Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noi am fost 3 zile la mare la prietena mea, ne-am intors aseara. eu am vomat jumatate de noape , fiu-meu cealalta jumatate. eu am frisoane, el nu. gripa (erau pe-acolo oameni gripati), insolatie, toxinfectie alimentara, raceala la burta pur si simplu (apa era gheata-gheata si ne-am cam plimbat cu labutele prin ea). deocamdata avem o boala misterioasa...alti 3 invitati au vomat asta noapte dar au mancat chestii complet diferite de mine si nichita. atunci poate o fi gen enterovirus care a plutit p-acolo.
ma duc ca se pare ca biscuitele de la micul dejun nu este bine primit...si apoi am de spalat 6 asternuturi de asta noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Anda, sanatate multa!

Cristina, si Nati se da in vant sa "probeze" sutienele mele
Cum mai e Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

anda, sanatate multa, multa!

flavi are sutien la costumul de baie.cred ca 2 luni inainte si 2 dupa mersul la mare, il tot probeaza.
intr-o luna suntem si noi la mare

cateodata, ca sa scap de mersul la locul de joaca, le spun ca acolo sunt copii raciti si deci, nu au voie.ultima data, flavi imi zice:mami, noi suntem raciti, deci avem voie la locul de joaca!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda... suna tare naspa... sper sa va dregeti repede.

noi am scapat de prima runda de varicela. daca aveti timp, va puteti delecta cu detaliile http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/05/25/de-a-v-ati-ascunselea-cu-varicela/

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

raport: damageul dupa minivacanta
anais & andrei = conjunctivita
anais = un episod scurt de enterocolita cu in piscina
andrei = laringita
gabi = conjunctivita si puroi in gat
io = mama ranitilor & am facut cunostinta cu un soricel in camera de hotel (alt hotel decat cel cu piscina mentionat mai sus)- simpatic, de altfel (soricelul) dar acu sunt la program intensiv de spalat tot calabalacul
bonus: sef nou incepand de azi too bossy for my taste. prevad descarcari electrice

vad ca nimanui nu i-au priit rusaliile
asa ca multa sanatate tuturor!

si la multi ani, andache o pajiste

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap aoleu, din ce piscina a luat tot familionul conjunctivita? Unde ati fost?
Sanatate multa!!!

Noi am scapat sanatosi dupa vacanta. Nati ce tuseste putin dupa ce a scos-o Virgil la nunta pe terasa doar in rochita, la racorit
Asta al meu e calduros dar nu se pune in pielea copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap
vad ca nimanui nu i-au priit rusaliile

S-ar putea reformula, va rog, intr-un: "nimanui nu i-a priit marea de Rusalii?" Nu de alta, dar ma pregatesc sa zbor spre casa si zau ca n-as vrea sa-i gasesc si pe-ai mei bolind dupa zilele zbuciumate pe care le-am petrecut pe coclauri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu zic sa anuleze guvernul ziua asta libera, ca nu-i de bun augur

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, nu cred ca din piscina, da' nu pot fi sigura... ca si io m-am piscinit si momentan n-am nimic ... si daca o sa am n-o sa stiu dak am lut-o de la ei sau din piscina.
dupa parerea mea, putea s-o ia andrei de la gradi vineri si s-o dea mai departe sambata... noah, de-acu' faptu-i consumat
partea proasta spre groaznica e ca acum se plange si de durere de ureche ma duc sa-mi iau o sticla cu ceva alcool, ca m-a doborat ziua de azi.

maria-alexia, reformulez cum vrei tu , da' noi n-am fost la mare :)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

eu zic sa anuleze guvernul ziua asta libera, ca nu-i de bun augur

Cristina

Carcotasa esti!

Anda , o colega are aceleasi simtome ca si tine, tot dupa 3 zile de mare.

Lavi , cum a fost la nunta? ceva poze nu vedem si noi?

Corap , multa sanatate si succes la imblanzirea sefului

Maria , voi unde ati umblat?

Mergi la inceput