Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
cor-cora spune:
Fetelor triplu test nu se face intre sapt20-22?? A mai facut vreuna din voi dublu test la 13 sapt?
Felicitari celor care a facut eco!Sa veniti cu vesti bune tot timpul.
Siuta spune:
Oau, fetelor sunteti mult prea rapide la scris pentru mine
Joy, bafta la eco!
Fetele care au facut deja morfofetalele si dt/tt -felicitari .
Andreeacc , mi-e mi-a recomandat dr sa-mi fac secretia vaginala, secretii de col, chlamydia, si IGG si IGM CMV, rubela, toxoplasmoza, mycoplasma si lysteria.
Acum sunt in 10 sapt si am programare pe 25 mai la eco morfo si DT.
Eu ma descurc ok cu munca, nu simt nevoia de program scurt. Ajung acasa si ma ia fii-mea in primire....deci la 23.00 sforai .Am inscris-o la gradinita din toamna, sper sa-si mai consume din energie acolo .
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu deabia astept capsunile romanesti ca sa ma satur si sa ma umflu !
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Monnica spune:
Multumesc mult pentru incurajari, fetelor.
Da si eu am incredere in Tutunaru dar anul trecut am pierdut sarcina la 21 sapt. zicea ca i se intampla asta o data pe an.
Am pus si eu poze pe user-ul comun, ce am gasit pe laptop ca sunt plecata. Ma intorc pe 23. Imi este un dor de Alexutu...
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+
Monnica spune:
Tutunaru recomanda TT in sapt 14-15, nu mai tarziu. Nu stiu ce sa zic, la 20 sapt se face aminocenteza in cazul in care TT nu a iesit bine.
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+
Vasari spune:
Cor, TT se face la 15-18 sapt, dar e mai important DT. Intre 20-25 sapt se face eco de trim II, cea mai importanta ecografie dupa mine.
Monica, felicitari pt semnatura, sigur va fi bine !
Si eu am aflat de curand ca am uter bicorn, nici nu se vede la eco, asa ca sunt ingrijorata, dar nu iau in considerare ca mi se va intampla ceva rau. Chiar sunt extrem de optimista, insa nu ma pot abtine sa nu ma gandesc si la asta. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bebelu86 spune:
mie mi-a dat azi planu de sarcina si am asa
DD - sapt 12-14
TT - sapt 14-21
morfologia fetala
trim 1 - sapt 12-14
trim 2 - sapt 20-24
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
Joy21 spune:
Multumesc pt galerie!
M-am intors cu vesti bune. Bebe e bine si sanatos, mai mare cu 1 zi. Translucenta nucala 1.3 mm, CRL 68 mm, frecventa cord 160 bpm. Cred ca l-am deranjat pe bebe de la somn ca se freca la ochisori si n-avea deloc chef de tzopaiala. Imi amintesc de Sofia ca la aceeasi varsta a sarcinii la eco facea niste salturi f acrobatice. Nu pot sa zic ca s-a schimbat mult de atunci, tot nazdravana a ramas.
Sexul lui bb ramane in suspans, dr. a zis ca la varsta aceasta a sarcinii, aproximarea sexului e ca si "ghicitul in cafea" si nu vrea sa starneasca confuzii sau dezamagiri mai tarziu. Acum stau sa ma gandesca daca nu cumva vreau sa ramanem in suspans pana la momentul nasterii
Am si cateva pozici in 2D, le voi uploada mai tarziu. Per ansamblu sentimentul de la eco a fost f frumos, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe bebe cum se joaca cu mainile, deschide gurita, inchide palma.
Felicitari si voua, bebelu, claudia, pentru vestile bune!
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
PS: Am recoltat si sange pt DT, tot acum, la 13 sapt, ca intreba cineva.
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George