu te prea vad. eu:lasa ca nu e nevoie sa ma vezi ca acum dormim. el:pai si eu dc nu te vad de unde sa stiu cand dormi ca sa pot sa plec cu misu?? eu:pai si unde te duci cu misu? el:of doamne! in toata lumea sa nu ma mai pui tu sa ma culc!

sa aveti o dupamiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

BUNA FETELOR
noi avem 16 ani de convietuire si este ca in prima zi
nu glumesc
suntem doua jumatati identice!!!!!!!!!!
cu A FOST MAI USOR,TINERETE,REGULI DE ALEA STRICTE,ORE FIXE DE CEAI,LAPTE,nu ne certam pe educatie ca ssi cu SARAH
CU junioarea e crancen TATI o alinta pana peste poate si nu mai avem un copil linistit,educat,cuminte

multumesc lui d-zeu sunt foarte inteligente amandoua
au mers la 8 luni,au vorbit si pe R de la 1.5 ani fluent
dar cu alintaturile nu stiu cum vom finaliza

SARAH ca sa fie incununata de succes educatia ei,sta la bunici care nu-i refuza nimic(aprid becurile la 12 noaptea in toata casa-ca vrea Sarah,-nu se uita la nici unul din televizoare pe alte canale decat pe minimax si disney-ca vrea sarah,etc)

si are si educatoare pe matusica care nu o pedepseste niciodata,nu i se refuza nimmic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty, sanatate si o imbratisare stransa-stransa!

Mergi la inceput