Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Cor, TT se face la 15-18 sapt, dar e mai important DT. Intre 20-25 sapt se face eco de trim II, cea mai importanta ecografie dupa mine. Monica, felicitari pt semnatura, sigur va fi bine ! Si eu am aflat de curand ca am uter bicorn, nici nu se vede la eco, asa ca sunt ingrijorata, dar nu iau in considerare ca mi se va intampla ceva rau. Chiar sunt extrem de optimista, insa nu ma pot abtine sa nu ma gandesc si la asta. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Vasari cine ti-a zis ca ai uter bicorn? Este un diagnostic greu de pus. Exista un anumit medic in bucuresti care are o mica obsesie si il pune foarte des numai asa ca sa sperie pacientele. Mie mi-a zis ca am uter bicorn... bun, eu intre timp am nascut prin cezariana asa ca un medic s-a uitat special in uterul meu dupa "cornitze". Si ghici ce? Nu am asa ceva...
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
douradoudou spune:
uterul bicorn este cam in forma de inima...in general o anormalitatea a uterului poate duce la nastere prematura..."Uterul bicorn este o malformatie congenitala a organelor genitale, ce poate apare singura sau insotita de alte malformatii. Ea consta in existenta a doua utere ce s-au lipit pe linia mediana - etapa fiziologica in dezvoltarea intrauterina - dar la care peretele dintre ele nu a disparut, cum se intampla in evolutia normala, ci s-a pastrat. Uterul bicorn poate avea un singur col uterin, adica o singura deschidere in vagin, sau pot exista cate un col pentru fiecare uter. Aceasta malformatie pune probleme in evolutia unei sarcini pe acest uter, fara ca aceasta sa fie o regula. Exista femei care duc sarcina la termen fara probleme pe uter bicorn si altele care au avorturi in mod repetat. Pentru aceasta din urma categorie este indicata plastia uterului, adica reconstructia sa pe cale chirurgicala, cu eliminarea peretelui despartitor pentru a permite dezvoltarea unei sarcini. Aceasta operatie pe uter va obliga insa la terminarea nasterii prin operatie cezariana."..nu vreau s ate sperii dar mai du-te si alt medic ca sa fii sigura si apoi banuiesc ca ve fi mnitorizata mai mult
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
douradoudou spune:
cum ai aflat ca ai uter bicor dar nu se vede la eco???pai cum stie doc ca e bicorn??
si 13+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui Cristale Joy am citit si eu povestea sarcinii si a nasterii, esti o mamica foarte puternica. www.floar3d3colt.blogspot.com |
Multumesc, .
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
pissi78ro spune:
Buna, fetelor.
Felicitari tuturor burticilor care au venit cu vesti bune de la echo. Sa auzim numai de bine in continuare..
Azi am avut o zi lunga frumoasa si obositoare in acelasi timp. Am sustinut un training si am primit feedback-uri bune. Dupa serviciu, am fost la cabinet unde am avut 2 clienti. Deci am ajuns acasa la 9. Si acum va citesc pe voi, fara de care nu pot sa ma duc la culcare.
Va pup
7+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui pissi78ro Buna, fetelor. Felicitari tuturor burticilor care au venit cu vesti bune de la echo. Sa auzim numai de bine in continuare.. Azi am avut o zi lunga frumoasa si obositoare in acelasi timp. Am sustinut un training si am primit feedback-uri bune. Dupa serviciu, am fost la cabinet unde am avut 2 clienti. Deci am ajuns acasa la 9. Si acum va citesc pe voi, fara de care nu pot sa ma duc la culcare. Va pup 7+ |
si 13+
Madanic spune:
Felicitari fetelor cu vesti, cred ca sunteti tare fericite. Eu din pacate nu ajung pana pe 28 la medic, aici vizitele sunt stabilite cu strictete altfel nu le deconteaza asigurarea . La fel si ecografiile, noroc ca imediat dupa vizita la doc tre sa merg la eco asa ca poate se tine de cuvant si imi zice ce "culoare" are burtica.
In rest nimic nou, burtica creste, la haine de maternitate sunt de aproape o luna, nu cred ca am luat in greutate si m-au luat niste dureri de cap strasnice.
Imi lipsesc mult parintii si fratii mei si sunt un pic cam amarata ca nu pot sa ajung acasa pana la anul .
Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ALEXA1985 spune:
Cu siguranta va fi ok. E un bun profesionist.
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca83
noi maine implinim 12 saptamni..face eco maine si sange ne luam sambata...o sa va povestesc.. eco mi-o face dr Dragos Albu de la Medlife..sper sa fie bine.. 11+ si ingeras in ceruri |
13+
ALEXA1985 spune:
Ba da . Cred ca era vorba de bitest.
citat din mesajul lui cor-cora Fetelor triplu test nu se face intre sapt20-22?? A mai facut vreuna din voi dublu test la 13 sapt? Felicitari celor care a facut eco!Sa veniti cu vesti bune tot timpul. |
13+
ALEXA1985 spune:
monica eu spun sa mai ceri o parere mai ales la morfologii. A avut cazuri in care nu a vazut malformatiile.
citat din mesajul lui Monnica Multumesc mult pentru incurajari, fetelor. Da si eu am incredere in Tutunaru dar anul trecut am pierdut sarcina la 21 sapt. zicea ca i se intampla asta o data pe an. Am pus si eu poze pe user-ul comun, ce am gasit pe laptop ca sunt plecata. Ma intorc pe 23. Imi este un dor de Alexutu... mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+ |
13+