FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca A_driana-eu i-am dat din prima piureul de legume.Nu am avut nervi sa-i dau zeama cu lingurita. Ce vreme de kkao |
mie mi-a scuipat zeama in fatza...tot piure de legume i-am dat..ce-i drept mai zemos...decat i-l dau acum
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
tiusca si zeama i-o dai cu bibe?
lady iti sta suuuuuuuper coifura.......pe cuvant....
A_driana, de David-Andrei
A_driana spune:
da camy si ieri a primit ceva ,saracu' de-ale gurii in afara de protest?
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana lady iti sta suuuuuuuper coifura.......pe cuvant.... A_driana, de David-Andrei |
ady..sar-mana
am comis-o din motive de "chica" parul
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
roxyaly spune:
Neata
Laura, da am cumparat leaganul si maine o sa il montam.tre sa aduca al meu sot ceva carabine ca sa fie fixat ok sa nu care cumva sa cada.......
My lady superba e fetita dar si noul tau look.iti sta foarte bine.
Camy la noi plua intr-una ce facem? io nu am husa de ploaie la carucior ce naiba fac.sper macar sa stea ploaia asta odata.
Adriana super faza cu Davidelul.deci el se juca si tu te gandeai ca e pe burta nai baiat mare ce crezi
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
lorelix spune:
hello!
fete, i-a priviti cum a adormit puiutzul meu in timp ce eu eram pe balcon preocupata de intinsul refelor. pozele le gasiti la semnatura.
si revin ca se pare ca s-a trezit
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea-Daniel-Matei la 6 luni
allexa06 spune:
Multumesc ca m-ati adaugat in lista .Dar voi sunteti asa de multe...dar ma obisnuiesc eu repede cu voi
Ca tot vorbeati de supica de legume...eu , lui Razvan,baietelul cel mare, i-am dat prima supa de legume asa : patrunjel radacina,pastarnac,morcov,cartof, cateva boabe de orez,ulei de porumb , carne .- doar zeama .La inceput 10 ml,apoi crescand in fiecare zi cate 10 ml pana am ajuns la 70 ml.Dupa ce am ajuns la 70 ml ,am inceput sa-i pasez legumele cu carnita si sa papa sub forma de pireu.Apoi a papat si pireul de mere si mar cu biscuite.Asta doar la indrumarea med. pediatru.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
A_driana spune:
lore, f tare poza....da mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama unde is manutele la fecior...neuronu asta....
da auzi, in ultima poza in care sunteti voi doi...ce papusa este intre voi, sau ce-i aia? ca arata cam ciudat...
acuma vad ca scapasi de AV....
alexa, am fost multe fete (toate cele din lista aia luunga)dar majoritatea s-au mutat altundeva, ca noi astea care am ramas aici am ,deranjat' prea tare....deci suntem numa noi vreo 10...
asa o sa fac si io cu supica...
roxy, cand ati montat leaganul sa-l pui pe pici in el si sa-i faci poze, ca is curioasa cum arata...
A_driana spune:
voi cum faceti cu carnita? le-o dati tot timpu proaspata? ca doar lor le trebe un cub de carnita...
io ma gandesc sa cumpar un piept de pui, sa-l tai cubulete mici, sa le pun in pungulite separate si sa le bag la congelator...si cand ii fac scot doar o bucatica pt el...
sau voi aveti ceva solutii mai bune?
ca m-am gandit si sa ii fac lui cand mancam si noi, dar noi nu mancam zilnic carne, si chiar daca fac ceva mancare pt noi, fac pt vreo 2 zile....deci nu stiu cum sa procedez...
ca ar fi mai bine sa fie proaspata, macar pt el...da cine imi vinde mie un degetar de piept de pui?
luciandrea spune:
Buna fetele si de la noi!
Sunt cu cea mica singurele acasa, am bagat merele la cuptor si astept protestul de la 12 sa te vaz Camy!
Am si eu 2 intrebari: voua v-au bagat astia indemnizatia, ca luna trecuta am primit-o de pe 12 acum vad ca au uitat s o bage asa devreme..
Si a doua intrebare: Maria face pe 22 mai , 6 lunite si ma gandeam daca e vreo problema sa ii dau cereale de 6 luni mai devreme cu cateva zile,pe cele de la 4 luni le-am terminat si nu as mai vrea sa ii mai cumpar pt cate zile au mai ramas.
Vineri i-am bagat galbenusul de ou, si i-a placut tare a si iesit imediat dupa cu scaun, azi la 2 iar o sa ii dau.
Va poop, sa aveti o zi plina...de veselie
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi