Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Bic spune:
Aoleoo, ce-ati facut fratilor de va imbolnvirati?
Anda, corap sanatate multa maica!
maria_alexiadrum bun spre casa!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
anda77 spune:
Nichita: dimineata a mancat jumatate de felie de paine prajita. parea ok. la pranz a zis ca nu-i vine sa pape nimic. kk de 4 ori. acum o ora i-am dat jumatate de pahar de smecta si l-a vomat tot in secunda 2, cu ceva urme de jumatatea de felie de paine de dimineata. acum o ora a facut febra. moderat. deci n-a mancat de ieri nimic. sugestii?
roxisialexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 Nichita: dimineata a mancat jumatate de felie de paine prajita. parea ok. la pranz a zis ca nu-i vine sa pape nimic. kk de 4 ori. acum o ora i-am dat jumatate de pahar de smecta si l-a vomat tot in secunda 2, cu ceva urme de jumatatea de felie de paine de dimineata. acum o ora a facut febra. moderat. deci n-a mancat de ieri nimic. sugestii? mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Sanatate multa!
Mergi la spital sa ii faca un metoclopramid si poate va da si antibiotic, daca tin bine minte alexia lua in cazurile astea gentamicina.Da-i saruri de rehidratare neaparat si orez fiert, sau cereale de roscove cu orez, stiksuri, covirgei, branza de vaci, mar copt. dar lasa-l incet, mititelul nu poate sa pape e si normal.Si tie sanatate multa, va imbratisez cu drag
cornelia sanatate multa de tot Sa se repare repede micutii.
lavi sanatate micutei frumoase, imi plac foarte mult rochitele . O admiram pe silvia ce domnisoara a devenit si cat este de cocheta de nati nici nu mai zic ea cred ca va fi fashion addict
Fetelor eu cred ca este ceva in aer, si prietena mea si cei doi copilasi ai ei in weekend au acuzat exact acelasi simpotome cu varsaturi and Co.Sau s-a terminat cu mucii si trecem pe enteroviroze .
sanatate tuturor
maria_alexia spune:
Off, sanatate multa bolnaviorilor!
Da, se pare ca e sezon de enterocolite. Am fost de dupa-masa cu copiii prin parc si la carusel, tema discutiilor nazdravanilor de 4-6 ani era de cate ori au varsat in w/e si cat de departe au reusit sa nimereasca . Imi venea sa lesin.
Anda, din cate stiu eu, cea mai importanta e hidratarea. Si oprirea varsaturilor, implicit. Mancatul mai incolo, cand n-o sa mai verse. Daca situatia nu se imbunatateste, e de mers la spital sa-i dea o perfuzie cu saruri de rehidratare. Ii poti da si tu Metroclopramid picaturi contra varsaturilor. Lichide treptat si cate putin.
Noi am petrecut mini-vacanta prin jurul casei, ture de cate o zi/jumatate de zi spre munte, serile pe la aniversari. Mi-a disparut total curajul de iesiri mai lungi. De fapt, suntem vesnic obositi, n-avem energie nici cat sa ne organizam.
bb_alinus spune:
Nu, nu, Rusallile nu au fost naspa pt toata lumea, noi am reusit sa avem o minivacanta foarte faina, timp super, Center parc neasteptat de echipat, o gramada de activitati, in top piscina cum nu am vazut niciodata pana acum.
Da mie imi pare rau ca sunt bolnaviori in colectie, sper sa se dreaga cat mai repede. Anda eu as suna doctorul.
Cata tin pumnii maine la scos gipsul.
Roxiut of, voi tot in bolit o tineti.
Am trimis poze in ct comun ( Roxi, uite acum daca poti sa deschizi linkul, te duci pe Ma galerie si acolo ai si albumele precedente).
anda77 spune:
maine sun dr. daca nu e mai bine. in seara asta n-a mai vomat, de deshidratat e cam deshidratat, recunosc, plus ca are febra. multumesc de sfaturi, Doamne ajuta sa nu avem probleme noaptea asta.
acest copil este un fel de pansament, nu stiu daca eu, in locul lui Dumnezeu, l-as fi creeat mai bine. si la boala e dragut si bun. cand vomita imi spune candid: nu stiu , mai mami, ce ne-a apucat pe amandoi, de vomitam asa...fara plansete, fara vaicareli...in seara asta mi-a zis trist, asa: e frumos ca ai grija de mine... (!!!)
cateva poze de anul asta: http://nichita.shutterfly.com/248
anda77 spune:
cat de tare este ilinca.....thunderstruck!!!!
am dat raita prin contul comun. m-am bucurat sa le revad pe rianna si pe sorana. alexia asta pare ca sfideaza cutumele care zic ca un individ nu poate fi frumos si bebelus si copil si adult. dintre pozele laviniei, cel mai mult mi-au placut cele de la herculane. ma rog, imprejurimi. nu, amalia nu seamana cu maica-sa - dupa ultimele opinii p-aici, votez ca tot bucatica taica-sau este si va creste.
lavi02 spune:
Anda si eu zic sa suni doctorul, sa mai astepti cu antibioticul, pt ca daca e enteroviroza il dai degeaba. Mai degraba un antibiotic intestinal gen Furazolidon, Ercefuryl, care fac curatenie doar in intestine, nu in restul corpului.
Dar poti (ar fi bine!) sa-i dai: saruri de rehidratare, Hydrasec (e medicament antidiareic), si neaparat pt refacerea florei Biotics sau Enterol, ce gasesti, pe termen lung, vreo 10 zile, chiar si dupa ce se face bine.
Momentan prima problema e sa nu mai verse, ia-l incet cu lichide putine, o gurita de apa plata/ceai la 5 minute. Daca bea mult deodata risti sa verse.
Meniu, deocamdata, de ales intre sticksuri si paine prajita, numai daca vrea.
Daca intri in panica, du-te la spital.
Tu cum mai esti?
Tot Anda, da, pozele de la Herculane au fost admirate cel mai tare de toata lumea :)
Ce frumusel e Nichita cu parul scurt!!! Anda, bucura-te ca e asa cum e, bun si bland, roaga-te doar sa gaseasca o fata care sa-l iubeasca si sa-l aprecieze. Nu mai incerca/dori sa-l schimbi.
Catutza poze la nunta n-am prea facut, am alergat mai mult dupa Nati.
Apropo de asta, am dubii mari despre cum va fi cu Nati la nunta la car vom f nasi, acum a fost la prima nunta din viata ei si s-a cam smiorcait si alergat pe acolo. Sa vedem.
corap spune:
mneata ... sunt racita moarta, am venit la serv ca tb sa fac musai ceva ... da' asa m-as duce...
am trimis poze in contul comun.
multe ture de poze :)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day