Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

'neata si de la noi!

Noapte linistita, copil cuminte...tot asa sa fie...eh, se poate si fara trezirile alea scurte, da e bine si asa
Ortopedul ieri era racit si fara masca am vazut dar mi-a fost jena sa-i atrag atentia si azi Maia e cam fornaita si ii curge un ochisor...sper sa nu fie mare lucru, fug sa iau Oscillo...
Dau un ochi un urma si revin!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza si multumesc din suflet pentru urari
Felicitari fetelor care au fost inspirate sa noteze perlutele copiilor. Eu din pacate nu am notat si le uit f. usor. Pe astea mi le-am amintit ca au fost scoase in cateva zile, una dupa alta.

Decenuela, disociatul cu lactatia se impaca bine. Si cu el si fara el tot 150 ml de lapte/zi scot, deci aproape nimic dar macar ptr anticorpi sa-l pape (daca o ajuta asa putin). In schimb disociatul cu gastrita nu se impaca deloc asa ca pe moment am renuntat la regim daca nu vreau sa renunt la stomac. Nu ma ating in continuare de paine, fainoase, grasimi, prajeala, dulciuri, cartofi dar nu mai tin un regim anume macar pana trec crizele.

Cristies eu la Sara i-am facut "supa" initial dintr-o leguma (morcov). Era un piure subtirel de fapt. Dupa 2-3 zile am introdus pastranacul, dupa alte 2-3 zile patrunjel...si tot asa pana am introdus toate legumele. Merge mai greu dar macar te prinzi repede daca nu ii place ceva. Daca refuza vreo leguma i-o poti da in alte combinatii poate o accepta totusi.

Ratusca mie imi venea sa il strang de gat dar am preferat sa plec de acolo. Noroc cu fi-mea ca mi-au trecut imediat nervii. Mosul comenta cu farmacista nu cu mine, ca pe mine m-a luat drept una din conationalele noastre cu fuste si nu a avut curaj. De la wrap mi se trage....

Cris D eu m-as baga dar pe fi-miu nu stiu daca il conving. Cred ca tot dupa metoda clasica il diversific si pe el.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

'neata si de la noi!

Noapte linistita, copil cuminte...tot asa sa fie...eh, se poate si fara trezirile alea scurte, da e bine si asa
Ortopedul ieri era racit si fara masca am vazut dar mi-a fost jena sa-i atrag atentia si azi Maia e cam fornaita si ii curge un ochisor...sper sa nu fie mare lucru, fug sa iau Oscillo...
Dau un ochi un urma si revin!

Eu (speriata de mucii maximi) i-am dat oscilo ca mie - o doza dimi, o doza seara. Si a trecut. Sanatate multa!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Va spun sincer ca mie mi-e groaza de toata nebunia care-o sa fie cu diversificarea. N-am surse de produse bio decat la timpul lor, adica merele la toamna, rosiile la vara, ce e prin pietele noastre din punctul meu de vedere e comparabil cu ce e in supermarket...
Sper sa nu se supere nimeni, dar la big cel putin diferenta dintre produsele de la taraba si cele din supermarket e doar de pret si de faptul ca nu poti sa alegi...
Chiar nu stiu cum o sa fac... deocamdata ma consolez cu gandul ca pana pe 6 iulie nu trebuie sa-i dau nimic.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele!

Ratusca merci de cafea!

Dastefa, Miruna se reface. Somnicul e bun ptr ea. Eu asa cred.

Decenuela eu sunt inginer de profesie. Dar e greu sa nu vezi ca sunt nuantate discutiile la radio si tv astfel incat se deformeaza. Si cum oamenii sunt emotivi, se pierd. Suficient sa pice in plasa unor jucatori de nuante. Asa ca rezultanta e directionata unde vrea moderatorul. Si Kiti transpira si se inroseste cand .

Alicredo succes si spor saptamana asta.

Cristies cu placere. Eu o sa va mai povestesc ce si cum reactioneaza. Sa vedeti si voi ce urmeaza.

Mamidepuiuti multumim ptr exemplificari. Buna experienta! Mai invatam si noi de la voi (mariucasara).

Cuscra ce mai face nora?

Noi ne retragem ptr plimbare prin zona. Ma duc sa trag cu ochiul la targ. Ca pe seara mergem toti 3 in vizita iar. Ca doar suntem niste pofticiosi. Si apa o bem cu pofta...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Dastefa, bravo ca ati trecut cu bine noaptea de dupa vaccin! La voi cum a fost ieri? Ca si Gargaritzul a dormit pe zi, ceea ce la el e mare eveniment si eu am pus pe seama vremii...

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

HAIRCUT - "ingggg! Ce bine ca-s vestile bune! Draga de ea, merita dupa ce s-a chinuit atat. Si felicitari pt intoarceri!
De mult vreu sa te intreb, Maia are vre-un pretendent? Ca Luc s-a uitat cu mare interes la pozele printesei in roz

Am editat niste litere lipsa

N-are nici un pretendent...si ne-ar face mare placere sa fie Luc! cand se trezeste o bag la vizionat poze sa vedem daca-i de acord

Felicitari pentru blog, mi se pare o super idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi

Micki am salvat postul cu diversificarea .. sarumana

Noi am fost ieri la locul meu de munca si al mamaei mele .. Doamne ce emotii aveam .. ce l-au luat toti si l-au smotocit .. Imi era asa de dor de locul meu de munca Si sunt atatia oameni noi acolo .. Mi se pare asa aiurea fara cei care au plecat

Azi sper sa fie frumos afara sa stam si noi mai mult

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Si mie mi-e dor sa ma intorc la servici. Mi-e dor de copiii mei, de colega mea, de parinti. Oricum sunt invitata la serbarea de 1 Iunie. Ultima data cand i-am vazut crescusera atat de mult...Daca va intereseaza, va pot trimite niste poze cu piticii si lucrari relizate de ei...
Evyme, sa-ti aduci aminte!

Mergi la inceput

Alicredo...m-ai lasat fara cuvinte...felicitari, mamico pentru asa atitudine sa reusesti sa indeplinesti tot ce ti-ai propus, multa sanatate, petreceri frumoase, casa de piatra....ce multe-s de urat la tine pentru o singura saptamana!!!!

MIKY MICA am salvat si eu planul tau de diversificare, ma apuc de citit despre asta...nu-mi vine sa cred....mi se parea asa departe

RATUSCA, multumim de incurajari! Din pacate n-am reusit nici ieri sa iau colacelul, nu ne-am sincronizat, sper ca azi sa fie ziua cea mare....Felicitari pentru hohote, intoarceri...asteptam cu interes ce va face azi....

Cristies, nu am terminat, au trecut 5 saptamani, le poarte 3 luni continuu si apoi in timpul somnului pana la 3 ani(initial a zis 2, apoi se pare ca ultimele studii arata o tendinta foarte mare de recidiva intre 2 si 2,5 ani)...dar le suporta bine, se pare, sper sa reusesc s-o pacalesc cu ele si cand o mai creste Votat gargaritzul smecher, super tari pozele

Bubu, felicitari pentru crestere, distractie placuta la botez!

Dastefa, bine ca ati scapat cu bine de vaccin si Maia doarme destul de mult...eu astept sa creasca ca asa se zice

Deceunela, si Maia transpira, nu numai cand suge...Nu stiu de ce dar la mine in camera a cresut foarte tare umiditatea si nu reusesc sa scap de ea...la voi e la fel?de la vremea de afara?

CrisM, multumim! Felicitari pentru achizitii

Lucia, felicitari pentru stelute, la mai multe!

Alexutzzza, super searala mai multe!!

Mamidepuiuti pentru spanacul reintrodus in alimentatie...

Mergi la inceput