Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 3
diana11 spune:
Si noi am fost la muzeu. Te-am vazut Miha, de fapt il cunosc pe Cristi, am lucrat la Leoni si aseara l-am vazut si mi-am dat seama dupa nick-ul tau ca tu esti.
Alexandra nu prea a avut rabdare sa stea tot trecea de la una la alta in viteza. A fost destula lume, dar noi am coborat pe la 11 si nu ne-a mai lasat sa intram in salile de mai jos, de fapt cand am urcat sus era cineva acolo care vorbea la telefon sa nu mai lase vizitatorii sa urce.
Urata vreme.
Noi suntem in protest spontan de miercuri, ne-au reincadrat pe functii si avem salarii de tot rahatul, mici, mici putin peste 500 lei as avea eu, la jumatate l-au redus, iar de la 1 iunie vor scadea si cei 25%.
Sunt suparata si stresata, cu ce-mi voi plati eu cheltuielile ?
duminica placuta
gabitzica spune:
La multi ani Vladut. Diana sa va traisca feciorul si sa va aduca numai bucurii.
Diana11 nasol cu salariile... Am vazut poze de la protestul vostru, dar nu mi-am dat seama daca esti si tu pe acolo ca nu te cunosc, nu ne-ai aratat nici o poza cu tine.
Miha felicitari pentru premiul Dariei.
monica70 spune:
LA MULTI ANI VLADUT!
Ce mai vreme Io una nu scot nasul din casa.Am iesit doara aseara cateva secunde pe balcon sa cobor ghivecele cu flori de pe pervaz ... azi le dadea vantul de-a dura pe jos
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
La multi ani Vladut!!!! Diana sa-ti creasca sa natos feciorul ca restul le are si voi sa va bucurati de toti pruncii.
Diana intreaba al meu care Diana esti ca erati o gramada la Leoni.Aseara ne-am mai intalnit cu o tipa Florina Babau de la LPS. Unde nu v-au lasat sa intrati ca noi la 11,30 abia am intrat la arheologie si zicea tipa de acolo ca stau pana la 1.
Noi am fost la biserica si cand am venit am dat drumul la caldura.Na ne punem sa mancam c-or venit pruncii mari.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
La multi ani Vlad!
Diana, sa va traiasca flacaul si sa fiti sanatosi cu totii!
Niko, distractie placuta in Germania!
Miha, felicitari Dariei pentru locul I! Felicitari si din partea lui Calin!
Si Dragos a avut ieri concurs la karate, a luat 2 premii III si 2 medalii de bronz (la kata si kumite).
Ada, am vazut pozele...ce draguti sunt copiii cu macii, super!
alina.a, am vazut si pozele tale, ce locuri superbe si ce mare si scumpa-i Elisa!
Ce vreme urata si ce frigggggg! In casa nu-i frig, nu cred ca ies azi afara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
Miha si eu eram cu Florina aseara dar alergam dupa Alexandra nu m-am oprit sa vorbesc. Eu am lucrat ca trainer. Poate isi aduce aminte asa.
Noi am coborat pe o scara ce da chiar in strada, aseara la muzeu si cand am vrut sa intram in sala de la parter ne-au aratat iesirea, poate nu se intra pe acolo, cine stie.......
Felicitari lui Dragos pentru medalii si Dariei.
Ce frig si urat e afara, am fost pana la Selgros si ne-a fost frig rau. Cei de acolo reorganizeaza rafturile si o parte din ele sunt goale asa arata de parca ar da faliment..Am vazut rochite de fetite din bumbac, cu bretele la 10 lei. Erau frumoase. A, am vazut si
pantaloni scurti cu 5 lei, de fetite, erau din bumbac, toate culorile.
cam asta a fost ziua de azi, si ma dor salele.....
alina33 spune:
Salutare, am fost si noi aseara la muzeu. Am profitat de ziua frumoasa si am iesit toti 3 pe mal sa mai mearga Dragos cu rolele.
Scuze Miha nu mi-am dat seama ca ati trecut pe linga noi decit dupa ce l-a salutat Alex pe Dragos si l-am vazut pe Susu.Tot atenta la Dragos am fost sa nu isi dea haina jos de pe cap. Ma intreaba daca mai vine Alex pe la aikido la baie ca tare s-au mai distrat.
In rest la lucru si acasa. Vineri am smuls buruiana din gradina ca dupa atitea ploi era plina . In 2 saptamani daca vine soarele mananc mazare plantata de mine :).
Mi-a facut bine putina miscare dar am facut febra musculara la picioare de cum am stat aplecata.
Urata vreme...as fi plecat de-acasa si nu. Asa ca nu am plecat.
O saptamana frumoasa va doresc!
Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
alinamoro spune:
alina33, voi v-ati mutat la casa, unde ai plantat mazare?
Am vrut si noi sa mergem la muzeu aseara cand am venit de la Cicir, pe la 11,30, dar copiii au adormit in masina si abia i-am dus si pana-n pat.
Diana11, rochitele de la Selgros sunt mov cu patratele cumva? Era si anul trecut, tot la 10 lei. I-am cumparat si eu Adelinei, era tare faina.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alina33 spune:
Alina, am plantat la sora-mea in gradina, ea sta la casa si are vreo 900 mp din care vreo 500 gradina. :)
Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro