Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 4
Somleac spune:
Noi acum ne-am intors din vizita. Am fost la niste prieteni aici in Alfa si ne-am dus cu masina. De frig si de groaza ca se uda piticii la picioare.
Alina 33 Alex nu stiu daca mai merge la aikido pana la vacanta. E prea tarziu, el vine super excitat din cauza miscarii si se face 1 si nu doarme, iar la scoala au acum perioada grea cu concursuri, auditii , serbari.... asa ca nu prea-l las eu.
Ma duc sa scot piticii din vana.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
DianaR spune:
Neatza!
Multumesc pentru urari! Si Vlad va multumeste!
I-am sarbatorit pe amandoi sambata in gradiste. La inceput a plouat dar de la 4 incolo a fost vreme frumusica, s-a putut sta afara si a fost ok pana la urma. O sa pun si poze zilele astea cand le primesc si eu pe toate.
Gabi, la orele alea ma culc, 12-1 cam asa si ma scolo la 7 7 si ceva dimineata. Teo se trezeste noaptea de vreo 2 ori, din care odata sta vreo ora treaza ca face kk. Nu dorm dupamasa deloc dar culmea e ca sunt destul de fresh. In weekend dorm si eu mai mult si atunci mai imi incarc bateriile.
Diversificarea e abia la inceput, papa ceva lapte de-al meu cu cereale si la pranz un pic de cartof dulce si dovleac i-am dat deocamdata. Sa vedem, nu ma pot pronunta inca daca manaca sau nu.
Miha, felicitari lui Daria. Sa inteleg ca sunteti bine acum cu ochisorul.
Pupici, fug la gradi sa-l sarbatoresc pe Vlad si acolo.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
flavia ramona spune:
Helau helau,
Vlad
Sa cresti mare si voinic!
Ildy
Succes in tot ce doresti sa faci, bafta sa-ti gasesti un loc de munca bun!
Teo
Io is cobza de racita ... mamaaaaaaaaa ce m-as pune in pat .
Miha si Diana11, Florina e la noi acum, nu mai e la Leoni .
Diana, nasol cu salarul, urat de tot.
Alina33, unde lucrii? Mi-a scapat mie ceva?
Niko, drum bun in Germania.
O invidiez pe Cristina (Maria_rubi) ca e in concediu si ma gandesc ca nu are vreme de-asta nasoala, numa bine a plecat din tara.
ILDI25 spune:
Buna ziua , afara inteleg ca n-ati scoate capul ,dar nici aici ...
M-am gasit eu sa va tin morala ,care intru o data la luna.
Ora de cafea a trecut asa ca va dau o gustarica calda si ceva de baut sau poate un ceai .
Noi ieri am fost la Tm ,doar in doi ,ne-am plimbat ,am fost la film ,am incercat sa retraim un pic din momentele cand eram doar doi . Sincer uneori e mai mult decat necesar ,sa poti sa discuti vrute si nevrute fara sa te intrerupa de nspe mii de ori cineva.
Vazui si eu toate pozele si m-am mirat de Eli ce mare e sau cel putin asa pare in poze , Iulia ce mai va fi fotomodel .
Felictari Dariei si lui Dragos pentru premiile obtinute.
Diana r in legatura cu diversificarea esti obisnuita,nici vlad si nici timi n-au fost mancaciosi ,deci nici un stres.Astept poze.
Ce de seriale vizionezi ,eu nu prea Pityu e mare amator ,m-a combinat sa ma uit la Spartacus si pe cand m-am imbarligat maibine s-au oprit filmarile ,pe motiv de sanatate ale actorului principal.
mesajul l-am inceput de vreo 2 ceasuri ,s-a trezit Ivett si l-am continuat ,asa ca treaba cu mancatul s-a cam dus ,dar poate nu este cineva care nu s-a saturat
v-am pupat
monica70 spune:
LA MULTI ANI ILDI SI TEO!
Na ca s-a prins critica de mine si-am intrat macar pentru urari ...
ALINA felicitari pentru premiile lui Dragos!
DIANA spor la diversificare, noi n-avem probleme cu diversificarea ca ai mei sunt pofticiosi/mancaciosi amandoi doar la capitolul cantitate stau prost.
Alte noutati,frate-meu e dus in Germania cu un prieten care aduce masini si tocmai imi cauta si mie una,asa ca tineti-mi pumnii sa gaseasca ceva,ca de-un cincinal tot imi iau dar nu mai ajung
Of ca deja chitaie Tudor,si-abia a adormit de nici 20 de minute
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
La multi ani Ildi! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
la multi ani vladutz,teo si ildi!multa sanatate tuturor si sa vi se implineasca toate dorintele!
dianar mama dar ce talent si rabdare ai.
miha felicitari pt realizarile pruncilor!
noi am inceput gradi nici nu stiu ce emoticon sa pun asta sau sau ....la kinder garden.
cu toata pregatirea noastra a stat lipita de piciorul meu...a salutat-o pe fetita pe care o stiam si atat.a ramas in clasa ca mielul la taiere cu niste ochi maaaari care se uitau dupa mine.am inteles ca a inceput sa planga dar apoi a luat-o in alta clasa numai la jucarii doamna roman si s-a jucat cu o fetita de varsta ei.e cea mai mica din gradinita dar vorbeste fff bine pt varsta ei,de stiam dar imi pica tare bine cand imi zic si altii...cand am venit era asa de suparata pe mine ca nici nu m-a privit.abia acum ne-am impacat dupa ce s-a trezit.am intrebat-o cum a fost. "mami nu am fost cuminte ca am plans..."ea saraca asa a inteles din tot.i-am explicat ca nu-i bai ,poate s-a speriat putin dar maine va fi muuult mai bine.acum cica abia asteapta sa mearga la gradi la copii,numai de asta vorbeste.voi vedea eu maine cum ma desprind sa plec....Doamne nu-mi imaginam ca ma va durea asa zau,parca as fi dusa cu capul....parca ieri era in landou langa patul nostru ,nu aveam nici patut inca , dormea asa ghemuita ca o broscuta ...ce mai trece timpul asta....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
gabitzica spune:
La multi ani Ildi
La multi ani Teo.
Ildi la ce film ati fost?
Alina.a succes cu gradinita. Stiu cum e ...cand l-am dus pe Tudor la gradi, am avut senzatia ca il trimit in armata. La al doilea copil nu te mai simti asa vinovat
Alina M felicitari lui Dragos pentru premii!
alinamoro spune:
La multi ani Ildi!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani Teo, sot de Ada!
Ildi, ce fain ca ati sarbatorit in 2! Eu de 8 ani nu mai stiu ce inseamna sa fii in 2 (mai mult de aprox.12 ore)..., da' nu-mi pare rau!
alina.a, deja la gradinita? Mult succes si sa se acomodeze Elisa repede!
Flavia, multa sanatate! Si pe mine m-a chinuit rau rinita saptamana trecuta, acum sunt mai bine, doar dimineata ma trezesc cu nasul infundat.
DianaR, astept si eu pozele de la petrecere.
Moni, tinem pumnii sa-ti aduca masina!
Multumim tuturor pt. felicitati. O sa-i spun lui Dragos.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
gabi oricum la ce viteza are "barza" la noi ,si la cata hotarare avem in directia asta raman cu un singur stres,eli.ma intrebai si de piciorul sotului meu,e super naspa a mers din ce in ce mai rau,maine sau poimaine mergem iar la cotrol,nu stiu ce s-a intamplat dar de o saptamana nu mai poate calca pe el deloc cateodata....cred ca nu scapa de operatie....
va multumesc pt cuvintele de lauda la adresa pozelor.eli este intr-adevar inaltuta pentru varsta ei,cand ma gandesc ce mica a fost nu stiu cum de a crescut asa ,deja intrece baietii la inaltime.azi toata ziua imi spune cum va fi ea curajoasa maine ,va sta cu doamna gabi,nu va plange deloc,se uita la ceas si la ora 12 gata vine mami....presimt ca maine va fi si mai rau,acum stie ce o asteapta
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...