Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Alicredo, felicitari, sa-ti mearga totul asa cum ti-ai propus! Petrecere frumoasa si iubiti-va mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna, fetele
citit din urma... suparati pe colacel, noi nu, doar in prima seara urlat pe motiv de apa fierbinte (si aici sunt suparata eu pe termometru, imi arata de ex. 40 de grade cand eu simt apa mai fierbinte sau mai rece, pentru el e tot 40 de grade, pentru mine ca sensibilitte a pielii e diferit, inteleg fenomenul, dar totusi, de ce atat de diferit pentru mine? rezulta ca si pentru bebel...), in rest, l-a acceptat f. bine (doar ca ii ramane o urma pe gat de la colacel, nu cred ca il strange de gat, dar cum noi suntem mai gusati...) si cand nu aveam colacel eu il tineam in pozitie de innot, cu apa pana la ochi si gura (restul tot scufundat) si faceam manevre de innot, cu colacel nu ma mai aplec eu si putem sta mai mult timp in apa, in concluzie, suntem f. multumiti de colacel.

indignata de indemnizatii, alaltaieri se reduceau cu 15 la sura, ieri cu 25 la suta, si azi oare la ce surprize sa ne mai asteptam?

noi ne luptam cu o tuse magareasca (fiica) de vreo 2 saptamani, ceaiuri, comprimate de supt, siropuri, (stodal, tantum, hexoralten, ceai plantusin, ceai de cimbru, de coji de ceapa, miere, picaturi de brad, unguente cu mentol...) si efect cam 0,5... farmacistul zice ca nu o sa o ajute tantumul sau septolete ca astea sunt pentru gat, pentru tuse doar sirop... ieri a lipsit de la scoala... pentru crize de tuse i-am zis sa-si cumpere bombonele mentolate si sa continuam cu ceaiurile, mierea, frectiile de gat - in rest niciun alt simptom, nu tu muci, nu tu expectoratii, nu tu febra, doar tuse in accese...

alta chestiune la "ordinea zilei" - am impresia ca bebelul meu e superinteligent (normal), rade cand se vede in oglinda, imediat dupa primul contact vizual (sau daca apare in oglinda un alt membru al familiei), priveste cu interes TV-ul si chiar l-am suprins ca rade la anumite faze (evident doar lumini, voci, dar plasat in context pare ca rade de ce spune nenea prezentatorul la TV), e foarte atent la ce fac eu in bucatarie, azi deschideam o cutie si era extrem de ateeenttt la miscarile mele... alteori are o mimica a fetei de parca stie exact despre ce vorbim noi sau ce facem noi si se amuza (ma dadeam cu crema anticelulitica si a facut o mutrita vesela cu ridicari de sprancene)... so, sunt dusa eu rau cu pluta sau bebelusii chiar inteleg mai multe decat credem noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

mamidepuiuti Nirvana mancam ori de aia cu praline ori Argentina (dulce de leche)

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

mamidepuiuti Nirvana mancam ori de aia cu praline ori Argentila (dulce de leche)

de Yannis

aia cu praline e my favorite

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

dupa luni de gravizenie si lauzie si tot si mii de raspunsuri date ei, azi descopar ca nu e "decenula" ci "decenuela" mancam mereu un E!!!!! Doamne! Cred ca am citit o data gresit si asa a ramas in cap si gata
sorry, scuze, miii de scuze pentru pocirea id-ului de atateazesi de ori !!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

dupa luni de gravizenie si lauzie si tot si mii de raspunsuri date ei, azi descopar ca nu e "decenula" ci "decenuela" mancam mereu un E!!!!! Doamne! Cred ca am citit o data gresit si asa a ramas in cap si gata

de Yannis

eu nici nu am realizat k scriai gresit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi am fost in cora, gasit igienol..10 ron.

jiji..cred ca...daca e vb de shopping seamana k tasu...a tacut malc...ba chiar m-a lasat sa si despachetez. daca ar fi sa plec aci in parc urlaaaaaaaaaa.

acu...tocmai am hranit moldoveanui, fc kk.

ruxita...f tare b tau...DAR...paralelipiped nu zice..so..

cristies superb garga.. mda si io imi fac prb cu ce-am sa-l hraanesc. park vad c-o sa-mi trimita ai mei pachete pe autobuz pt jiji.

fetelor semnatura mea nu se pune...sunt lipsita de respect pt mine...nu am in cap decat..ce mananc azi dulce?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua!
am votat si eu gargaritzul cel lungan si pe puiul luciei. putem vota in fiecare zi?!
vb in urma despre deczizie. mie mia venit decizia pt indemnizatie acu vreo 2sapt si ieri am luat primii banuti 1440 ron: 600 pe martie si 600 aprilie(am intrat in concediu de crestere copil de la 1 martie), 200 alocatia celui mic si 40 alocatia celui mare. de azi ma apuc sa-i impart.....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

de Yannis

nici n-am obs...ba parca o data..nu conteaza
si io spun de la inceput harnicutz...in loc de haircut....dar nu se supara , mi-a dat voie..asa ca zi cum vrea muschiul tau

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

decenuela :
1. la radu asa faceam si noi...imi trimiteau ai mei pachete pe autobus...... acuma...sufletu'... o sa le vad pe web...
2. je a papat cioco ,iar acum merg sa-mi iau inghe nirvana ,ca mi-a zis alexutzzza secretul ei... [ adik noi avem aceeasi dieta,dar ea slabeste, eu nu...intelighenta mea a "dedus" ca precis de la sortim dif de inghe "se trage totul" ]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput