Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Douradoudou-multumim de raspuns.Cel putin pana in sapt 19-20 stau linistita
Totusi nu inteleg dc in prospect se specifica doar primul trimestru,n-au facut studii si in trim 2-3 sau ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

probabil ca mai tarziu nu mai are prea multa eficienta..nu stiu ce sa zic...oricum nu dauneaza..eu stiu ca progestereonul ajuta si colul sa nu se deschida prematur

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Mie mi-a recomandat dr utrogestan pana in sapt 16

Ratusca bafta!

Douradoudou m-ai innebunit cu reteta ta! mi-a luat cinci minute sa o citesc si sa o percep, nici nu vreau sa ma gandesc cat mi-ar lua sa o fac...dar poate-mi iau inima in dinti si incerc odata...

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

Ratusca bafta!

Douradoudou m-ai innebunit cu reteta ta! mi-a luat cinci minute sa o citesc si sa o percep, nici nu vreau sa ma gandesc cat mi-ar lua sa o fac...dar poate-mi iau inima in dinti si incerc odata...

mami de Maria si 15+

am scris aiurea? de ce ti-a luat mult ???

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

Ral eli- si eu folosesc Arefam si am facut DT.A iesit ok rezultatul,din cate stiu progesteronul seric n-are legatura cu cel "local",deci nu infuenteaza rezultatul.
Eu am alta nelamurire si poate ma puteti ajuta .Cei din Viena mi-au spus ca tratamentul de sustinire trebuie sa-l fac pana in sapt12 inclusiv.Dr de aici mi-a spus sa folosesc in continuare Utrogestan sau Arefam(totuna).Eu imi pun in continuare,dar am citit in prospect ca se foloseste doar in primul trimestru de sarcina.
Exista fete care au folosit si in trimestrul 2 si 3 de sarcina ,fara sa aiba parte de efecte adverse,afecteaza bebeul?!

la ce clinica ai fost in Viena? poate ne-am lovit una de alta pe acolo....
unei cunostinte de-a mea i s-a recomandat Arefam in trim 2 si 3 de sarcina doar cand avea contractii.

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, cum spuneam, vad ca ma balonez din orice mananc (din pacate, Anya, nu doar de la anumite alimente sau combinatii de alimente) si m-a speriat cineva de la serviciu ca daca burtica e tare cand ma balonez, nu-i bine ca afecteaza copilul, sta strans acolo, nu mai poate creste in voie!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Beatrice 75-la Wunschbaby am facut.Ei mi-au dat ca trat de sustinere Duphaston(la care am renuntat in sapt 8),Proluton depot (pana in sapt 12) si Progynova (sapt 8).Utrogestanul mi-am permis sa-l introduc de la mine putere(eram la a3-a incercare). I-am spus dr meu de aici si a zambit(nu m-a "certat" ,doar stie si el de progestonul seric si cel din uter) si mi-a spus sa merg in continuare cu el.

Mergi la inceput

Beatrice-acum am vazut semnatura.Daca ai facut la Wunsch ,inseamna ca am facut in aceeasi perioada,eu tot 13+ am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui abe

Ratusca bafta!

mami de Maria si 15+

am scris aiurea? de ce ti-a luat mult ???

si 13+

mi-a luat mult pt ca-s cam varza in bucatarie si a fost pt mine mai mult ca o problema de mate decat ca un simplu text

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput