FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Hello fete!

Am avut activitate casnica pana acum , bagat la spalat, curat, etc... Ieri am scapat , a venit sotul meu mai devreme ,a facut piata, a facut supa si piureul lui Damian si mancare pt noi, iar eu am iesit mai repede afara cu Damian si cu mama! cand am intrat in casa din parc, pe la 8 seara era saracu fleasca de transpiratie, stropit cu sos de rosii si ulei pe tricou, gatise nu gluma!!!

Damian a papat supica 80 ml, a mancat si piureul de legume cu carnita vreo 4 lingurite ceea ce pt inceput e bine zic eu! sfecla rosie m'am lamurit o gasesc in carrefour sau plus .

Camy, o sa te urmaresc diseara! bravo pentru ceea ce faci!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL

Mergi la inceput

Mada, o sa fie bine cu bebe, o sa vezi ...e si vremea asta ciudata ....ieri era zapuseala, nici nu stiam ce caciulita sa ii dau lui Damian, daca sa ii mai dau un hanorac pe el ....daca intram in parca era rece, daca ma plimbam pe trotuar era cald.... offff. sa ne spui ce ai facut la pediatru!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PUI DE ROXYALY!!! si La multi Ani si sotului pentru ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Amvorbit cu pedi.ne-a dat Stodal 2 ml de 2 ori pe zi si atat.a zis ca daca nu are febra altcv sa nu-i dau. Nu mergem s-o vada.Parca e mai bine acum,nu mai tuseste asa. A mancat 60ml piure de legume si 100 laptic dupa aceea. Zic ca e bine.
Lady spor la invatat. si eu sunt la master,dar l-am cam lasat in pom.
Camy diseara sunt pe tv sa te vad.
Romanitza,f bine a papat Damian.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mada, deci ii merge stodalul; ma bucur ca e mai bine si mai ales ca a papat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

L muli ani pui de Roxyaly!!!

Matei, sa cresti mare si sanatos!
Eu vreau sa ma vad la tv...ca mi-au spus fetele ca deja am fost data pe antena 3...dar urmeaza si diseara

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy, super daca sunt in casa te urmaresc la

XENA, FORUMISTA RAZBOINICA si Daniel-Matei de 6 lunitze
sa fie SANATOS!
[''http://picasaweb.google.com/lh/photo/TwYvm5U8l0jYbzvZVOXeVQ?feat=directlink'']PozeXena[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

camy felicitari pentru aparitii tv. Am si o eu o intrebare cam off topic. Vrem sa mergem marti in poiana si am vazut cu stupoare ca acum sunt la bv 3 grade. E pe bune?! Ca nu-mi vine sa cred!!! Si in rest ploi la greu. As vrea eu sa-l duc la munte la aer curat dar si daca nu pot sa-l scot din camera...

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput