Iesim in criza construind biserici
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Glicina Le-ati rezolvat pe toate si va ramasesera preotii! Romanul... bun crestin... |
In asta consta bunatatea crestina? Sa nu-i critici pe preoti?
Lora, mami de Iustina si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui fritz In curand va incepe constructia catedralei mantuirii neamului, care va costa 400 de milioane de euro. Din reducerea pensiilor, statul va face o economie de 240 de milioane de euro... Oare ce zice Dumnezeu cand vede toate astea?... |
Zice noroc c-a scapat casa mea de sub asediul guvernului boc!
In Neamt tocmai se trimit bani pentru renovarea bisericilor..de la guvern, logic. Special scriu guvern si boc cu litere mici, sa nu credeti ca am uitat de tot regulile gramaticale!
Si inca ceva: credeti ca lui Dumnezeu ii pasa de grandoare catedralei? Ca doar acolo vine El, unde sunt mai multi bani inmvestiti, cu orice pret???
Lora, mami de Iustina si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
am sa va povestesc odata si trauma mea personala vizavi de preotii din Romania. Am vazut cu ochii mei cum carau pomenile si ingroasa porcii... Bleah!
Apropo, preotii nu ar trebui sa dea factura cand fac un serviciu? de botez, nunta sau inmormantare?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
LoraG76 spune:
Ar trebui sa taie chitanta pentru orice, dar evaziunea fiscala la biserici nu e urmarita de nimeni...daca o amarata de femeie de la tara are din propria gradina o legatura de marar si-o vinde in piata fara autorizatie inseala statul, e amendata...dar preotii taie chitanta pe niste sume infime, de fapt alea sunt adevaratele sume pe care ar trebui sa le platim, atat stie statul ca incaseaza bietul preot. Imi cer scuze ca generalizez, or exista si altfel de preoti, dar eu, in cei 34 de ani pe care-i am, nu i-am intalnit inca. Poate pana mor am ocazia...
Apoi vin la Craciun, de exemplu, la usa ta...normal, cer tarif. Cate ati primit chitanta atunci? Dupa ce spun ce au de spus asteapta, nu pleaca pana nu platesti - daca ai, totusi, nerusinarea sa te faci ca nu pricepi, ti se aminteste.
Viata spirituala nu se intareste prin construirea lacasurilor de cult...departe de adevar si de vointa lui Dumnezeu asta...
Lora, mami de Iustina si 24+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Uite ca asta de Craciun si Boboteaza am uitat-o!
Bebelu' da' atunci de ce nu se taie chitantza?
Si tu vrei sa ne spui ca din ce da romanul enorias in afara de chitantza legala,preotul plateste gaze,apa,lumina,imparte cu corul,dascalul etc?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
![](images/user_woman.png)
Natasa spune:
Bebelu, ia aminte, sotu' tau ia putin pe o slujba, uite aci cam care e mercurialul in Bucuresti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127806&whichpage=1
hristina spune:
Io...zic altceva...ca tot nu va convine nimik si mai tarbacariti si preotii: cununati-va acasa( se purta in comunism), botezati-va asisderi si ingropati-va mortii pe unde puteti...( toate fara preoti), poate scapati de taxe producatoare de nesomn!
Apoi...procedati la fel pe domeniul medicinal..ca tot le stim noi romanii pe toate si ce-o fi aia operatie ca imediat bagam bisturiul si rezolvam problema , iar musai de maine ..homeschooling ca tot somnul natiei scoate monstrii si profesorii sunt de vina ca odraslele's lichele!
Mai bine v-ati fi varsat veninul pe stampilele de vot, amu-i tardiv!
Natasa spune:
citat din mesajul lui hristina Io...zic altceva...ca tot nu va convine nimik si mai tarbacariti si preotii: cununati-va acasa( se purta in comunism), botezati-va asisderi si ingropati-va mortii pe unde puteti...( toate fara preoti), poate scapati de taxe producatoare de nesomn! Apoi...procedati la fel pe domeniul medicinal..ca tot le stim noi romanii pe toate si ce-o fi aia operatie ca imediat bagam bisturiul si rezolvam problema , iar musai de maine ..homeschooling ca tot somnul natiei scoate monstrii si profesorii sunt de vina ca odraslele's lichele! Mai bine v-ati fi varsat veninul pe stampilele de vot, amu-i tardiv! |
Vorbi si Ion, ca si el e om...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
decat preoti carora le pasa numai de bani, mai bine fara ...
pacat ca am ajuns sa asteptam serviciilor unor popi lacomi care se duc la scoala de popi numai pentru ca e vorba de bani si parohie si nu pentru ca il iubesc pe Dumnezeu.
Si iarasi pacat de preotesele si habotnicele care fac PR ieftin.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui hristina Io...zic altceva...ca tot nu va convine nimik si mai tarbacariti si preotii: cununati-va acasa( se purta in comunism), botezati-va asisderi si ingropati-va mortii pe unde puteti...( toate fara preoti), poate scapati de taxe producatoare de nesomn! Apoi...procedati la fel pe domeniul medicinal..ca tot le stim noi romanii pe toate si ce-o fi aia operatie ca imediat bagam bisturiul si rezolvam problema , iar musai de maine ..homeschooling ca tot somnul natiei scoate monstrii si profesorii sunt de vina ca odraslele's lichele! Mai bine v-ati fi varsat veninul pe stampilele de vot, amu-i tardiv! |
Nu suntem contra taxelor legale, ci a celor ILEGAL INCASATE DE PREOTI! Ori sa nu-mi spui ca toate taxele incasate fara chitanta sunt legale...
![](chatterbox.gif)
Adica decat sa fie lasati in pace bietii pensionari, sa nu li se mai taie din pensiile de mizerie pe care le au marea majoritate, mai bine taiem, dar construim catedrale marete, ca-s pentru binele lor construite, ajuta la cooperare intre credinciosi si viata spirituala...
Ma uit la biata bunica sotului meu...femeie credincioasa...a avut parte in viata de un sot betiv, violent, tot ce va imaginatimai rau pentru o femeie simpla de la tara. Nu-i dadea voie nici sa-si ia de mancare din banii pe care ii lua, eu nu i-am prins decat la pensie fiind...femeia asta ducea la biserica ultimul banut pe care-l avea, prefera sa nu-si ia ea de mancare...niciodata nu-i zicea preotul "lasa, femeie, ca esti amarata, foloseste banii pentru tine, ca eu ma rog pentru tine si fara sa ma platesti"...femeia asta e acum la pat, din cauza batailor primite de la sotul ei si stiti ce zice? Asa ma mantuiesc, poate sa ma mai bata, daca asa imi este lasat de la Domnul, asa a zis si preotul, sa indur, ca asa voi fi mantuita...
Lora, mami de Iustina si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro