Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ei, no, Bianca, ca mare dreptate ai...Daca iti spun ca eu si acum pun pilota pe mijloc si rares doarme in bulanele goale si tot e transpirat. De fapt, eu si vara daca nu pun ceva pe mine racesc. IMi intepeneste mijlocul.
Mie imi e teama sa nu se faca curent. sau sa nu il ia vreun aer rece pe rares ca la cum transpira el peste noapte, o sa ajung sa il culc gol pusca.
Cu regret dar cred ca il voi tunde din nou ca transpira la ceafa ceva de speriat.

Poze Raru

Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Pai in cazul acesta, inearca sa-l feresti din calea curentului si pe el lasa-l descoperit , iar tu te acoperi si vezi daca e mai bine.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Uitai sa va zic...Si-a revenit Rares la kk dar nu stiu exact de la ce. Intre timp, iar face cu mucus dar nu ma mai ingrijorez ca mi-a aratat ca ii trece de la sine. Remediul eu banui branza facuta din lapte cu lamaie. Desi, nu prea cred dar asta a fost schimbat in meniu zilele trecute. Eu ii daadean branza cumparata din piata si miercuri am ramas fara si i-am facut cu lamaie. Nu va spun ca aproape s-a constipat. A facut doar o dat ain zi. Ei, nu-i nimic ca ieri i-am dat iar branza de vaci si aseara iar cu mucus. Acum astept sa vad cate kk pe zi are si daca va mai fi moale. Atunci inseamna ca branza de vaci e buba.

Vorbeati voi odata de peshte...S-a trezit Badita Traian acu sa va zica...Rares mananca aproape in feicare zi peshte..Peste cunoscut (salau si stiuca) prins de tati, curatat si despeligolit de maia si dat de mami. Toata familia munceste la o bucata de peste. Dar ii place zici ca e pelican. Apreciaza mai mult stiuca decat salaul. Stie ca lu' mami ii place salaul si facem bara-bara (jumi-juma)

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, intrebarea cu fereastra...d-asta se adreseaza celor ce locuiesc in cutii de chibrit...Caci aci e patul aci e fereastra aci e usa. Stiu ca si mie mi se pare logic sa nu lasi copilul in curent dar ....nu am cum. Caci patul e intre usa si geam. Doar sa il culc in patut...Vise taica vise...Poate doar daca incap si eu in patut...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Of, intrebarea cu fereastra...d-asta se adreseaza celor ce locuiesc in cutii de chibrit...Caci aci e patul aci e fereastra aci e usa. Stiu ca si mie mi se pare logic sa nu lasi copilul in curent dar ....nu am cum. Caci patul e intre usa si geam. Doar sa il culc in patut...Vise taica vise...Poate doar daca incap si eu in patut...

Poze Raru
Poze noi

Pai ca sa nu va treziti intepeniti lasa geamul deschis la o alta camera si usa de la camera in care dormiti voi deschisa. In felul asta va vine aer indirect.

Sau ca sa nu mai transpire Rares schimba cearceaful pe care il culci. Pune unul de bbc subtirel (si asta conteaza). De transpirat, transpira cand suge (asa face si VLadimir). Eu lui Vladimir ii deschei 2 capse de la pijama si si il las asa cu peptul dezgolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai am dat deja intalneala in IOR. Hai saptamana viitoare in 23. Piscina cu bile e pe malul lacului, unde-s si castelele gonflabile.

Aseara am fost cu piciul pe stadion ca am epuizat parcurile.

Dar, fetelor, io iar intarzii diseara. Ca piticul meu doarme de la 9 si pe la 17 iar il apuca somnul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bianca - mah dar ce cort avetzipai daca ar rade si al meu asa cred ca i-ash face cucu-bau pana ash ametzii
super haios si dulce
(nici la mine nu a avut sonor...pacat)

floric - noi vara dormim cu aeurl conditionat(vara trecuta) pt ca aveam doar fereste in tavan la care nu aveam plasa de insecte. piticul doarme mereu dezvelit dar eu ca si bianca, am nevoie de un cearceaf macar ca sa pot adormi. asa ca...fiecare cume invatat. eu mi-am dorit sa nu il invat friguros cum eram eu dar uite ca acum e prea de tot, daca trece de 24 de grade in dormitor e jale ca nu mai doarme.

simplyana - si al meu a facut kk ca la balamuc cand a iesit ultima masea, toate astea insotzite si cu o iritatie de toata frumusetea, dar m-am obishnuit, ca asa patim mereu cand iese cate un dinte.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

colectia aia de la adevarul o are pe toata. dar o alta carte e o idee excelenta(o sa fac un studiu de piata pe net).
dar ce jucarie? ai vreo idee?

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui aris26

saby -
telefonul meu zice ca nu ploua si ca o sa avem soare si 26 de grade azi

fetelor cu copii mai mari: ce jucarie si-ar dori un fetitza de doi ani? ma gandeam la o papusha zapf care trebuie hranita, schimbata etc....dar oare nu e prea mult pt 2 ani? am o aniversare f speciala si vreau sa ii iau ceva dragutz si tare imi e ca iar ii iau haine si de haine se bucura mama nu copilul. Help!

25 martie 2009

eu i-as lua o jucarie pentru copil si eventual o carte, care sa-i ramana amintire. O idee ar fi sa comanzi de pe net de la Adevarul, au colectii pentru copii: carti de povesti, mica enciclopedie Disney pentru copii si ar mai fi. Poti sa te uiti pe net sa vezi ce au .

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aaaa, si al meu s-a speriat aseara de la furtuna. Si a trebuit sa ma bag langa el pe la 23 ca nu mai adormea la loc. Se ridica in fund, vedea ploaia, vedea ca-s si io acolo si se punea la loc, lipit de mine

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Uite aici carti pt copii:
http://www.edituragirasol.ro/

fug ca s-a trezit.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata la amiaz'

Vreau si eu niste cafea ca nu a apucat dimi' sa o beau k lumea ca Ian a fost super miriit. E normal sa aiba scaune moi (5, 6, 7/zi) timp de 5 zile SI SA FIE DE LA DINTI??? Ian nu are decit 2 dinti jos si, in rest, pauza! Diseara il duc la doctor ca mi-era dor de ea Daca e de la dinti, tre' tratament au ba? Si cum iti dai seama daca e de la dinti sau nu?

Fug la baie si revin

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput