Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ce-mi plac discutiile despre bere
eu am lucrat ceva multi ani intr-o fabrica de bere
nu sunt bautoare de bere, doar ocazional si cu pofte
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa lucrez la o fabrica de ciocolata , de ex

apropo de bere - primul lucru care-mi vine in minte sunt cisternele cu acid clorhidric si sulfuric (sunt materiale auxiliare, ca materia prima e apa)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

saby -
telefonul meu zice ca nu ploua si ca o sa avem soare si 26 de grade azi

fetelor cu copii mai mari: ce jucarie si-ar dori un fetitza de doi ani? ma gandeam la o papusha zapf care trebuie hranita, schimbata etc....dar oare nu e prea mult pt 2 ani? am o aniversare f speciala si vreau sa ii iau ceva dragutz si tare imi e ca iar ii iau haine si de haine se bucura mama nu copilul. Help!

25 martie 2009

eu i-as lua o jucarie pentru copil si eventual o carte, care sa-i ramana amintire. O idee ar fi sa comanzi de pe net de la Adevarul, au colectii pentru copii: carti de povesti, mica enciclopedie Disney pentru copii si ar mai fi. Poti sa te uiti pe net sa vezi ce au .

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

sa radeti si voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele, ca e inainte de 12.

Intai cu intrebari si apoi cu povestile.
Intrebare pt fetele care locuiesc in cutii de chibrit si dorm iun aceeasi camera cu copilul (fie ina c pat fie separat) unde 'ci patul 'ci fereastra. Pe caldurile astea (la Braila deja s-a facut caldura maaaaare) va riscati sa dormi cu fereastra deschisa??????
Ziua eu m-am riscat, ca am atipit si eu lnga Rares vreo ora, doar cu un geam deschis. Nu pot zice ca vad efecte adeverse. Dar noaptea nu pot lasa fereastra deschisa ca se mai face si racoare peste noapte dar nici nu mai pot sta intr-o balta de trasnpiratie si eu si copichilu. Pe tati l-am exilat sa nu ne mai ia si el din aer. Va dati seama 2 "ghivoli" sufocam copchilu.
Aseara am lasat usa deschisa si doar geamul de la bucatarie larg deschis dar parca tot nu venea aerul la mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - as rade dar nu-l pot deschide
dar nu-i nimic, rad si eu in spirit de solidaritate

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

sa radeti si voi:

pe Vladimir ca tare haios este si m-a facut sa , oricum nu cred ca este sunet mai placut pe lumea asta decat glasul si rasul unui copil.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza fetele, ca e inainte de 12.

Intai cu intrebari si apoi cu povestile.
Intrebare pt fetele care locuiesc in cutii de chibrit si dorm iun aceeasi camera cu copilul (fie ina c pat fie separat) unde 'ci patul 'ci fereastra. Pe caldurile astea (la Braila deja s-a facut caldura maaaaare) va riscati sa dormi cu fereastra deschisa??????
Ziua eu m-am riscat, ca am atipit si eu lnga Rares vreo ora, doar cu un geam deschis. Nu pot zice ca vad efecte adeverse. Dar noaptea nu pot lasa fereastra deschisa ca se mai face si racoare peste noapte dar nici nu mai pot sta intr-o balta de trasnpiratie si eu si copichilu. Pe tati l-am exilat sa nu ne mai ia si el din aer. Va dati seama 2 "ghivoli" sufocam copchilu.
Aseara am lasat usa deschisa si doar geamul de la bucatarie larg deschis dar parca tot nu venea aerul la mine.

Poze Raru
Poze noi

Cred ca tu stii cel mai binecum trebuie sa faceti.
Degeaba iti zic eu ca stau cu geamul deschis daca eu sunt mai in calduri si tu mai friguroasa.

De exemplu, Vladimirnu doarme invelit deloc, iar eu daca nu am macar un cearcceaf pe mine nu adorm...asa ca pana la u rma tot tu stii cel mai bine cum circula aerulla tine si ce temperaturi suportati.

Mergi la inceput

Bianca e formidabil

Daca mor dupa ceva este acest ras de copil. Pacat ca trece. Si eu il fac pe Rares sa rada de uneori ramane blegul fara aer. ieri la masa dupa ce a ragait i-am zis ca de obicei (dar eu stiu ce i s-a parut ciudat lui ieri) Pardon purcel". Si s-a pus pe un ras cu tremurat si sughituri de am continuat cu pardon purcel pana s-a racit mancare.

Asa...Sa va povestesc de mocofanul meu...L-au tabarat fetele in parc. El statea ca un pasa in carut (apropo, am renuntat la trocarici ca ne-am capatat cu un buggy) si o fetitza, Bianca, de 1, 7 luni, il pupa, alta, Amalia, de 1 an si 4 luni, se suia peste el in carut sa mearga "pa".. A stat mocofanul ce a stat apoi a inceput sa ii placa, ca intindea mana dupa ele. Cert e ca Bianca i-a furat inima. Cum am ajuns la concluzia asta...Ma temeam ca nu merge copchilu...Cand l-am dat jos din carut unde isi alerga picioarele (bine, se tinea de mana mea, dar mergea ffff bine)...Dupa BIanca. Apoi, a luat-o de mana sa mearga la "ham".

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ei, no, Bianca, ca mare dreptate ai...Daca iti spun ca eu si acum pun pilota pe mijloc si rares doarme in bulanele goale si tot e transpirat. De fapt, eu si vara daca nu pun ceva pe mine racesc. IMi intepeneste mijlocul.
Mie imi e teama sa nu se faca curent. sau sa nu il ia vreun aer rece pe rares ca la cum transpira el peste noapte, o sa ajung sa il culc gol pusca.
Cu regret dar cred ca il voi tunde din nou ca transpira la ceafa ceva de speriat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

BIANCA, m-am tavalit de ras, desi nu are sonor (sau n-are la mine), E MORTAL, BESTIAL, O MINUNE DE COPIL, UN SOARE!!!!! Mi-ati inseninat ziua, ca zaceam intr-o stare semidepresiva fara chef de nimic de mai bine de o saptamana!

Si pt ca raspunsei si la catalog, despre noi, cosi-cosi, Luca e de 1 sapt si ceva kkcit, face si febra din cand in cand, tot amanam priorixul. Si de doua zile nu mai mananca aproape nimic, iar lapte bea jumate fata de cum obisnuia. N-are rosu in gat...sau cel putin n-am vazut eu, dar oricum antibiotic nu-i dau, nu i-am dat niciodata. Eu banuiesc blestematele de masele, ca e tot o bala si mana in gura pana la cot.
Colac peste pupaza, azi imi apare si soacra, mai pe dupa-amiaza, m-a anuntat ieri...cica vine la doctor ca e bolnava...numai ca azi e vineri. In fine.
ANAAN, ce mai patanie cu pipeta aia, mi-a start inima cand am citit, sper ca sunteti bine!
Va pup pe toate, sanatate multa Alexandrei si we placut!
A, si intalneala frumoasa!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput