FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)
Raspunsuri - Pagina 14
lorelix spune:
ADRIANA, ai pus multe intrebari legate de alimentatie, voi raspunde :
1.eu prima data i-am dat piureul de legume(morcov,radacina patrunjel,telina si dovlecel)-impreuna
2.i-am introdus treptat carnea de vita( rasol alb, un cub)
3.uneori am dat supa clara inaintea piureului, dar nu recomand, copilul se va satura si nu mai accepta felul II.
4. carnea o cumpara tati de la job, o congelez in pungute individuale si scot una pe masura ce gatesc
MADALINA, puiutzul meu a inceput diversificarea cu suc de mar/morcov, deci pot spune ca a mancat prima data, marul este bine tolerat
ALINA, frumoasa semnatura mi-ai tras
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea-Daniel-Matei la 6 luni
MADALINA_T spune:
Eu nu incalzesc nimic la microunde pentru copii.sper ca nu am de ce sa ma tem.
Mama ce fericire pe tine Lady,fi-mea nu doarme nicodata atat de mult ziua,maxim 1 ora juma.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
lorelix spune:
adi, uita-te din nou la poze ca se vede mai bine papusa (este cu miros de vanilie, si are si cuc)
alina, uite acum citesc si eu despre biberoane si revin cu comentariu
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea-Daniel-Matei la 6 luni
A_driana spune:
lore, multam de sfaturi ...si atunci tu cand ii dai supica? sau nu-i dai deloc?
i-auzi, si papusa are cuc ......ii asa gumata, moale?
mada si cum incalzesti pt bebe?
pai si castronelele de mancare a lui david, suzeta, lingurita sunt din plastic din ala ,rau'.....sa le arunc pe toate?
fete, acuma se hotaraste ce se intampla cu banutii nostrii.....
A_driana, de David-Andrei
MADALINA_T spune:
Adriana,la ragaz.Cum alfel?Haideti sa nu ne paicam chiar asa,acum ce sa facem nu le mai dam suzeta,nici papa la lingurita?
My_Lady0091 spune:
lucy...cereale de noapte cu banane...pt noapte(1 masa...la ora 23.00-00.00).dimineatza si seara folosesc..MILUPA
mada nici a mea nu doarme mult ziua...de la 9.00-10.00 si de la 12.30...pana la 13.30(14.00).astazi nush ce a avut.
e si constipata...a facut kk verde..de la fier..n-am ce sa ii fac..se reglase un pic..dar nah..
sa va zic...poate de 2 zile sa prinda lucruri bine in mana...ridica de pe pat suzeta,telecomanda, inelul dentar...pix...cutia cu vigantol...etc
prinde farfuria in mana..ieri eram in vizita si era sa sparga una..a ridicat-o si a izbit-o de masa
se ridica singura in fund...dar nu poate sta..mult..se duce intr-o parte...azi era sa vina cu capul de noptiera...o pusesem pe pat sa ii dau fructele...si bumm..i-am proptit fruntea in degetul meu mare...are un benchi acum.dar mai bine decat cu capul spart.
i-am cumparat o minge...se joaca cu ea.am pus poze proaspete cu asta la semnatura.
edit:acum face rostogoliri pe pat...era sa se duca jos...n-are stare frate..kk meu cu ochi
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
da, oricum subiectul BPA free a fost dezbatut f mult, si fiecare face cum doreste....eu evit cat pot chestia asta, dar nici nu merg in extrema cealalta....ii dau cu lingurita de plastic, are suzeta, si va continua sa pape din aceleasi castronase...
daca ii pana acolo, nimic nu mai ii natural, poluarea ii f mare, toate is artificiale....nu avem ce face....
lady ce gimnastica face becca cu mingea...
si david prinde lucrurile cu mana, si evident le duce la gura, dar nu se ridica in fund....
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui A_driana
A_driana, de David-Andrei |
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
MADALINA_T spune:
adriana eu de ce nu pot vedea poze cu Davidutul?Tre sa-mi activez parola,nu?Mai trebuie si altceva?
Lady,ce mai mami, ai fetita mare.Vad ca deja se pregateste pentru Campionatele Mondiale
A mea se intoarce,dar nu prea des,se ridica si in fundulet de ieri.Sta foarte bine in fund in carucior,fara sa se sprijine de spatar.