FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana voi cum faceti cu carnita? le-o dati tot timpu proaspata? ca doar lor le trebe un cub de carnita... io ma gandesc sa cumpar un piept de pui, sa-l tai cubulete mici, sa le pun in pungulite separate si sa le bag la congelator...si cand ii fac scot doar o bucatica pt el... sau voi aveti ceva solutii mai bune? ca m-am gandit si sa ii fac lui cand mancam si noi, dar noi nu mancam zilnic carne, si chiar daca fac ceva mancare pt noi, fac pt vreo 2 zile....deci nu stiu cum sa procedez... ca ar fi mai bine sa fie proaspata, macar pt el...da cine imi vinde mie un degetar de piept de pui? A_driana, de David-Andrei |
EU IAU 2 PIEPTURI PUI...LE PORTIONEZ..PT O LUNA...SI FIERB 2 PORTII ODATA PT 2 ZILE
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciandrea Si a doua intrebare: Maria face pe 22 mai , 6 lunite si ma gandeam daca e vreo problema sa ii dau cereale de 6 luni mai devreme cu cateva zile,pe cele de la 4 luni le-am terminat si nu as mai vrea sa ii mai cumpar pt cate zile au mai ramas. 29+ MARIA www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
eu i-am luat cereale de 6 luni...si i-am si dat...cat si cereale pt noapte de la humana
i-am luat si lapte pt 6 luni
atata timp cat au inceput diversificarea..nu are de ce sa le faca rau..eu am lat acum cereale de la MILUPA bio...si cereale de la HUMANA pt noapte
Marie in balansoar
Sum,esse,fui-by me
laviniablaga spune:
Sal`tare....
hai ca nu am mai intrat de mult, pe aici...sper ca sunteti toate bine...la fel si bebelusii vostri...o zi faina! o saptamana frumoasa!
A_driana spune:
lady
luciandrea si eu zic ca poti linistita sa-i dai cele pt 6 luni, cateva zile n-are nimic...
lavi, ma bucur ca ai intrat, mi-ar placea sa intri mai des...o saptamana minunata si tie
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
fete cititi aici:biberoane plastic pericol public..
...si eu am de la AVENT...si incalzesc si apa la cuptorul cu microunde..ce ma fac??????????ca-s scumpe rau...acum sa cumpar altele?????????
Marie in balansoar
Sum,esse,fui-by me
MADALINA_T spune:
Neata la pranz.
Adriana,i-am dat direct morcov,telina,pastarnac si radacina de parunjel.Nici nu m-am gandit sa-i dau zeama lunga.Si chestia cu introdul legumelor pe rand stiu ca se face pentru cei care intra devreme la diversificare,ceva de genul 3-4 luni.Cu carnita eu ii puneam lui david un piept portionat la congelator si scoteam in fiecare zi cate un pachetel.Asa o sa fac si cu asta mica.
Luci,da-i fara probleme,asa cum ti-a zis si MyLady.
Lore,pupa mama prichindelul somnoros.
Lady,foarte bine iti sta,dar sincer credeam ca te-ai tuns mai scurt.
Ufffffffffff,mai vroiam sa zic ceva....
Lavinia multumim de urare,la fel si voua va uram si noi sa aveti o saptamana frumoasa cu bebei sanatosi.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
My_Lady0091 spune:
lavinia_blaga...la fel si voua...prietene la bine si la greu...o saptamana la fel ca voi...si multi pupici la bebelusi
Marie in balansoar
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
mada...am vrut.dar nu m-a lasat coafeza..a zis ca prea des ca sa-l ciopartesc
"cucoanelor" fii-mea are 4 ore de cand doarme..nici fructele nu le-a papat...cred ca o trezesc de acum.
tre sa ma apuc si de invatat.am de facut mancare...pus rufe la spalat...of....sa pregatesc legumele pt supitza...
dar ce ma roade...ce fac eu cu biberoanele si tetinele de la AVENT????si de unde bani de altele?????????
Marie in balansoar
Sum,esse,fui-by me
luciandrea spune:
Lady, o intrebare, de care cereale de la Humana folosesti? am itrat pe site-ul lor si am vazut ca sunt de mai multe feluri, .
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi