Iesim in criza construind biserici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

hai sa va spun o chestie care mi s-a intamplat azi. M-am dus, pentru ca "asa se cere" sa ma spovedesc inainte de cununie. Oare unde sa ma duc? Viitoarea sotie propune sa mergem la preotul de la monumentul AFDPR din Aiud. Desi, eu am mari indoieli asupra sfinteniei acelui preot am acceptat, sa scap de treaba asta. Intreb:" Sunteti dispus sa ne spovediti? Ne casatorim sambata si am vrea sa ne spovediti." Individul zice: "Nu pot! Ii spovedesc doar pe ucenicii sfintiei mele."
Vreau sa va spun ca discutia s-a purtat prin gard pentru ca usa era inchisa. Daca nu era plasa de sarma la gard il faceam catolic pe loc. Avea de cugetat pana ii crestea barba.
Din pacate se cofirma parerile mele exprimate in alte topicuri vizavi de acest nou fenomen revelator din Aiud. Si acu m-i s-au rererere-confirmat. Rusine sa ii fie si...nu sunt un bun crestin...nu voi intoarce celalalt obraz.Si acesti sunt oamenii pe care ii sustinem financiar cu destule greutati si mai ales le suportam crestina neobrazare zilnic.
Eu unul...nu mai calc prin biserica. In orice caz nu sa mai dau bani sau sa primesc sfaturi. Sa nu imi spuneti ca este un caz izolat. Nu este si stiti bine asta.

Veninul dauneaza grav sanatatii.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Off topic: AkaManah, casa de piatra! Si sa traiti si voi si nasii!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

hai sa va spun o chestie care mi s-a intamplat azi. M-am dus, pentru ca "asa se cere" sa ma spovedesc inainte de cununie. Oare unde sa ma duc? Viitoarea sotie propune sa mergem la preotul de la monumentul AFDPR din Aiud. Desi, eu am mari indoieli asupra sfinteniei acelui preot am acceptat, sa scap de treaba asta. Intreb:" Sunteti dispus sa ne spovediti? Ne casatorim sambata si am vrea sa ne spovediti." Individul zice: "Nu pot! Ii spovedesc doar pe ucenicii sfintiei mele."
Vreau sa va spun ca discutia s-a purtat prin gard pentru ca usa era inchisa. Daca nu era plasa de sarma la gard il faceam catolic pe loc. Avea de cugetat pana ii crestea barba.
Din pacate se cofirma parerile mele exprimate in alte topicuri vizavi de acest nou fenomen revelator din Aiud. Si acu m-i s-au rererere-confirmat. Rusine sa ii fie si...nu sunt un bun crestin...nu voi intoarce celalalt obraz.Si acesti sunt oamenii pe care ii sustinem financiar cu destule greutati si mai ales le suportam crestina neobrazare zilnic.
Eu unul...nu mai calc prin biserica. In orice caz nu sa mai dau bani sau sa primesc sfaturi. Sa nu imi spuneti ca este un caz izolat. Nu este si stiti bine asta.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

de-asta ma duc eu la catolici, ca sunt umani. nu stiu cum sunt preotii catolici inn romania dar preotii ortodocsi din strainatate au cam aceeasi mentalitate cu aia din tara. singura diferenta e ca iti taie chitanta.mi-aduc aminte ca in romania imi spunea un preot ortodox ca e un mare mare pacat sa ma duc la biserica catolica, ca daca intru in biserica d-zeu ma pedepseste . va puteti imagina ce putea sa debiteza?
a nu se intelege gresit- credinta e ceva, preotii altceva. exista si pe la alte biserici cazuri izolate de pedofilie etc dar majoritatea preotilor in romania nu sunt altceva decat masini de produs bani, super imbogatiti.sa declare la buget orice venit. ca sa nu m spun ce afacei ilegale fac cu produse din grecia.evaziune evaziune evaziune. alloooo " chioru, pinguinu " si aici e o parte din buget.

Mergi la inceput

Ca mi-am mai amintit ceva: cand dam pomelnic la biserica, de ce se iau bani sa se roage pentru noi, cei pomeniti acolo? Ori se da chitanta pentru banii aia?
Da, mathilda, credinta e una, preotii si religia alta, din pacate. Eu nu stiu sa pedepseasca Dumnezeu, eu stiu ca El e bun si iertator...de ce oare preotii vor sa credem altceva?

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu zic sa facem o petitie cu reducerea salariilor cu 50% la popi.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Cata economie ar face statul roman daca nu ar mai plati salariu la popi... decat sa taie de la mamicile care si asa se chinuie sa isi cresca copii decent.Sa zica popii merci ca nu sunt eu premier, ca era mai rau ca pe vremea comunistilor, cand tot aveau salariu... sa cotizeze la bunastarea lor cine doreste, ca doritori sunt destui.

Mergi la inceput

Mirela, or sa spuna ca si-asa au salariu mic, cum sa le ia 50%...bietii de ei! Dar soacra mea are 350 de lei pensie...ea ce sa spuna? E multumita ca e, cat de cat, sanatoasa si linistita! Si a muncit in picioare toata viata si ea, nu o ora-doua-trei in week-end-uri, la cununii...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Eu zic ca inca nu au vazut asta colegele mai cucernice. Sa vedeti pozna dupa aceea. :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

la asta nu s-a gandit nici macar base... cred ca se teme de ei, ca tocmai le aureste biserica de la cotroceni

Mergi la inceput

Vai, chiar ma gandesc si eu cum de vorbim singuri pe-aici...sau, scuze, sunt prea bune si ne iarta pacatele! Nici eu nu-s bun crestin si nu intorc celalalt obraz, ci ma apar si imi apar drepturile.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput