Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 2
X-ray spune:
ada super faine pozele,distractie maxima.
gabi la salina am fost 7 zile cate o ora pe zi.aici trebuie sa stai maxim o ora si jumatate,concentratia de sare in aer e mult mai mare decat la praid,abia s-a deschis in noiembrie.cel putin asa mi-au recomandat.si ei tot amenajeaza galerii,saptamana asta inaugurau una cu hamace si paturi de rachita,le-am ratat,poate in toamna....in rest am fost acolo unde am copilarit eu,m-am incarcat parca cu natura....of daca ar fi valcea mai aproape sau autostrada pana la sibiu....vise taica....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
monica70 spune:
Ceau gagici!
ADA superbe pozele cu maci! Si are Iulia niste ochi !!! Am vazut si pozele de la chef,cam cetzoase dar se vede si-asa ce distractie a fost acolo.
ALINA.A si mie mi-ai amintit de Ocnita unde am fost in tabara in clasa a saptea si mergeam la strandul de la Ocnele Mari.Padurea de pe dealul dintre ele nu stiu de mai exista,am impresia ca tocmai dealul ala s-a scufundat ... Tare imi place zona ! Si in Olanesti am fost,iar pozele cu "ulita copilariei" seamana bine cu cele de la drumul dintre Olanesti si manastirea Frasinei. Eu am copilarit insa mai mult in Bihor,pe langa Beius,am acolo vreo doua ulite ale copilariei si We viitor sper sa mergem intr-acolo,abia astept!
DIANA spor la croit costume ca te pricepi foarte bine !!!
Eu nu prea am mari noutati,doar ca am o obraznicatura de fata de nu stiu efectiv ce sa ma mai fac cu ea
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Buna seara,
Am avut o saptamana ingrozitoare, toti trei baietii mi-au fost bolnavi, Alex si Vic cel mai rau.
Diana iti multumesc si pe aceasta cale pentru ajutor.
Am fost si la homeopatila care consulta acum la policlinica de pe Abrud. A ramas la fel de "de treaba".
Am vazut toate pozele. Diana de chiar esti talentata. Alina sunt superbe locurile pe unde ati umblat. Ada pozele cu macii sunt bestiale , iar Iulia un adevarat fotomodel.
Nico distractie in Germania si drum bun si fara peripetii.
Nu stiu ce am vrut sa mai scriu.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Buna dimineata,vad ca nu e nimeni prin zona,dar tot dau o cafea poate are careva nevoie
MIHA imi pare rau de baieti.Ce-ai facut cu Matia,l-ai mai dus la inot? Si daca nu, cum a ramas,ai platit pentru el si ai pierdut banii, sau te lasa sa il duci tura viitoare?
NICO uitai de tine sper drum bun si distractie placuta!
Ce ma enerveaza vremea asta sucita.N-am chef de nimic cand ploua
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Multam de cafea Moni,
Nu l-am mai dus, dar de luni vreau sa reluam. A si nici n-am platit.
Ioai treburile astea casnice ma termina , tot lucru din zori si niciodata nu termin.
Noimergem dseara la noaptea muzeelor, la muzeul din parc. Au si copii de la daria de la scoala o lucrare la care am sponsorizat si eu cu ceva cleme, dar alea nu cred ca or sa se vada.
A, am uitat sa ma laud. A luat Daria premiul I la Sabin Dragoi. Adeca concursul de pian.
Gata pauza.
monica70 spune:
MIHA felicitari pentru Daria! Si bafta cu inotul !
Spor la treaba.Si eu ma strofoc cu actele astea,noroc ca doarme Tudor de vreo ora jumate
adablackcat spune:
Salutare!
GAbi, habar n-am care-i faza cu aparatu', ca rar il folosesc mai nou si nici nu m-am uitat pe ce era setat. Bine ca se vede ceva p-acolo.
Miha, multe felicitari DAriei!!! Io nu stiu daca venim diseara, mai vedem ce si cum lucram p-acasa. AM de calcat o tona, haide tot spal si nu birui sa le usc... Si tot asa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Ada ai gasit costumatie pentru copii? Eu am costum de cowboy si power rangers. Ala de cowboy cred ca ar fi bun.
Carmen am vazut-o pe Mela cu bunica la teatrul de papusi azi. Era tare imbufnata dupa spectacol, statea pe hol, pe fotoliu cu miinile in san si mutrita imbufnata
Alina.a si pe sotul tau l-am vazut la Mc. Schiopateaza destul de rau... Cum mai e cu piciorul?
Eu am facut shaorma azi
Diana e maraton Californication toata seria 3 pe HBO Comedy deseara.
L-ai inscris pe Vladut la scoala? Cu Teo cu diversificarea ai progresat?
adablackcat spune:
Gabi, inca n-am apucat sa ma intalnesc cu Miha sa vad ce si cum. Pt. Vlad gasesc mai usor se pare, sa vad cu Iulia cum fac.
Noapte buna fetelor!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Neata,
Noi am fost la muzeu, a fost super am stat de la 21,30 pana la 24. Au avut o gramada de prezentari,inclusiv concert folk, copii au fost super incantati, am intrat si in planetariul celor de la Arta. A fost si o expozitie de carte veche. Ce m-a impresionat ca a fost o gramada de lume, ne-am intalnit cu multi cunoscuti. A, intrarea a fost libera. Am incercat si la muzeul de la turnul de apa, dar acolo nu era deschis.
Alina 33 si voi ati fost la muzeu?
Doamne ce frig e afara, parca vine iarna. Mie mi-a aruncat de pe pervaz un ghiveci.
Noi mergem la biserica si dupamasa nu stiu. Poate la un loc de joaca.