Ghiocei de martie-aprilie 2009***206***
Raspunsuri - Pagina 4
inapreda spune:
Noapte buna; merg si eu la nani-nani
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 eu ma retrag la nani. Noapte Buna! Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
florinela79 spune:
OOOOOO ce ploaie, cat pe ce sa ramanem fara curent.
Victor astazi i-a dat ,ca sa-l citez "api" televizorului, l-am vazut eu cu canuta lui zicand :na na ,api api, dada.Cred ca a dat apa la vreo moderatoare, prezentatoare......ca facea ciudat televizoru, ponea singur intra in meniu, si scimba posturile singur.....mai sa fie.Asa ca toata ziua nu am avut tv, acum merge de pe la 23, cred ca s-a uscat.Offf credeam ca tv nou ne trebuia.
E inebunit sa bea apa din sticla si sa-mi dea si mie...numai ca-i musai sa o beau toata...altfel chiraie si ma zgarie.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Io o sa ma retrag, asa ca trag concluzia zilei: Maine, ora 17, la statuia lui Cuza (intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii). Deocamdata cu Saby si Ank. Asteptam participanti. |
Pai si io!? Are careva drum prin Tei?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
saby spune:
Neata!!!
Dau eu cafeaua???? Da vad ca nu e nimeni pe aici....
Azi eu m-am trezit la 9 iar pitica inca doarme dupa o noapte de somn intens cu doar o trezire scurta la ora 7 pt laptic . Vad ca de 2 saptamani am ineput sa dormim toata noaptea, mi-a fost si frica sa va spun pana acum gandindu-ma ca in primele zile a fost doar o intamplare dar vad ca minunea tine deja de ceva timp . Sa va zic ce a inceput sa faca Maia de 2 zile...exerseaza mersul cu spatele , nu stiu ce a apucat-o da trebuie sa stau mereu dupa ea sa nu se impiedice de ceva sa cada, si atat o amuza .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici,
vin eu cu super-oferta de cafea la cescuta-cana-cisterna cu zahar sau fara, cu cofeina sau fara, cu lapte sau fara, cu tigara sau mai multe, cu pepsi pentru shasa ca nu si-a mai bagat demult nasul pe aici si poate o atrage mirosul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
saby - scuze ca m-am bagat peste tine cu cafeaua insa nu apucasem sa vad mesajul tau
felicitari ghiocicii
pai chiar e tare amuzant mersul cu spatele
avem 1 anisor si-un pic
Bianca2503 spune:
Neata,
Asa...CATIV, LEELOO, SHASA,JOANNA si asta mi-am mai adus aminte... alooooooo!!!!
Eu sunt ca ILINCA...atunci cand merg la cumparaturi balesc la raionul de bere si de fiecare data plec ca cu cate 2 beri- marci necunoscute tarii noastre ca fiind regular. Imi place sa beau bere, sa incerc berea. Oricum si cand ies pe la terase imi iau bere draft.
Am uitat ce vroiam sa zic dasr sper sa-mi aduc aminte.
Gianina34 spune:
le tragem de manecuta si pe kea si petrean sa raspunda la apel
si poate mai vine si ayla cu niste pozisoare si o vorba buna
avem 1 anisor si-un pic
chatonel spune:
Neata tufete
Trecem si noi sa va salutam, sa felicitam copiii intarcati si pe mamicile curajoase, sa uram multa sanatate lui Zīmbarici.
Olguta, sa ne dai de veste cind te muti, sa ne dam intilnire pe-aci pe undeva
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose