FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko camy felicitari pentru aparitii tv. Am si o eu o intrebare cam off topic. Vrem sa mergem marti in poiana si am vazut cu stupoare ca acum sunt la bv 3 grade. E pe bune?! Ca nu-mi vine sa cred!!! Si in rest ploi la greu. As vrea eu sa-l duc la munte la aer curat dar si daca nu pot sa-l scot din camera... pishko mihai 28.10.2009 |
nu...nu e pe bune deloc....
e cald, eu cu Fla ies afara in trening si eu in tricou JUR!!
Dar e bine sa aveti si haine mai groase la voi, pt ca dimineata si seara (dupa ora 22:00 ma refer) aici intr-adevar e foarte frig...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
Fetelor am vazut si eu acum ca Douradoudou e din noua insarcinata.Doamne cat ma bucur.Sa fie bine de data asta ca tare a mai fost incercata.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
pishko spune:
Aha, multumesc pentru informatie camy, aveam nevoie de confirmarea asta sa plecam la drum... a ramas ca mai sunam luni seara sa vedem cum stam cu starea vremii. Am luat decizia sa plecam la munte mai repede ca nu mai suport sa vad cum copilul asta fitos al meu refuza orice fel de manacare. Am incercat toate variantele si cu frumosu` si mai cu forta, si se pare ca nu am nici o sansa de reusita. Am vorbit si cu dr si ne-a dat si niste vitamine. Sunt cu nervii intinsi la maxim, nu stiu ce sa mai fac cu el.Ii fac legumele in fiecare zi si mi se rupe sufletul cum arunc tot tot, ce sa mai spun ca sunt singura de 6 luni si m-am saturat sa tot car la sacosi si sa fac piata singura si totul degeaba ca nu da doi bani pe manacarea mea. Off sper sa se rezolve odata problema asta ca am facut deja obsesie pentru mancarea asta. Asa ma streseaza cand stiu ca vine ora de masa...
pishko mihai 28.10.2009
vias spune:
stirea nu a mai fost difuzata la ora 19:00 ci la ora 14:00 si 18:00, dar puteti sa o vedeti aici
http://observator.antena1.ro/social/Protest-cu-pampersi_10882.html
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Roxy, La multi ani! pentru flacaul tau
La multi ani! tuturor fulgusorilor care se serbeaza azi.
Lady, bafta la invatat! Cand e urmatorul examen?
Camy, te-am vazut si eu la Antena. Cred ca tot tu cu cel mic erati si pe Antena3 la stiri (nu vorbeai la Antena 3, doar aratau cateva secvente in timp ce crainica sunea ceva despre indemnizatii; cred ca pustiul din premergator era Flavius, iar tu cred ca erai cea care scria ceva de genul ca guvernul sa curete scutecele, pe un diaper). Felicitari, si fiti tari in continuare!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
lauraB noi eram...la stirile de la ora 21:00 a fost difuzata stirea. Si da, copilul din premergator era Flavius!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
lauriciu..urmatorul e pe 19...sar-mana
camy...ai o voce calda.pupam mamica luptatoare
lore mama...tu ai gresit la ghilimele....nu sunt bune..trebuiesc din astea:"...nu din astea''...
deci apesi shift si butonul unde ai sus o ghilimea si jos doua ghilimele mai unite...tu ai apasat de doua ori de asta ti-a iesit asa ''..dar trebuie asa ".
nb fete..abia am venit de la cumparaturi..am cheltuit 700 lei..din care 400 lei pt pitica..lapte..cereale...bavetici de plastic...canitza..cereale...etc..
de acum ma apuc de invatat.
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
seara bun,
noi azi am avut parastasul de 6 sapt la bunica, nu am fost pe acasa toata ziua....maine pleaca mami la fratemeu, sta cel putin 4 luni
vad ca mai sunt fete care au examene, si eu acuma termin masteru, sesiune, lucrare de disertatie ...am un chef de mor...
roxy LA MULTI ANI PT PUI
pishko uff mancarea asta, cred ca esti stresata, nu stiu ce sa-ti spun, pediatra ce zice? de ce nu vrea sa pape?
mada, ma bucur ca ii putin mai bine pitica, sper sa-si revina complet
lady, spor la invatat....nu o faci si in locul meu?
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana lady, spor la invatat....nu o faci si in locul meu? A_driana, de David-Andrei |
ehe..am termnat de citit pe diagonala jumate..mai am jumate..de invatat nici vorba...de cand am nascut am devenit o studenta ininenta din eminenta
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me