Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
rala spune:
Joy felicitari pentru intalnirea cu bebe. Si eu ma gandeam sa nu cer sa aflu dar toata lumea ma preseaza, si apoi... cu toate ecografiile astea pe care o sa le tot facem pana la 40 de saptamani, si cu monitoarele la indemana noastra, cred ca ar trebui sa mergem de fiecare data cu mainile la ochi (cand mai creste bebe ma refer).
Monnica si eu m-am programat la morfofetala pe 27 mai la iosup si a doua zi recoltez pt 3T. Ultimul pregnyl eu l-am facut sambata. O sa fie bine! De ce sa nu fie?
12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
Monnica spune:
Rala,
te-ai programat pentru TT la Genetic lab? Eu nu mi-am facut programare. Crezi ca trebuie?
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnica Felicitari, Joy. Unde faci DT? mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+ |
DT il fac la sanador, unde am dr. Conteza mai putin unde faci DT, mai importanta e eco morfo, pt ca tb sa aiba rabadare sa masoare f bine translucenta si ce mai trebuie.
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Monnica spune:
Asa este, Joy dar laboratorul respectiv trebuie sa aibe baza de date (statistica)pentru Romania. Am inteles ca nu au toti.
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+
douradoudou spune:
fetelor ce mai stiti de crisuletz??? a mia scris si nu am fost eu pe faza???
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor ce mai stiti de crisuletz??? a mia scris si nu am fost eu pe faza??? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 13+ |
Ultima oara imi amintesc ca era suparata pe sot. Sper sa fie ok, poate e f ocupata.
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Cristale spune:
Joy am citit si eu povestea sarcinii si a nasterii, esti o mamica foarte puternica.
www.floar3d3colt.blogspot.com
Cristale spune:
Claudia felicitari pentru carucior.
Crisuletul zicea ca trebuie sa vina la Arad pentru ca era operata bunica ei. Nu cred ca a mai scris de atunci.
Eu va urmaresc in fiecare zi, dar nu prea am chef sa scriu. Imi place sa va citesc, ma binedispuneti.
www.floar3d3colt.blogspot.com