Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinamh spune:
fi+mea e acasa. peste noapte a facut febra, si inca nu stiu daca de la dorinta ei de a sta ieri dezbracata, caci era cald, sau ne paste varicela...
asa ca azi am tinut+o acasa... acum vad ca are niste muci veeeerzi, s+a trezit sa+si sufle nasul si s+a culcat la loc. sa vedem ce varianta minunata adoptam pana la urma.
lavi, noi cand am botezat i+am santajat la sange, daca misca in biserica. la andrei a mers de minune, nu s+a miscat un cm din strana toata slujba, iar iris oricum a stat agatata de picioarele anei... acum la nunta... ori le pui sa tina de lumanare, eventual buchetele... ori gasesti pe cineva care sa aiba grija de ele. tu sigur nu vei putea sa misti in front.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente
lavi02 spune:
Beton Ilincuta
Foarte misto parcul, Alinus, sa va fie de bine iesirea! Si imi place mult rochita marinareasca a Amaliei! Nu-ti vad prea clar burtica, insa! Dar n-am terminat de vazut pozele.
Apropo de excursii si iesiri, ce naste din pisica soareci mananca.
Citat aproximativ din tema Silviei: "Imi place vara pentru ca e cald si bine, avem vacanta, mergem la mare, la munte, la bunici, in alte tari si in tabara."
lavi02 spune:
Corap sanatate multa! Abia astept sa ma uit la poze!
Cum i-a iesit amniocenteza prietenei tale?
Cristina sanatate Irisucii!! Poate e doar o raceala!
Cand am botezat erau amandoua ori in jurul cristelnitei, ori trageau de bebelus. Dar eram doar cativa, familia si prieteni apropiati, mai intima treaba. Acum cu cununatul se complica treaba si e mai solemn, dar macar vor avea treaba sa tina trena miresei, caci vor fi domnisoare de onoare. Sper ca la restaurant sa fie cuminte Nati, cu Silvia n-am treaba, s-a comportat foarte frumos acum.
Cine sa se mai uite dupa ele ar fi sora-mea, care vin esi ea la nunta, plus o sa o rog si pe o prietena buna a miresei cu care ma stiu si eu, si care are si ea 2 copii de varstele alor mei.
Am sa va povestesc!
corap spune:
a, a fost totul ok la amnio, asa ma bucur pt ei.
si are gabi o prietena care e si ea gravi, dupa ani de incercari, asa ca sunt f fericita pe planul asta
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
anda77 spune:
eu nu pot vedea ultimele poze ale alinei. zice ca sa ma loghez pe site-ul ala. cu ce sa ma loghez? sau n-ar trebui sa-mi ceara?
lavi02 spune:
Anda, du-te pe primele poze, cele de la Plopsa, si de acolo in coltul de stanga sus, la Ma galerie. Dai click acolo si vezi toate albumele.
Corap, ma bucur mult!
anda77 spune:
lavi, merci pt directionare. nichita cu parul scurt are aprecieri pozitive si negative in comparatie cu nichita pletos, in perfecta egala masura, am observat.
vaaaaai, ce frumos e delfinariul...si celalalt parc de distractii e super, dar delfinariul e nepretuit. ce mi-ar placea sa avem si in ro locuri asa frumoase de distrat/vizitat cu copiii...
Noki_Lara spune:
Hello pe fuga!
Io-s (ca de obicei) afundata in studiu, ca a inceput sesiunea. Care e mai horror ca niciodata.Sarah sta mai mult pe la mama, saracuta de ea. Asta seara au fost amandoua la balet, La Frumoasa din padurea adormita. Foarte fain, cica.
Sanatate infinita copilasilor si mamicilor bolnaviori/bolnavioare!
Lavi, ff faine zanele nuntase! Faina escapada la Vulcanii Noroiosi?
Madau, Roxi, am terminat cu rezervarile: anul asta mergem in Muntenegru si Croatia. Abia astept!
Anda - cum mai e poetul?
Pe 5 iunie avem serbarea de sf de an. Nu-mi vine sa cred ca s-au dus 2 ani de gradi. Io-s in urma raaau cu varsta lu' fii-mea, observ.
Din pacate nu am timp de poze. De fapt nu am timp de nimic, nici de mancat, nici de dormit (am ajuns la recorduri de cate 3-4 ore/noapte) zile in sir. Da' trece si sesiunea asta. Cumva.
Va pupicesc pe toate!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
poetul n-a vomat azi. are febra in schimb. a primit mic dejun de sticksuri, pranz dintr-o mana de orez si cina juma de felie paine cu cascaval. apa intre mese. si 2 picaturi ceai menta plus ceva panadol pt febra. zice ca vomita de la smecta sau saruri rehidratare. il cred. de obicei i le dau dupa boala, (aproape) niciodaTA nu am putut in timpul bolii, cu riscul deshidratarii de la diaree si febra. nu le inghite ok si pace. decat sa verse non-stop...o sa-l dreg dupa ce se face bine. bine ca nu-i sugar ca ar fi fost mai rau cu deshidratarea.
o prietena de-a mea vrea sa cumpere second-hand casuta din plastic pentru curte pentru fetitze. mai maricica casuta. stiti pe cineva care vinde? la mica publicitate sunt doar 2 cereri mai vechi de cumparare casuta curte.
lavi02 spune:
Anda da-l incolo pe Smecta, a fost o mare moda acum cativa ani, acum nu mai e asa (din ce mi-a zis pediatra), deci nu e un must. Daca nu accepta saruri de rehidratare, baga sticksuri cu sare, chiar si f putin zahar (1/2 lingurita) la cana de ceai, si inlocuiesti bine mersi sarurile. Ideea e ca are nevoie de sare si un pic (!!!) de zahar, cam asta contin si sarurile.
Of, am uitat sa-ti zic remediul cu cola la voma, (jumatate de canuta de cafea) bine ca nu mai e nevoie!
Meniul lui Nic pe ziua de ieri suna bine, de cate ori a facut kk?
Tu cum esti, te-ai dres?
Noki ce sa mai zic, iti doresc rezistenta maxima si "liberare" rapida!!
A fost fain si interesant la vulcani, ma bucur ca am fost.