FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
ei da...nuuuuuu

dupa ce ai scris tu acolo la subiectul cu plasticul, a scris o fata...sunt total de acord cu ea.....daca mai aveam o urma de indoiala si eu despre asta, acuma nu mai am....ai citit?

A_driana, de minunea mea David-Andrei

yessssssss

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

sunteti toate la alaturi de ?
i-am bagt in piureul de legume/galbenus si CEREALE... super BUN,
mamica cu ideea asta

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

ma retrag si revin diseara cu noutati

sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Vad ca au mare succes CEREALELE la piureul de legume.Ce ma bucur.Eu stiu smecheria sta de cdand ii dadeam lui David,el numai asa vroia,dar pe langa cereale ii amestecam si putin lapte.Era o intreaga filosofie.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Somn usor Lore.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Ete na, nu am dormit..am gugalit diverse..face tati cu Daniel
ce vreme de, aici

Camy, unde esti?

sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aici sunt
a fost vreme urata..urata..urata.... nu au prea venit mamici cu copii
dar tot ne-am strans 40 - 50 de persoane.
M-au aratat la antena3 acum la ora 18:00
Este posibil sa ma arate si la stirile de la ora 19:00 pe antena 1.

Acum vedem
Daca nu, tot pe antena3

sunt obosita...revin

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

aici sunt
a fost vreme urata..urata..urata.... nu au prea venit mamici cu copii
dar tot ne-am strans 40 - 50 de persoane.
M-au aratat la antena3 acum la ora 18:00
Este posibil sa ma arate si la stirile de la ora 19:00 pe antena 1.

Acum vedem
Daca nu, tot pe antena3

sunt obosita...revin

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

nu si ce-i face..pe ploaie mamicile cu copilasi..si mai ales mici..nu au cum sta..

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si eu folosesc produse AVENT. Dar pentru ca aici, in America de Nord, a fost acum aproximativ doi ani mare discutie in presa si la TV despre containerele de plastic si BPA, inca de cand am cumparat biberoanele am verificat ca pe pachet sa scrie BPA-free.
Tot biberoanele AVENT le-am folosit si pentru Diana, acum 7 ani, pe vremea cand nu stiam ce e aia BPA.

Daaar, si asta imi spune mie ceva, biberoanele si alte produse cu BPA nu au fost rechemate niciodata (si producatorii aici recheama imediat nu numai ce se dovedeste, dar si ceea ce se banuieste ca poate fi periculos- ideea e simpla, nu vor sa riste procese costisitoare )!

Dupa site-ul Philips, producatori de biberoane AVENT: http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle- feeding/11717/cat/us/

(…) we introduced an extensive BPA-free range of feeding solutions in 2008, and since February 2010 we only manufacture feeding solutions with BPA-free materials. This includes all of our reusable baby bottles, pacifiers and breast pumps. To help parents, our packaging clearly states that our products are BPA-free
Philips AVENT a introdus in 2008 o linie extensiva de produse fara BPA, iar incepand cu februarie 2010 produc doar cu materiale fara BPA. Pentru a-I ajuta pe parinti, pe pachet scrie clar ca produsul e “BPA-free”.

As far as BPA leaching is concerned, while there is some evidence of elevated leaching at high temperatures, any leaching is far below the limits set by European Food Safety Authoriy
In ceea ce priveste contaminarea cu BPA, desi exista oarece evidente ca el va contamina continutul daca e adus la temperature inalte, contaminarea e mult sub limitele acceptate de catre European Food Safety Authority (...Autoritatea europeana pentru siguranta alimentelor?... traducere a la furculition).

What are Philips AVENT’s BPA-free bootles made from
- Poylethersulphone – commonly called PES. A BPA-free plastic with a honey color.
- Polypropylene – commonly called PP. A BPA-free plastic with a slightly milky hue.

Din ce sunt produse biberoanele fara BPA:
- “Poylethersulphone” (PES)– plastic fara BPA, care are o nuanta culoarea mierii
- “Polypropylene” (PP)- plastic fara BPA cu o uspara nuanta laptoasa.

Merg sa-mi beau cafeaua si revin.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Inca ceva repede, inainte sa uit: am citit in mai multe locuri ca nu se recomanda incalzirea la microunde a apei sau a mancarii pentru bebei. Si asta nu pentru ca microundele au nu-s ce efect, ci pentru ca:
1. incalzirea in cuptorul cu microunde se face neuniform
2. incalzirea continua catva timp dupa ce cuptorul cu microunde s-a oprit, moleculele din alimente continua sa se “agite” si vor ridica inca temperatura alimentelor/apei

Sigur, daca esti foarte atent de fiecare data, lasi sa stea cateva minute, si amesteci ca sa se uniformizeze temperatura, imi inchipui ca nu ar trebui sa fie nici o problema. Insa aici se recomanda precautie pentru ca multi parinti de pe la noi fie nu inteleg fenomenul, fie sunt cu capul in nori, fie nu sunt foarte atenti.

Nu se recomanda oricum incalzirea apei sau a alimentelor in containere de plastic (biberoane inclusiv, pentru ca si containerul se poate incalzi puternic si atunci se produce “contaminarea”). Se poate insa incalzi intr-un vas de sticla speciala, sau plastic special, sau farfurii care sunt Ok pentru a fi folosite in microunde, si apoi cand e gata si temperatura s-a stabilizat, se transfera mancarica sau apa in vasul care va fi folosit. Asta e recomandat si pentru adulti, deci cu atat mai mult pentru copii.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput