Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 5

Gianina34 spune:
buna chatonel
mai da si tu un raport scut despre dragoanca sa... despre ce vrei tu
numai sa mai stai un pic aici cu noi ca ne este tare dor de voi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

carla28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Multu' dar s-a dus pe apa simbetei seara de fete; asa ca sint in camera lui Ian, tolanita in pat cu laptopu' in brate, maninc capsuni si hoinaresc pe DC. La Jambo i-am zis sa se prefaca / ca nu-s akas' si sa distreze el Junioru' o seara ca n-o fi foc ![]() ![]() ![]() ![]()
Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Imi place de tine

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

chatonel spune:
pai.. ce sa va zic? ne-am intors din vacanta cu o pogonici tusitoare, nu prea mai vrea lapte la bib (nici la altceva, asa ca ma intreb ce sa ii dau sa pape dimineata, de-acu-ncolo); aici e frig, e natura cu k'ru-n sus, sint temperaturi de martie, sub 15°C. In vacanta - am fost in Corsica- am avut ploaie 6 zile din 8, doar doua am stat pe plaja.
Izia a facut primii pasi ieri, dar tot tinuta de minuta vrea sa se plimbe, nu e prea curajoasa de fel
La jocuri e incintata de bucataria ei de plastic, de jucarii gen matrioska, de se baga unele in altele. Cu cartile nu prea are treaba (cu ale ei, ca ale mele o pasioneaza ). E experta la dat drumul la amplificatorul de muzica, la dat sunetul mai tare/incet.
Ii place sa danseze, sa vorbeasca pe limba ei, ii turuie gura tare
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

aris26 spune:
neatza
noi am avut o noapte a la Gianina, se pare iese si la noi un canin sus. la noi furtuna a fost groaznica, nu stiu daca ati prins vreo furtuna la mansarda dar ma tot uitam in intuneric si asteptam sa vad ca se rupe vreo bucata de acoperish. bineinteles ca piticul s-a trezit la un moment dat de la atatea tunete si rapaieli pe acoperisul nostru de tabla(cretini ce am fost ca nu am pus tzigla clasica) si habar nu am la cat a reusit ta-su sa-l adoarma. curent nu am avut de la 11 pana la 8 dimineata.
sa inteleg ca ne vedem in ior??? si cu parcul 23 cum ramane??
apropo unde e parcu asta minune?
25 martie 2009

carla28 spune:
Chatonel bine ai venit , va
pe amandoua, spor la mers Iziei si sanatate maxima.
Inapreda vazut in sfarsit pozele de la nunta, foarte titi asa cum zici tu, imi place mult stilul tau, se apropie de gusturile mele si seamana mult cu cel al Sarah Jessica Parker din Totul despre sex, pe care il ador.
Fetelor care au azi intalnire, va dorim o zi minunata cu soare.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

aris26 spune:
vad ca sunteti mult iubitoare de bere. eu bautura asta nu am inteles-o niciodata. nu am putut sa beau mai mult de o gura toata viata mea. o singura data am baut 3 guri de salitos...aia mergea ca deh, eu sunt fan tequilla...cu lamaie si sare la o petercere rad un numar impresionant...desi petrecerile de genul asta sunt istorie. acum chiar daca am ocazia imi efrica sa beau ca a doua zi ma ia piticul de noua si imi e frica ca nu fac fatza
25 martie 2009

dannnah spune:
Neatza fetele!
Eu imi savurez cafeaua, Mara trage prima tura de somn.
Si aici a fost acum 2 seri o furtuna...cand a trasnit o data era sa scap farfuria din mana! Mara dormea si s-a trezit urland. Mie mi-e frica de din astea...
Mara a mea e numai dupa fusta mamei, ma urmareste in patru labe prin casa! Are treaba cu pantofii, isi scoate hainele din dulap, scutecele din sertar si se plictiseste repede de orice jucarie.
Ce dragut ca va intalniti! Eu nu prea am mamici cu bebei prin zona, nici prietenele mele nu au copii. Am fost prima care a facut bebe. Cand ies la plimbare ne urcam in masina , alegem un parc frumos, luam caruciorul din portbagaj si ne plimbam. Nu-mi place sa ma plimb in jurul blocului, am senzatia ca sunt rupta de lume.
Sa aveti o zi insorita!
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009

saby spune:
Chatonel pupam dragoana sa treaca mucisorii si spor la mers
.
Vorbim de bauturii...eu ca si Aris sunt fan tequila dar imi placea cea gold cu portocala si scortisoara. Mama ce petreceri ieseau cu tequila dar si cu rom Havana cu cola, muuuulta gheata si lamaie , unde or fi vremurile alea, acum cred ca dupa un shat sunt
.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

saby spune:
Pana la urma unde ne vedem? In IOR sau 23?
Oare cum o fi dupa amiaza, sper sa nu ploua....
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

aris26 spune:
saby -
telefonul meu zice ca nu ploua si ca o sa avem soare si 26 de grade azi
fetelor cu copii mai mari: ce jucarie si-ar dori un fetitza de doi ani? ma gandeam la o papusha zapf care trebuie hranita, schimbata etc....dar oare nu e prea mult pt 2 ani? am o aniversare f speciala si vreau sa ii iau ceva dragutz si tare imi e ca iar ii iau haine si de haine se bucura mama nu copilul. Help!
25 martie 2009