Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

cora, eu am fost la fetomed

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!

Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!

Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!

Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!

Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!

Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata! Poftiti la un lapte cu cappucino/miere si biscuiti, dupa preferinte! In Bucuresti vremea nu e grozava, mai slabut astazi cu soarele.

Cred ca l-am simtit iar de dimineata pe bebe, tocmai cand imi mangaiam burtica. Ma uitam la ea si imi spuneam in gand "ce tuguiata e", si hop si bebe E un sentiment extraordinar.

Va pe toate si sper ca sunteti bine si va rasfatati in weekend.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim joy pt cafele ..noi ne-am trezit azi la 9 si ne-am uitat la un film egiptean vechi comedie..sotul a plecat la birou..eu acum devorez un sandwich cald..hmmmmm slaba miscarea pe aici.credeam ca gasesc cel putin 4 pagini ...poateva mobilizati pana la pranz

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bunaaa fetelele..am revenit..va multumesc pt mesajele de incurajare de ieri..

Gata am scapat..am facut bi testul si este okkkk bebe..era asa de vioi..totul este normal..dar nu a vrut sa ne arate ce este..asa este data viitoare..colul este si el ok pana acum..lungggg si inchiss..pt a nu mai avea probleme dr a zis sa facem cerclaj pana la urma si asa ca m-am programat pe data de 8 iunie..mi-e putin teama de anestezie pt ca va fi generala dar sper sa nu ne afecteze..Cerclajul mi-l va face tot dr Dragos Albu care este un dragutttt..s-a purtat exemplar, mi-a expilcat pe indelete ce se vede pe ecograf si am stat cam o ora aparoape de mi-a facut toate masuratorile..
acuym fug sa fac mancare dar revin ..pupicii..ce se intampla de avem asa slaba activitate????

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari ratusca pt vestile bune.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ratusca83,
Vad ca ai facut ecografie la dr. Albu Dragos. este medicul care te urmareste pe tine sau ti-a facut doar ecografia. Te intreb pt. ca este si medicul meu si ma gandeam ca putem schima niste pareri. De ce ti s-a recomandat cerclaj? Si de ce nu a vrut bebe sa va arate ce este, nu statea in pozitie corespunzatoare?

Liana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

cu activiatatea asta slaba apuc si eu sa va citesc

joy deja il simti pe bebe miscandu-se?!! ce frumos! eu inca nu simt dar abia astept! ma gandeam totusi ca la a doua o sa simt mai repede...

ratusca ma bucur pentru vestile bune.

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

ratusca83,
Vad ca ai facut ecografie la dr. Albu Dragos. este medicul care te urmareste pe tine sau ti-a facut doar ecografia. Te intreb pt. ca este si medicul meu si ma gandeam ca putem schima niste pareri. De ce ti s-a recomandat cerclaj? Si de ce nu a vrut bebe sa va arate ce este, nu statea in pozitie corespunzatoare?

Liana

9+

eu raspund putin mai greu pt ca fac mancarica..este medicul care mi-a facut ecografia, dar am vb cu el si ne-am pus de acord sa ma si monitorizeze pt ca am luat decizia sa nasc la medlife..cerclaj imi face pt ca anul trecut am pierdut o sarcina la 21 de saptamani si nu s-a gasit cauza iar toti medicii la care am fost au spus ca mai bine fac cerclaj de aceasta data ca sa fiu sigura ca nu se va deschide colul...bebe nu a vrut sa arate ce este pt ca nu a stat in pozitia care trebuie si se intorcea mereu cu spatele..cred ca vrea sa mi faca surprizaMie domnul dr mi s-a parut foarte de treaba si chiar mi a raspuns la toate intrebarile care le-am avut.Am stat vreo ora de vorba...Cu tine cum este? pupiciii

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput